Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Blondynka + tipsy+solarka+wysokie obcasy+zgrabny tylek = marzenie kazdego faceta

Polecane posty

Gość Dark Father

Ale tylko na 1 noc, a potem niech spada.

Gość Pawełek 23
Święta racja

Gość a tak normalnie
to inna??

Gość Mauryzy 21
Normlnie to brunetka lub szatnyka, bez tipsow, bez solarki, najlepiej na wysokim poziomie intelektualnym, czyli ladna a nie tandetna

Gość iwonkaaaa

Gość zzzccczzzccc
taka wypacykowana kojarzy sie tylko z dziwka

normalnie to taka szara myszka średnioatrakcyjna aby nie było potem buntów i \"zostawień na lodzie\":D

Gość każdy każdy
spytaj swojego, tylko się pewnie nie przyzna :P

Gość klaudis
nie kazdego faceta napewno mam bardzo ładnych kolegów którzy mogą miec kazdą a maja zwykłe ładne brunetki i nie chcą zadnych innych

Gość calineczka28
mam naturalne blond włosy,chodze na solarium bo z natury jestem straszny bladzioch i wygląda to strasznie,ale nie jestem zjarana....chodze w obcasach bo lubie,mam zgrabny tyłek po z takim się urodziłam,a tipsy też nosze bo to moje dodatkowe zajęcie a raczej hobby więc sama sobie też robie.....dawno jestem po studiach,mam super płatną pracę-własna działalnośc,przynosząca wysokie dochody......więc nie wszystkich jedna miarą prosze moi mili...!

no właśnie... a Malutka to taka hipokrytka że aż żal :O z jednej strony wyśpiewuje te swoje peany, że nie można się patrzeć na wygląd i na wzrost a z drugiej, od razu taką panią jak w temacie szufladkuje jako \"tandetną\" a ja też się zgadzam, że naturalna blondynka o złotym odcieniu skóry i w miarę naturalnych tipsach nie żadnych szponach, wyglądać może spoko, elegancko i oryginalnie ;). a obcasy i zgrabny tyłek każdy facet lubi. 🖐️

wszystko ma swoje granice... chociaz mam taką dalszą znajomą... nadwaga jakies 15-20 kg, nosi rozowe itd miniowki, do tego koturny lub buty na 10cm slupku( wzro w centkeze to skajowa imitacjia za 80 zl to inna sprawa) zjarana z solarki, dekolt do pasa (bluzeczka oczywiscie w odcieniu rozu) tlenione z zoltawą poswiatą wlosy, karminowe tipsy, pelno pierscionkow z a\'la cyrkoniami, jakies pseudo zlote bransoletki i kolczyki, piercing w języku,podrobka torebki Louisa Vuittona +podrobka okularow d&G czy Diora kij wie czego,ale z masą \"cyrkoni\" ,co drugie slowo na k i ch... faceci oglądają sie za nią jak szaleni... ale ze ona gustuje w typie napakowanych i lysych (choc zadnego jeszcze nie miala) koniecznie z rasistowskimi i homofobicznymi poglądami... jak slyszalam jej teksty ,ze geje, niepelnosprawne dzieci,punki itd do gazu to....:O i wcale nie pochodzi z patologicznej rodziny tak wiec najlepiej jak dziewczyna jest zadbana,zgrabna,swietnie ubrana ale bez przesady ani szara myszka ani taki maszkaron...

To nawet fajnie, że to marzenie faceta, bo ja zawsze w mężczyznach a nie facetach gustowałam ;-)

Gość to jest ideał dla
95% płci męskiej czy sie to komus(wam babom) podoba czy nie:P

:D spoczko.... nie mam nic do takich lasek ale niektore nie wiedza niestety gdzie jest granica dobrego smaku a kiczu.... (ale oczywiscie nie wszystkie). z reszta to sprawa gustu

tak jak ktos napisal... na jedná noc. Na codzien chca miec normalne kobiety

Gość kkkk9
Dziwne..moj facet moglby miec kazda, bo baby do niego lgna jak nie wiem, a usilnie zabiegal przez rok o mojej wzgledy. Jestem ladna i atrakcyjna, ale od tandetnej farbowanej blodnyny po solarium dziela mnie lata swietlne...Nie mierzcie innych swoja miara.

Gość multimilioner
blondi z tipsami + solarka= tandetna zdzira z podrzędnej meliny, a takich pełno na polskich ulicach...