Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejąca nic po angielsku

Czy ktoś umie angielski i może mi pomóc? proszeeee to ważne..

Polecane posty

jutro mam sprawdzian i potrzebuje tłumaczenia kilku wyrażeń (sprawdzian jest ustny) oto one: -co powiesz o swojej rodzinie? -czy jest możliwość kupienia leku bez recepty? -przepraszam, ale zamawiałam coś innego. -Nie zgadzam się/ Zgadzam się z Tobą. -Mogę prosić o szczegółowy plan wycieczki? -Jeśli to możliwe to chciałabym skonsultować się z lekarzem. -On pytał mnie o to co robiłam i gdzie byłam wczoraj. -W zamian za to zostanę w pracy w następną sobotę. -Czy są jakieś wolne miejsca? -Czy śniadanie jest wliczone w cene? -Ile kosztuje wynajem? -Ile godzin dziennie pracujesz? -Jakie przyjęcia organizujesz? -Jakie są Twoje zainteresowania? -Dojście stąd do szpitala zajmie Ci 20minut. -Dmuchaliśmy balony przed imprezą. -Czy przywieziesz mi pralkę do domu?

Gość Elwira 15
1. Moja rodzina jest do dupy. 2. Tak niektore leki mozna kupic bez recepty 3. Oczywiscie, zaraz przyniose to, co Pani zamawiala. 4. Mozesz sie nie zgadzac, Twoj wybor. Reszte odpowiedzi niech dokonczy ktos inny.

Gość ale to trzeba przetlumaczyć
a nie udzielac odpowiedzi :D.

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :(

proooooosze:(

Gość Elwira 15
Ok, to jeszcze troche pomoge. 5. Plan wycieczki mozna otrzymac u przewodnika, ja sie tym nie zajmuje. 6. Oczywiscie, ze mozliwe. 7. A to jest tajemnica. 8. Ale to ostatni raz kiedy uprawiamy seks.

Gość nowlasnie
a masz slownik i glowke :p To zamiast czekac dow ieczora zeby ktos Ci odpowiedzial na Twoje pytanai to sama sobie tlumacz :) Pani nauczycielak pewnie z palca sobie tego nie wyssala :P i pewnie cos tam z zeszlych lekcji bedzie wylumaczone jak tworzy sie zdania ... Powodzenia jezyk sie przydaje a jak samemu sie pomeczysz to przynajmniej juz bedziesz cos umiec z jezyka i nastepnym razem moze komus i ty pomozesz