Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak go przekonac

Moze mi doradzicie!!!

Polecane posty

Mam 17 lat...chłopaka ktory ma 22...chcielismy w tym roku jechac razem nad morze oczywiscie z jego ojcem i młodszym bratem.. Problem tkwi w tym ze ojciec nie chce sie zbytnio zgodzic...ze starsza nie mam problemow bo mi pozwoli ale ten ojciec:( on mysli ze jak wroce z wakacji to bez okresu:(:(:( nawet nie wiem jak mam z nim juz rozmawiac i jak go przekonac do tego zeby mi pozwolił jechac... Nie jestem głupia i napewno nie zajde w ciaze w takim wieku bo mi sie do tego nie spieszy..ale on tego nie rozumie...moj własny ojciec mi nie ufa... Chodze z moim chłopakiem juz od ponad 2 lat..jak bym chciała to juz dawno by dziadkiem został..ale tak nie jest...no ale przetłumacz to madrzejszemu:( Doradzcie jak mam z nim o tym pogadac..jak przekonac??!! prosze!!

Gość Nooo taaaaak
Kazdy pewnie tak ma, u mnie ojciec mnie nie chcial z kolezankami puszczac na tydzien np. ale w koncu go wyprosilam z pomoca matki. Gadac i gadac trzeba i tyle.

krejzol nie pierdol głupot tez pewnie byłas/es młoda/y nie chciałas/es poszalec??

Gość zdaniem.faceta
Tylko bzykanie Wam w głowach , natomiast o konsekwencjach bzykania to potem , że faceta wina , szkoda gadać :(

jestem o Ciebie rok starsza. i mowie Ci to, ze kazdy ojciec boi sie o swoja coreczkę. tez chcialam wyjechac i mi nie pozwolono, i ciesze sie z tego teraz bo wiem ze to jest za wczesnie dla mnie. poza tym, na jedno to czy nad morzem czy wdomu czy poza domem dzidziusia mozna sobie zrobic, ale toza wczesnie zebys wyjezdzaa na wakacje z chlopakiem 5lat starszym od siebie. to jest moje zdanie. szaleć mozesz w swoim miescie

Zdaniem faceta---> a kto tu mowi o bzykaniu?? j a chce tylko z nim troche czasu spedzic bo teraz bardzo zadko sie widujemy:( bo on musiał wyjechac ale w sierpniu juz wraca..jak bedziemy sie chcieli pobzykac to zrobimy to w domu a nie nad morzem...chyba Tobie tylko jedno w głowie skoro od razu nawiazujesz do bzykania:( zal mi Ciebie:(

ajj... sa rozne sposoby nadrobienia czasu bez ukochanego;) nie tylko morze

Gość a czy
mp3 macie, coby sluchac nad tym morzem?:p bo to najwazniejsze:p

tak tylko ze ten chłopak o 5 lat starszy przychodzi do mnie do domu od ponad roku rodzice go strasznie lubia,nieraz mam nawet wrazenie ze traktuja go jak własnego syna..i wiedza ze on mi nie pozwoli krzywdy zrobic ani sam tego nie zrobi..dba o mnie tak bardzo ze nawet mnie nieraz to krepuje...ale za namowa mamy pojade nad to morze jestem dobrej mysli:)

Czy ja dobrze zrozumiałam, że macie jechać z ojcem i młodszym bratem Twojego faceta, czy tylko tak pokrętnie to napisałaś? ;) Bo jeśli dobrze zrozumiałam, to nie wiem, w czym Twój tata widzi problem.

Mamy i-pody:) mp3 to przezytek:P:P:P

Gość Nooo taaaaak
Zgadzam sie jak sie chce pobzykac to sie beda bzykac w domu i dla bzykania nie beda wyjezdzajac...Takie myslenie, ze dla bzykania wyjezdzaja jest ograniczone...Normalnie jakbym babcie jakas moherowa slyszala...

tak jedziemy z jego ojcem i młodszym bratem:) bo jego ojciec chce odpoczac po rozwodzie z jego matka....no i chcielismy sie zabrac z nimi...

No to ja nie wiem. Twój tata uważa, że będziecie się seksili pod okiem jego ojca i przy jego młodszym bracie? Powariowali :D

moze tez nie o to chodzi:) tylko ja zawsze byłam(nada jestem) oczkiem w głowie tatusia...zawsze mnie rozpieszczał..mialam co chciałam i teraz boi sie ze mi sie cos stanie itp..pozatym jego ojciec nie jest moim prawnym opiekunem i jak by sie rzeczywiscie cos stało to pierwsze co zrobia to spytaja sie gdzie byli wtedy rodzice..i wtym mu trzeba przyznac racje..ale czy od razu musi sie cos stac??

beda musieli pogadac:)

Gość napewno Ci
pozwola trzymam kciuki!!!!:)