Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 47

Rajcują mnie młódki ok. 20

Polecane posty

Gość Facet 47
na swój sposób kocham każdą z tych młodych kobiet, daję je tyle uczucia ile ona pragnie tyle, że nie zostajemy razem na zawsze

Gość Facet 47
Obciągam gimnazjalistom. Mają takie śliczne różowe siusiaczki :). A 20 lat różnicy to nic. Kobieta, której skrycie pożądam ma 67 lat i jest emerytowaną nauczycielką geografii :).

Gość pamiętaj
Najpierw trzeba porządnie obrobić swoją działkę a nie pchać się na cudzy ogródek. Kobieta po 40-tce zazwyczaj ma wyższe libido niż niejedna młódka, a u faceta to już słabiutkie, dlatego niektórzy na siłę się dowartościowują. Jesteś pewny że całkowicie zaspokajasz swoją żonę? Żeby nie było tak, że ona musi poszukać młodszego bo ma braki ;)

tak tak, chec pieprzenia mlodej suczki pod przykrywka jakichs uczuc. panie, przestan pan pieprzyc. lepiej by bylo, gdyby otwiarcie pan napisal, ze tylko o zamoczeie penisa chodzi, bo to co pan pisze o uczuciach jest obrzydliwe......

Gość hejże jeże
młodzi faceci nie są uczuciowi.... a Ty jesteś ?! przecież Tobie też tylko chodzi o seks, więc swoim podejściem nie różnisz się od 20stolatka..... dobrze ktoś Ci napisał gdybyś miał córkę i inny gach w Twoim wieku by się na nią ślinił to byś go kijem odpędzał a sam o sobie myślisz że taki cool jesteś metryka robi swoje i prawda jest taka że nie jasteś ani trochę mniej żałosny od 40stoletnich podstarzałych dam uganiających się za 20letnimi chłopcami, trochę więcej samokrytycyzmu, wystarczy wyobrazić sobie że miałeś 27 lat jak te pannice nosiły pieluszki i już wszystko powinno wrócić na swoje miejsce, trochę wyobraźni kolego, myśl głową a nie główką.....bo Ci to jeszcze zaszkodzi

Gość Facet 47
pamiętaj, ale mnie podniecają młode kobiety, żona to żona - jest, była i będzie - ma swoje miejsce w moim zyciu czasem sypiamy razem i ona się nie skarży, żeby chciała więcej

Gość pamiętaj
"czasem sypiamy razem" - dobre :D . Ile razy na rok?

hahah nooo czy bedzie to sie dopiero przekonasz :) jak wyjdzie na jaw wszystko.... a nie domaga sie wiecej, bo moze tez ja posuwa jakis zwinny, pieknie wyrzezbiony, mlody ogierek :)

Gość Facet 47
A jak się skarży to po trzech batach kablem od prodiża przechodzą jej wszelkie humory

\"prodiż\", ostatnio bardzo modne slowo na kafeterii.... troche juz tandeta zalatuje...

Gość Facet 47
Ale kabel nadal skuteczny. Możecie spytać mojej żony :)

Gość hejże jeże
bo prodiż brzmi bardzo egzotycznie i zalatuje latami 80tymi, które ostatnio są na topie....ale faktycznie ostatnio w jakimś sklepie AGD przekonałam się naocznie, że nadal w dobie mikrofali, płyt ceramicznych piekarników elektrycznych nadal produkuje się prodiże.....

Gość hejże jeże
wracając do tematu, żal mi 47latku, bo Twoje postrzeganie rzeczywistości jest takie same jak 40stolatki, której "wydaje się" że ma świetną figurę więc może nosić taką samą mini jak jej 16stoletnia córka.....efekt na ulicy to nie spojrzenia pełne podziwu lecz raczej niedowierzania i pełne politowania

Gość Facet 47
podszywaczu, smutne, że tak traktujesz kobiety ja kocham je wszystkie i nigdy żadnej nie uderzyłem

ooo no 100% facet. jak takim jestes to przyznaj sie przed Twoja zona, ze masz zamiar pieprzyc mlode 20.... oblechem jestes i nic wiecej. pocieszam sie faktem, ze zadna inteligentna i wartosciowa 20latka nie przespi sie z Toba.. a szmatek pod dostatkiem...

Gość minimka
Jesteś żałosny. Żadna taka 20 nie bedzie cie chciała, nawet nie próbuj. Miałam propozycję od takiego jak ty, a teraz jak tylko spojrzy na mnie jakiś starszy robi mi się niedobrze. Nie myslisz,że taka młoda z pieknym, jedrnym ciałem chcę równie atrakcyjnego faceta, a nie siwego, pomarszczonego, bo juz nie mów,.że ty w swoim wieku to piekny jestes.. Nie rób propozycji młodym, nie zrażaj, tak jak mnie ten facet, do starszych mężczyzn.

Gość Facet 47
pomyslę, o tym co piszecie piękne panie może ja to widzę z innej strony, bo nikogo nie chcę krzywdzić

Gość minimka
Ja mam do dzisiaj uraz..... Mam 20 lat i mam męża,a ten stary ( bo taki jest w moich oczach) podwalał sie do mnie. Zrozum, że my chcemy równie pieknych mężczyzn. A tobie chodzi tylko o seks, co ty jej możesz dać???

Gość Facet 47
wiedziałem,ze nie uzyskam tu zrozumienia :o ide teraz na extra doznania analne a panem Bolkiem,emerytowanym sierzantem z Armii gen.Berlinga:classic_cool:

Gość Facet 47
współczuję Tobie, że musisz uzywac kabla, żeby ktoś cie chciał

Gość minimka
OBLEŚNY

ja też przekroczyłem 40-e,ale jakos tak dziwnie brzmiaTwoje słowa - Facet 47.Przede wszystkim nie szukaj a siłę,młodym dziewczynom twoje doswiadczenie zaimponuje tylko raz,no moze dwa.Gentlemen nie prosi sie o seks tylko do niego namawia.Troche wiecej galanterii - Facet 47, a przede wszystkim klasy.:-p

Gość Czterdziestka i już
Nie martw się , stary (nomen omen!) To normalne, że pociągają Cię młodsze laski. Nie ma się czego wstydzić. Współczuję natomiast tym wszystkim laskom, które ślą tak zajadliwe i nienawistne komentarze, jedynie tylko dlatego, że nie masz już 25 lat. Myślą, że się nigdy nie postarzeją, hehe Zobaczymy za 10 lat, kiedy będą miały po trzydziestce i będą STARYMI DUPAMI z rozstępami, celulitisem i cyckami pod pachami, na które nie spojrzy żaden gibki facet ... podobnie jak na większość sfeminizowanych wielorybów obecnych na tym forum ... Pozdro

Gość Żona 42latka
smutno mi, gdy widzę jak mój mąż z wypiekami na twarzy gada na czacie i ogląda kolejne fotki młodych dziwek nie umiem się zdecydować żeby odejść, a z nim tez mi kiepsko należałoby was wysyłać w kosmos razem z tymi dziwkami, co na was lecą

Gość Justek mały
A może ciebie trzeba wysłąć na księżyc, bo podnieczasz już tylko psa sąsiada, hę?

Gość Sharon Stone PL
hejże jeże Sharon Stone też byś powiedział, żeby ubrała habit?

Gość walery do cholery
To chyba normalne ,ze facetow podniecja mlode kobiety.W islamie facet po prostu poslubia mloda kobiete i nikt sie nie dziwi.Jezeli potrafi utrzymac ta kobiete jest ok. A co ma ogladac sie za matronami?.Mysle ,ze tylko normy spoleczne nie bardzo pozwalaja facetom wiazac sie z mlodymi kobietami. Inna sprawa ,czy te mlode kobiety chca byc kochankami takich starszych facetow.

Gość Alessandro
Prwada jest taka, jak powiedział ten wieloryb powyżej. "Młode dziwki". Teraz laski myślą wyłącznie o kasie i pierdolą się z każdym jak lkeci, byle podjechał dobrą furą lub wyjął portfel z 5 kartami kredytowymi. A potem się dziwić faecetom, że z młodych dup korzystają. Nie martwcie się śliczniusie, młodzinki i zgrabniuszki. Teraz sobie pokpiwacie z facia, bo ma 47 lat, ale za chwilę to wy wylądujęcie na śmietniku, kiedy się już zużyjecie ... Jesteści jedynie pucharem przechodnim, który się normalnie KUPUJE, tak jak inne puchary ... Zaleta facetów koło 50 jest taka, że jak się im znudzi jedna taka mądra dupa, po prostu kupują sobie kolejną ... Hehehehe

Gość Masz rację
Alessandro zgadzam się z Twoim zdaniem:) Taka jest rzeczywistość:P Choc bardzo brutalna:)