Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 47

Rajcują mnie młódki ok. 20

Polecane posty

Gość macabr
żony** przepraszam za literówki 🖐️

Gość ja2
ciekawski- to mnie zaskoczyles , pewnie jestes wyjatkiem?Ale wiedz ze samo posuwanie to nie wszystko, wazniejsze jest to , co powinno byc przed aktem zblizenia.Jezeli kobieta wczesniej jest rozgrzana na maxa to sama bedzie cie prosila o jeszcze!

Gość Adela 57
Podobało mi się najbardziej stwierdzenie Pewnie jesteś fajna, moja żona też jest fajna, ale............. Nie dziwię się facetom, bo ja też podobnie postępowałam. Najważniejsze nie wiedzieć i nigdy nie dowiedzieć się, że Partner postępował podobnie. Docenia się to co się ma w domu, ale dąży się do ciągłych poszukiwań, zdobywania nowych doświadczeń i poznawania, Najczęściej odbywa to się jako krótki, dla facetów traktowany jako sportowy skok w bok a kobiety podchodzą zbyt emocjonalnie i zupełnie czego innego oczekują niż panowie, i dzieje się to niezależnie od wieku. Poza tym faceci są zbyt zadufani w sobie i każdemu wydaje się, że jest pod każdym względem naj............, i są stworzeni przede wszystkim do bzykania. Jak już tego nie mogą robić, to życie dla nich traci sens.

Gość anita4444
Hej Ciekawski 45, jakoś nie widać, żebyś miał kontakt z żoną inny niż przez penisa... nie dziwię się jej masz tyle lat i nie nauczyłeś się dobrego seksu? katastrofa....

Gość Ciekawski 45
Do anity ... Może tak. Pokaż mi więc, co robię źle. Jak się uczyć, to od mistrzów. Bo po twoich wpisach tutaj oceniam, że jesteś drugą venus z milo ...

Gość opium2
ciekawski 45- podczs"bzykania" musi byc cala gama urozmaiceń!Jezeli ty tylko wkladasz i posuwasz to sie nie dziwie ,ze ona juz po 15 min ma dosc! Nie wiem , moze nie mam racji, ale ty chyba jestes bardzo wygodny i nie chce ci sie troche popracowac paluszkami czy jezyczkiem!Pracujesz tylko penisem! Takie mam wrazenie!!!

Gość banderas ziut-miler
wszyskie dziadki tak maja, tylko niektorzy sa tak glupi ze mysla ze mlode doopki na nich leca.

Gość Stefan malutki
Hahaha ... ona jest przecież w stanie "uwieść każdego". No, to potężne stwierdzenie! Jeśli nie wyglądzasz jak Fiona, Skarbie, to faktyucznie rzuci się na ciebie każdy ... W istocie punkt chwały! Tyle masz lat, a nie wiesz co to męska chuć??? Uwieść każdego, hehehehe... Chyba dać się przelecieć, chciałaś powiedzieć ....

Gość opium2
anita 444- mamy taki sam punkt widzenia.Smiac mi sie zachcialo bo pisalysmy nasze spostrzezenia w tym samym czasie !

Gość Ciekawski 45
Banderas ... chyba cicałeś się nazwać szybki lopez ... Bo ty pewnie "zaliczasz" codziennie jedną, hehehe Tylko, czy one są w stanie to zauważyć, młodzieńcze ...

Gość opium2
stefan malutki- a kto to jest Fiona.....?Nie znam jej?

Gość Stefan malutki
No, to współczuję orientacji :-)

Gość Stefan malutki
A może jednak! Kiedy ostatnio patrzyłaś w lustro?

Gość banderas ziut-miler
zajrzalem na poczatek i musze stwierdzic ze facet 47 to chuuj posrany bo o swojej zonie tylko takie chuuje tak moga pisac ja jestem powyzej 40 i zadna mloda pinda nie dorownuje mojej zonie

Gość Stefan malutki
Zuch! Dostaniesz medal na 50 rocznicę ślubu i ciepłe kapcie od żony. Lizusie, na tym forum jesteś bohaterem (ostatniej akcji) hehehe

Gość anita4444
do Ciekawski 45, czy jestem Wenus z Milo? nie jestem Anita z Warszawy uczyć Ciebie? skoro sam nie byłeś zainteresowany to szkoda czasu nadal uważasz, że to kobieta wiedzie prym, więc jak chce mieć dobrze to niech działa masz szczęście, że Twoja zona nie zadziałała i .... nie wymieniła CIę na nowszy model

Gość macabr
Banderas - b. fajne podejście ;) Pozdrawiam :)🖐️

Gość banderas ziut-miler
kij mi w plecy zdurnialem calkiem o co temu ciekawy 45 chodzi szbki lopez ochuujales

Gość banderas ziut-miler
taki zlosliwy swinski ryj jak ja mialby byc lizusem, realnie widze swiat i tyle

Gość anita4444
do Stefan Malutki jesteś jak Miś Puchatek - bohater o małym rozumku, tęskniący za wrażeniami budowanie swojej wartości na umniejszaniu innych nic nie daje nadal jesteś Misiem Puchatkiem, na którym niewiele Pań zatrzymuje wzrok szukają kogoś lepszego wiem, że ciężko to przeżyć....

Gość Stefan malutki
Banderas, czy co tam ... Z takim słownictwem, to swoją żonę pewnie poznałeś pod budką z piwem, kiedy innym buteli otwierała ... Hehehe

Gość Stefan malutki
Wręcz przeciwnie, nie marzekam. Sądzę, że to Ty masz raczej wygórowane pojęcie o sobie. Kiedyś zweryfikuje je życie. Ale podejrzewam, że nawet tego nie zauważysz... Ludzie o tak wielkim rozumie, nie zwracają uwagi na drobnostki ...

Gość anita4444
do Stefan Malutki, mamusia nie kochała, oj nie, taka agressssssssssssja i jad rzadki okazzzzzzz

Gość Ciekawski 45
Ty nie dogaduj kobiecie, która może mieć każdego! Niektórym laskom, to się dupa pierdoli z walorami intelektu ... :-)

Gość Stefan malutki
Anitko ... Już po trzynastej! trzeba obiadek zacząć gotować i skarpetki wyprać swi\ojemu zdobywcy! Spóźnisz się i będzie tatuś klapsa da!

Gość Kornelll
Potwierdza się obiegowa opinia, że na tym forum dominują matrony, którym dawno już palma odpierdoliła i myślą, że nie wiem jak są atrakcyjne ... a faceci to by za nimi w dym poszli ....

Gość Stefan malutki
Banderas, bawidamku! Gdzie jesteś? Tu cnota anitki zagrożona, a ty śpisz? Szabli z pochwy (nomen omen!) nie dobywasz? Stary, bąddź męski w każdyma calu!

Gość anita4444
Stefan Malutki i Ciekawski 45 pasujecie do siebie jak ulał pocieszcie się, że Wasze cnoty nie są zagrożone bo nie jestem zainteresowana padliną BANDERAS, wspaniałe podejście - facet w każdym calu

Gość W kazdym calu
Banderas, no widzisz! ZUCH!!!!!! Padlina, mówisz? Chyba myślisz o sobie, kiedy wystawiasz się na działanie słońca nad morzem, wielorybie? Uważaj na Green Peace!