Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 47

Rajcują mnie młódki ok. 20

Polecane posty

Gość Sharon Stone PL
Co Wam Da Młódka ?????????????? inny sex? doświadczone panie są lepsze i bardziej namiętne w łóżku ładniejsze ciało? nie, bo każda kobieta może zadbać o siebie i wyglądać jak gwiazda filmowa niech któryś powie ? co????????

Gość hejże jeże
dwudziestki też bywają roztyłe mają celulit i rozstępy, dziś to juz nawet szesnastki.....

Gość hejże jeże
a gwoli ściłości też jestem stara doopa po 30stce i jakoś nie mam kompleksów, dbam o siebie ale nie podrywam dwudziestolatków i gdy będę po 40tce to mi też to nie będzie w głowie

Gość Alessandro
Stara dupo! To nie jest kwestia, kogo TY podrywasz, lecz KTO CIEBIE jeszcze chce podrywać! Przecież to proste :-)

Gość Facet 47
Hejże jeże... czy jesteś mężatką?

Gość mloda dupaaaaaaaa
ja jestem 19latką za którą oglądają się faceci rowniez w wieku40-50 i powiem szczerze ze patrze na wiekszosc z nich jak na starych zbokoli. stare to pomarszczone a chcialoby bloda wyrwac. żalosne :O

Gość anita4444
ja jestem zadbaną mężatką, ale co z tego jak mój facet zasliniony woli oglądać nastolatki na necie.... panowie co z Wami? mamy szukać zastępstwa do seksu?

Gość Alessandro
Młoda dupa ... Hehehe I ty też kiedyś będziesz emerytką .. śliniącą się na widok 20latków Hehehe

Gość hejże jeże
Alessandro, jestem, i 20stolatkowie tez podrywaja.....

Gość anita4444
mnie też podrywają młodsi, starsi podobam się facetom i jestem w stanie uwieść każdego faceta ale taki to ambaras, żeby dwoje chciało na raz

Gość podrywajcie póki mozecie
:)

Gość do .....anita4444
zapodaj foto !!!!!!!!!!!!!!!

Gość anita4444
zbierasz fotki do samotnego onanizmu?

Gość hejże jeże
;-) anita

Gość 40stoletnia
do facet 47 uwazaj lepiej na żone;)40stki maja wziecie u mlodych facetow.

Gość anita4444
tak jestem mężatką, zadbaną, wesołą kobietą, która lubi seks a mój mąż podobnie jak autor tego topika, nie widzi tego, więc ćwiczę podrywanie innych, choć jak na ironię najbardziej podoba mi się... mój własny mąż

Gość Facet 47
moja żona mnie kocha nie mam na co uważać jest ze mną od ponad 20 lat

Gość Alessandro
To wszystko przez to, że ludzie nie mówią sobie tego, czego od siebie oczekują ... Zarówno przed małżeństwem, jak i po .. I pech ... Bo często jest takie zamknięte koło: Ona: Jest dla mnie szorstki, niemiły. Jak przyjdzie do mnie wieczorem w łaski, powiem mu, żeby sobie zwalił w kiblu sam ... On: Za cholerę nie będę dla niej miły, skoro wielką łachę mi lala robi, że pozowli mi ją trochę poujeżdżać ... A kiedyś tak to lubiła... Ona: Kurde, czemu on się do mnie w ogóle nie dobiera ... pewnie już mu się nie podobam, albo ma kogoś na boku ... Nich się ślini, i tak mu nie dam! On: To już ostatni raz się okpiłem, próbując namówić ją do seksu wczoraj wieczorem ... Taqkiego wała! Gdybym wydał na laski połowę tego, co wydaję na nią, miałbym każdą młódkę, jaką chcę ... I tak w kółko aż do szczęśliwego rozwodu. Kto jest winien? Pewnie oboje, choć myślę, że laski niepotrzebnie robią z siebie wielkie damy, które sprawiają wrażenie, że seks z nimi dostępny jest tylko "za nagrodą" za dobre sprawowanie ...

Gość 40stoletnia
do facet47 I co z tego,ze cie kocha,moze tez potrzebuje mlodszego;) Kobiety w tym wieku uwielbiaja seks;)

Gość Facet 47
40letnia, staram się ją też zaspokajać ....

Gość Lucyfer 13
Może ona pragnie w dupę, albo jakoś tak inaczej ... a ty nigdy na to nie wpadniesz?

Gość do 40letniej
a Ty lubisz młodszych?

Gość talefon
Przecież to oczywiste że już żonie nie może dogodzić bo z wiekiem kobieta ma większe potrzeby niz męzczyzna więc co ma facet zrobić aby się dowartosciować jak nie przelecieć pustej 20 tki która musi udawać orgazmy aby uchodzić za kotkę

Gość macabr
Facet: "dajemy sobie wzajemnie coś, one się uczą miłości, ja z tego korzystam, że potrzebują ciepła, ponoć młodzi panowie są mało uczuciowi a ja żonę już mam i nie zatrzymuję ich na dłużej..." Z całym szacunkiem, ale co Ty do cholery chrzanisz??!! Jaką Ty miłość dajesz tym młodym dziewczynom???? Chyba Ci się popieprzyła miłość z seksem!!! Najpierw piszesz, że uczysz je miłości, że kochasz każdą(!!!) z tych dziewczyn, a później dopisujesz, że nie jesteś z nimi, nie tworzycie związku, że masz żonę etc. Pieprzenie bez większego ładu i składu. :O Zastanów się czasem nad tym, co wychodzi spod Twpoich palców.

hej facecie 47 -------->> podobno zawsze pociąga to co nieosiągalne- potwierdzasz regule ;)

Gość macabr
Twoich**

Gość anita4444
Orgazmy 40latki są prawdziwe, 20latka jeszcze nie wie co ma... więc pewno masz rację...

Gość opium2
do czterdziestki i juz- a ja mam chlopaka 23 letniego,Sama mam 42 lata .Nie chce sie z nim wiazac bo to jest za duza bariera wiekowa!Ale sex, jest nadzwyczajny,.Ja nie muhhh3 kosze wychodzic z siebie zeby on sie podniecil!!!To jest wulkan temperamentu. Moze sie piescic na okraglo cala noc i zawsze mu malo! napewno nie byloby tych uniesien z 47 latkiem!!!!

Gość Ciekawski 45
Akurat! Ja mam 40 lat i moja żona, jak tylko ją posuwam dłużej niż 15 minut, mówi, żebyśmy już kończyli ... A ja chciałbym się pieprzyć jeszcze z godzinę i dłużej ... Wiec nie chrzań o temperamencie!

Gość macabr
"Facet 47 moja żona mnie kocha nie mam na co uważać jest ze mną od ponad 20 lat " Nie bądź taki pewien, bo ta pewność może Cię kiedys zgubić. Teraz zona jest za Tobą, kocha Cię, a Ty tego nie doceniasz (bo tak własnie jest, nie doceniasz), ale wystarczy, że ją zaniedbasz, wystarczy, że zobaczy, że nie pociąga Cię już tak, że wolisz młodsze i to sprawi, że oddalicie się od siebie. I wtedy zostaniesz sam jak palec. Spójrz realnie, mam nadzieję, że wróci Ci rozum. :O Daj se spokój z tymi swoimi kryzysami wieku średniego i doceń kobietę, która jest przy Twoim boku, bo robisz jej krzywdę, chociaż niczym Ci nie zawiniła. A odnośnie ciał 20-latek, to akurat nie wiek decyduje o tym, czy kobieta jest atrakcyjna, tylko fakt, czy dba o siebie, czy nie. Jak widzę 16-latkę z wylewającymi się wałami tłuszczu z obcisłych biodrówek, iksowatymi nogami, którymi trze o siebie i ze szlugiem w ręku wypluwająca z ust stek chujów, kurew i innych jebanych bluzgów, to słabo mi się robi i marze o tym, aby za lat 10 być dobrze utrzymaną kobieta z klasą. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i szczerych uczuć do żon, bo ona z pewnością na nie zasługuje za to, że z Tobą jest 🖐️