Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skonfudowany

Mam super żonę, nie mogę oderwać wzroku od niej ...

Polecane posty

Gość Skonfudowany

a ona nie chce się bzykać ze mną, bo twierdzi, że widzę w niej tylko dziurę ... A to źle, że w niej? Mam się porozglądać na boki. A może jestem pojebany, że chcę posuwać moją żonę?

Gość na moje oko
nie wiem czy jestes pojebany ale wulgarny - na pewno

Gość bebe77
Ty Teletubiś chyba jesteś... z damską torebką.

Gość Sonfudowany
Oh, sorry! A więc żona uważa, że widzę w niej jedynie obiekt pożądania. Więc pytam tylko, czy to źle, że to właśnie z nią chcę odbywać ten dostojny akt małżeński zbliżenia cielesnego, czy też może jestem z lekka wyalienowany z powszechnego obecnie nurtu w dziedzinie relacji damsko-męskich ...? Teraz lepiej?

Gość 4554
Bo kobiety takie sa, same dupy nie dadza, ale na dziwki tez nie pozwalaja isc.

odp.tak`powinna prawidlowo dzialac kobieta na swego faceta!!!!!!!!!!!!!1

Gość rob sobie z nia co chcesz
ale nie mozesz non stop wyamgac od niej seksu, atrary, wiekszosc kobiet to nie worki, w ktore mozesz pakowac zawsze i wszedzie, moze ona mam po prostu mniejszy temperament od Ciebie, nie pomyslales o tym?? seks z Toba sprawia jej przyjemnosc, ale nie jesli mielibyscie to rabic caly czas..

Gość Sonfudowany
Ja chcę raz, góa dwa razy dziennie ... Czy to od razu znaczy CAŁY CZAS?

...i ja tak chce ale niezawsze moge i on takjakby tez

Gość Skonfudowany
Pechowo się ludzie dobierają ... :-(

Gość 543210
Bo ona pewnie mysli, że jestes skonfundowany, a ty jesteś skonfudowany. :D

Gość Żona cudza
niektóre zony byłyby szczęśliwe.....gdyby były na miejscu Twojej Zony

Gość Sonfudowany
No tak, tylko że ja jestem głupi, bo chcę dogadzać włąśnie jej ... Ale powoli zaczynam się frustrować ...:_(

Gość Sonfudowany
Więc może już niedługo dojdę do powszechnie znanego wniosku, że najlepsza jest żona ... tyle że cudza :-)

Gość macabr
A może w jej odczuciu zaniedbujesz inne sfery życia? Może chciałaby żebyś doecnił także inne jej walory, np. że świetnie gotuje, cudownie się ubiera, jest inteligentna, rosądna i w ogóle z nikim nie rozmawia Ci się tak dobrze, jak właśnie z nią. ;) Na moje oko właśnie tu tkwi problem, że ona czuje się tak, jakbyś zauważał w niej wyłącznie ciało. Ja nie mówię, że tak naprawdę jest, ale może po prostu niewystarczająco okazujesz jej, że cenisz ją CAŁĄ jako kobietę, a nie tylko jej wygląd.

Taką se żonę wziąłeś to taką sobie masz. Czy się mylę?

Gość Skonfudowany
Masz CAŁKOWITĄ rację. Szkoda, że stwierdzam to dopiero teraz...

A Moje Kochanie tylko oczkami przewraca ile mozna...co ja zrobie że TAK GO KOCHAM SZALEJE I PRAGNE!!!

\" Nika-Nika \" jak tak kochasz to namów go na wizytę u okulisty bo to przewracanie oczami nie wygląda za ciekawie.

Bo ja wiem Skonfudowany, podobno lepiej późno, niż później.

Gość to masz dziwną zonę
ja od 3 lat jestem zonaty i co lepsze to moja zona inicjuje seks! nieraz wracam do domu a ona mnie wita nago i szybki numerek w przedpokoju...ogólnie to mi się w łózku nie nudzi z zoną bo bardzo mnie podnieca...i uwielbiam jak to ona rzuca się na mnie... a zona autora topiku widać ze nie ma tak duzego temperamentu...

ja jestem mloda uwielbiam sex. on w moim wieku zawsze sex bylk w naszym zwiazku najlepszy, teraz jest wiecej milosci i stalosci a sex jest taki sobie albo bardzo mało albo tak,ze tylko on am z tego przyjemnosc... boli mnie to jestem atrakcyjna mloda koboieta, koledzy mu zazdroszc\\a nie tylko ze wzgledu na moj wyglad,jak zapytalam go czy chce sie rozstac bo go nie pociagam albo co mam zroboic co zmienic to powiedzial,ze mam nie gadac glupot,ze przeciez nie muzimy robic juz tego tak czesto jak kiedys... a mi brakuje tej dzikosci tego wsztskiego chce sexu ;( namietnego dzikiego goracego AUTORZE TEGO TOPICU chciałabym by on tak na mnie patrzyl rzucal sie namnie i bysmy znow sie tak duzo kochali... kiedys na dworze wszedzie i wogole..pieknie teraz tylko w domu na szybko i juz... mamy po 19 lat i jestemy razem 9miesiecy ;(