Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktor Wackomerdacz

Ciekawi mnie dlaczego tak mało dziewczyn w ciepłe dni nosi kuse spódniczki ??

Polecane posty

albo króciutkie szorty ?? przeciez latem człowiek sie poci a nie ma nic gorszego niżw upale 30 stopniowym nosić długie spodnie - to nielogiczne tak samo dotyczy bluzeczek - najładniejsze są takie wąziutkie przylegające do ciała, podkreślające figurę - dlaczego tak mało z Was dziewczyny to nosi ??

a Ty chodzisz w krotkich spodenkach? ja chodze w spodnicach i szortach, ale nie kazda dziewczyna lubi i nie kazdej to pasuje... moim zdaniem i tak nie jest tak zle, ja duzo dziewczyn widze \"rozebranych\" u mnie w miescie :)

jak to nie każdej pasuje ? nie każda jest kobietą czy jak ?? nie mówię o spasłych hipopotamach bo one sa sobie same winne, ale mowie o normalnych szczuplych dziedwczynach ktore nie nosza takich rzeczy. poza tym to forum dla normalnych i nie mowimy tu o grubasach bo to normalne nie jest

Gość co za owsik
nie nosza bo nie chca aby owsik wlaz im w dupe ;P

Gość a ja wolę spodnie
Ja gruba nie jestem ale nie podobają mi się moje nogi, więc nie chodzę w spódnicach choć marzę o tym... bluzeczki sexi noszę :)

Gość a ja wiem dlaczego
jak tu kiedys zalozylam temat ze lubie krotkie spodniczki to mnie zjechano ze jestem dziwka...slodko

Gość macabr
Nie każda lubi, nie każda dobrze się w tym czuje (nawet jeżeli ktoś trzeci uważa, że dobrze wygląda w takich ciuchach), niektóre mają niskie poczucie własnej wartości i czują się nieatrakcyjne, jeszcze inne nie chcą byc potraktowane jak dziwki (a tak zwykle społeczeństwo postrzega dziewczyne w króciutkiej mini i obcisłej bluzce)...I tak powody mozna by mnożyć.

Ech , kilka lat temu była inna moda (były też jasne, lekko prześwitujące spodnie i stringi pod nimi) Ale nastały inne czasy i zapanowała moda neokonserwatywna. Po \"rewolucji 68\" była lliberalizacja strojów (nawet jeszcze parę lat temu) teraz jest jakaś bardzo konserwatywna komtrewolucja w temacie mody.

Praca też nie zawsze może pozwalać na tego typu strój 🌼 Jak więc widzisz, są różne powody :)

Gość hęęę
??????????????????????????????????

Gość nie wszystkie to lubia
jak ja, tzn chcialabym nosic krotkie spodniczki,ale nie oszukujmy sie, spoleczenstwo narzucilo pewien wrzoce, nogi musza byc super zgrabne, opalone, umiesnione, ja takich nie mam, bo mam blade i chociaz nie jestem gruba, mam cellulitis, z ktorym wlacze, wiec nie ubiore miniowki , bo nie chce sie narazic na durne komentarze.

Gość abecede
oj Owsik... jesli chcesz kolki ogladac w szortach, to gratulacje chlopie! :0 dziewczyny maja lustra, wiedza, co ktorej pasuje. Tu gdzie teraz mieszkam (nie Pl), jak sie zalozy szorty, to po prostu faceci sie zatrzymuja, trabia i robia z tego wielkie halo. Ile mozna sluchac ciaglego gwizdania?

bo niektore dziewczyny chodza do pracy, a tam nie wypada pokazywac sie w krociutkiej spodniczce czy szortach :P

Gość klaudis
ja zawsze sie ubierałam bardzo krótko ale teraz niestety mój bokser mi zabrania!

Gość od.niedawna.feministkaP
osobiście bardzo lubie krótkie spódniczki i je noszę i mało tego - mam gdzieś głupich facetów którzy rzucają bardziej lub mniej idiotyczne komentarze;) Nie obchodzi mnie co oni mysla, tym bardziej ze w dzisiejszych czasach zeby zasłużyć sobie na miano dziwki, nie trzeba ani troszeczkę sie wysilać!

Gość hm a moze
nie do kazdej pracy sie nadaja takie spodniczki ????? soryyyy ale jakby mnie szefowa zobaczyla w kusej mini, i kusym topie, to by mi kazala chyba jechac do domu sie przebrac..... zreszta, zmarzlabym w tym w biurze (19 st . klima) :) , po pracy jade samochodem tez z klima do domu...wiec ?

Gość grendy
Nie wszytkie to lubią- popieram .Masz całkowitą rację.Ja jestes sredniej kosci,juz tak mam ,chciałabym równiez nosic spodekni badz minowki ,ale niestety sie wstydze ,bo w Polsce jest wykreowany ideał kobiety-szczupła blondynka,o małej pupci.Ale tak juz jest ...zycie...

Lepsze od kusych spódniczek są spadające ramiączka - no i oczywiście Wiśniowy Sad

Gość banderas ziut-miler leszeczek
O kuurwa duupa mnie swedzi wypieerdalaj owsiku

Może nie wszystkie dziwczyny lubią jak takie prostaczki sie lampia i slinia :O Ja nei trawię tego, fu

Gość greta220808
Ja musze do pracy ubierać się bardzo szykownie ,w te upały noszę czrną do kolan cienką spodniczke,i białą bluzeczkę z kołnierzykiem ale mam 3 guziki odpięte:p,niestety muszę nosić rajstopy taki wymóg i to jest najgorsze dla mnie :-o