Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes-a24

nie rozumiem męża !!! proszę o pomoc

Polecane posty

Tomek, ale szczęśliwy nie jest ten który ma dużo, a ten któremu niewiele do szczęścia potrzeba. Choć końcówka Twojej wypowiedzi sugeruje że sami do tego doszliście

Zośka do szczęścia to może nie, ale do fajniejszej egzystencji potrzebuje DUUUUŻO PIENIĘDZY!!!!

Gość Lafirynda
Zoska ma rację!!!! dla Ciebie wszystko co związane z sexem jest takie "brzydkie", a kobiety, które lubia sex to "lafiryndy"! recepta na udany związek? Pan seksuoloag Masterton mówi: 90% pożądania, a reszta sama się ułoży. Fakt, że Twój mąż uważa, ze to kobiety mają wszystko mu zorganizować, więc jego rola ogranicza się tylko do wysyłania filmów ze swoim penisem! Szkoda tylko ,że zapomniał, że to z Tobą miał zamiar uprawiać ten szalony seks i tylko odsuwa Cię od siiebie. Myślę, że nie sami ni emacie szans na ułożenie tego bałaganu i przydałby się dobry psycholog. Niby 26 lat, a rozwój na poziomie 13latków, które zrobiły sobie dziecko. Sprawa jest poważna, więc poradź się specjalisty, Twój mąż też powinien coś z tym zrobić, zanim znienawidzicie się zupełnie.

do lafiryndy - wcale nie nazywam wszystkiego co jest związane z seksem \"brzydkie\" to słowo wyrwane ze zdania, poza tym ja uwielbiam sex lafiryndy owszem bo takie co nie mają robić wysyłają zdjęcia swojej cipy za przeproszeniem niech sobie znajda lepiej jakiegoś faceta i jemu pokazują i wypraszam sobie ten rozwoj 13 latka jak masz mi tak doradzać to lepiej tego nie rób

Gość Lafirynda
przeczytaj swoją pierwszą wypowiedź i zobacz jakie tam wszystko "brzydkie" Lafiryndy wysyłają, bo Twój mąż to zamawia i czeka! Takie zachowania występują w wieku 13 lat! Skoro uważasz, że wszystko wiesz, to radź sobie sama! A do uwielbiania seksu jesteś o wiele za poważna.... Widać mąż miał tego dość i postanowił się odstresować od tej surowości...

Gość Lafirynda
widać ze jestes niezrównoważona psychicznie nie dziwie sie mezowi ....w takiej sytuacji to sama bym mu dała. Mam nadzieje ze biedaczek sie z tego wywinie i odejdzie od Ciebie jak najszybciej albo conajmniej bedzie Cie zdradzał z innymi.

nie piszę że mój mąż jest bez winy ale uwazam że jeżeli ogląda filmy sam itd to jest to nie fair do mnie i dlatego użyłam słowa brzydkie a lafiryndy dalej tak będę uważac o tych co się nudzą i za darmo dają lub za kody heyah, tat tak lub innej sieci

Gość Lafirynda
no i jesteś w błędzie mąż uwielbia sex i możesz być madonną, ale dziwki mają lepsze wzięcie mężowie to też ludzie i mają swoje potrzeby a przy takich świętych to pozdychają.... no to wracam do łózka....

Gość lecem z fylmem jenstruktore
kiego fylma podesłać ??????

Gość Lafirynda
och mój facet jest świetny, można nas sfilmować w roli głównej!!!!!!!

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
widocznie nie jestes dla niego atrakcyjna i tyle,facet ktory kocha i partnerke uwaza za atrakcyjna nie robi takich rzeczy,moze powinnas zadbac o siebie?

Lafirynda, Ty chyba psychologię skończyłaś?

bez urazy,ale tez uwazam ze masz poziom 13 latki:P

Gość Lafirynda
non stop studiuję seksuologię... to bardzo przyjemne

choćby facet miał kobietę która wygrała wybory Miss World, lub inną piękność i tak będzie fantazjował o innych. (wiem po sobie) Jeśli fantazje skieruje na poprawę \"stosunków\" ze swoją kobietą, może wyjść obojgu na dobre. Może jednak swoje fantazje urzeczewistniać, wtedy agnes będzie miała problem I nie silcie się proszę na psychologię tam gdzie nie trzeba (bo jest seks)

Gość do Ryrusa
nie wiesz, że podstawą psychologii jest seks?????????????/ a piszesz bzdury nie poukładany seks, zniszczy wszystko mozesz sobie kierować - chyba penisa do zamrażarki - wtedy dasz rade

Gość Lafirynda
nooooo własnie!!!!!!

Agnes mój mąż też uwielbia oglądać filmiki ma tym zawaloną całą szafę,sciąga z internetu i ma tego pełno na telefonie na pączątku się buntowałam,wchodziłam do pokoju a on już siedzie i ogląda.A teraz mam to gdzieś a niech siedzi przynajmniej nie marudzi że wychodzę do koleżanek na plotki.

Gość do Beaty i Lafiryndy
widzę że jesteście najmądrzejsze pewnie uczyłyście się na swoich błędach

Gość Lafirynda
to sie nie zdziwisz, jak kiedyś wrócisz z plotek i będzie realnie coś żywego w łóżku oglądał....

nie uwazam sie za najmadrzejsza,ale sadze podobnie jak ktos wyzej,ze 90 procent udanego zwiazku zalezy od pozadania ,"iskrzenia"...dla mnie oczywiste jest ze facet,ktory w Twojej obecnosci sciaga i oglada filmiki,zwyczajnie ma Cie w dupie i to co myslisz i nie uwaza Cie za atrakcyjna seksualnie,mozesz byc dobra,fajna,mila,ale dla meza jestes aseksualna,przykre ale prawdziwe,ja na szczescie nie mam takich problemow

Gość Lafirynda
no właśnieeeeeee robisz za jego kucharkę, sprzątaczkę, opiekunkę..... no i tak ok. 40tki za teśknisz, by w końcu być k o b i e t ą .....