Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AUTOMANIAK2

SEX W AUCIE! JAK BYLO?

Polecane posty

Gość AUTOMANIAK2

jak bylo? jak wyszlo? czekam na historie. Ja ostantio probowalem:) duzo smiechu ale bylo calkiem milo:)

Gość W kazdym calu
Chujowo! Wybiła sobie zęby o gałkę zmiany biegów, a ja zafajdałem tapicerkę na dachu!

Gość idz stad
chujnia z grzybnią ,malo miejsca i niewygoda

Zależy w jakim - w \"cienkosie\" to na pewno koszmar !!! :)

Gość rgrgetgrey
reno clio 1 autko małe, ale jak sie foteke przednie podniesie jakby sie chciało z tylu wyjsc...to ztylu calkiem sporomiejsca... a co do sufity brudnego to.. zawsze mozna polknac i jest czysciutko :)

dla mnie rewelacja wspominam taki jeden raz z przed kilku lat - w trojkaciku - facet sie napracowal ;)

Było fajnie, ale nie wiedziałem że ona ma orgazm moczowy i teraz strasznie śmierdzi :o

Honda Civic 5 drzwiowa miejsca full. Ale bzykanko tylko na parkingu w gęstym lesie by nikt nie widział, bo takie moja laska ma wymagania. I moje pytanko jest takie: Co musiałby zrobić facet, jakich argumentów użyć itp. by wprowadzić Was w stan euforiii i żebyście mogły zrobić tak jak na filmie, przynajmniej do jego połowy i dla ułatwienia jesteście Wy i Wasz partner w samochodzie i nikogo więcej. Samochód zwykły. Bardzo proszę o konstruktywne wypowiedzi: http://rapidshare.com/files/33808087/Public_Sex_-_Exhibitionist__20m46Sec__Nyc_Tourist_In_Open_Je.avi

Gość AUTOMANIAK2
najlepiej pojechac do lasu... wysiasc z auta... polozyc koc na masce.... i jest gitara:)

Nie zgadzam się, pojechać na pole po żniwach i tam rozłożyć koc.

Gość Ewka24
No my najczęściej w aucie-jest super!!!Bo na inne miejsca nie mamy warunków-rodzice moi albo jego!Chyba że wyjdą akurat!

fajnie w aucie... nawet malutkim bo wtedy trzeba tak blisko siebie być... :) na miejscu kierowcy troche się kierownica w plecy wbija ale do przeżycia ;) :D:D

Gość barcis
ja dwa razy w uno hehe jak sie pomysli to da rade :-) pozatym to podnieca mnie jak panienka robi mi loda w aucie. teeraz tak wole sie zadowalac

Gość afrodytkaaaD
hehe :)) moj taki pierwszy udany w 100% seks a ogolem moj drugi raz byl wlasnie w samochodzie :D i wspominam cudownie.:))