Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes-a24

nie rozumiem męża !!! proszę o pomoc

Polecane posty

witam, mam problem przynajmniej tak ja to odbieram. Mój mąż ciągle ściąga z internetu jakies zboczone zdjęcia i filmy do telefonu komórkowego, czyta wiadomości sieciowe i dostaje od obcych lafirynd które się nudzą swoje zdjęcia i filmy non stop widzę go z tym cholernym telefonem, nawet przyłapałam go na wysyłaniu swojego filmu ze swoim \"wackiem\" w roli głównej. nawet przeszukiwałam mu telefon ale się wycwanił i go wyłącza nawet jak jest w domu i musi zrobić coś a nie może mieć go przy sobie. Rozmawiałam z nim na ten temat że mnie tym rani itd. a on odpowiedział mi że nie wie czemu to robi!!! Proszę pomocy, wyjaśnienia bo jesteśmy młodym małżeństwem - 26 lat a on zniechęca mnie do sexu, prawdę mówiąc do wszystkiego nawet mu nie wierzę.Przez pewien okres czasu nawet sama kupiłam brzydkie filmy i oglądaliśmy razem kupiłam specyfiki aby uprzyjemnić sex i myślałam że nie będzie już tego robić a tu nic jestem bezradna nawet dzisiaj odebrałam wiadomość z brzydkim filmem od jakiejś lafiryndy!!!!

Gość klaudis
o jebane o czym on mysli pojebało go ja bym mu nie dała tego robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wez powiedz mu zeby sie ogarnał bo przesadza!!!!!!!!!!!

Gość aliGinda hals
klaudis, ty maszz sie zdaje inny problem/Tutaj mowisz, ze nie dalabys mu tego robic, co robi maz autorce, ale sama pozwalsz na bicie siebie.rzucasz slowa na wiatr

Gość aliGinda hals
idz z nim do psychiatry-sexuologa,

Gość klaudis
aliGinda hals ale ja nigdy nie pozwole musie zdradzić!!!!!!!!! jak mnie zdradzi to wtedy go znienawidze rozumiesz a biciem mnie nie zdradza!

Gość hmmm..........
proponuje albo się do tego przyzwyczaić albo zmienić męża. Możesz jeszcze spórbowac zabrac go na jakąs terapię. W każdym bądź razie wszelkie rozmowy, prośby, groźby, płacze tutaj nie pomogą. Faceci po prostu musza sobie pooglądac. U Twojego jest to jeszcze o tyle głupie, że sam wysyła swoje zdjęcia (jakiś ekshibicjonista czy co) i dostaje podobne zdjęcia od innych. Tobie to obrzydza seks więc zacznie szukać tego seksu gdzie indziej. I tak się wszystko rozpieprzy.

Gość aliGinda hals
klaudis, dla obkladania ciebie piescia znajddujesz usprawiedliwienie ,ale dla kogos kto zdradza czy tez zachowuje sie takie sposob jak maz autorki to juz nie ma wytlumaczenia :) chyba ci sie hierarchia pomylila :) bicie to najgorsze co moze byc, wiec ty sie lepiej zastanow nad soba zamast radzic innym zupelnie inaczej niz ty postepujesz

Gość hmmm..........
klaudis...pozwolisz pozwolisz skoro pozwalasz sie bic to i pozwolisz zdradzić.

Gość klaudis
powiedz poprostu nie!!!! JAK MI SIE NIE PODOBAŁO COS W TELEFONIE MOJEGO CHŁOPAKA TO ALBO ŁAMAŁAM MU KARTE A JAK NIE POSŁUCHAŁ TO ZABIERAŁAM MU TELEFON A RAZ MU NAWET ZNISZCZYŁAM!!!!!!

Gość hmmm..........
taaa klaudis i naiwnie myślisz że po tym jak mu złamałas karte on przestał ogladac gołe baby....

Gość aliGinda hals
a to juz wiemy skad ta agresja u twojego chlopa, agresja budzi agresje, jestes jeszce mlodziutka, poznasz zycie i dojdziesz do wniosku,ze takim dzialaniem daleko nie zjadziesz, to do Klaudis do autorki, jak dla mnie tylko terapia, ale on musi sam tego chciec, jesli nie, to bye bye.

Gość klaudis
to ze sama zle robie to chyba ni ma nic do tego ze moge innym radzic teraz pomagamy autorce a nie mi chyba co!ja wole zeby mnie bił a nie zdradzaŁ!

Gość tylko tyle powiem
ten temat to prowokacja

Gość klaudis
ale on nie miał w tel gołych bab

Gość klaudis
jestem w tym momencie strasznie zła dlatego tak zbeształam męza autorki wogóle nie myśląc jestem strasznie nerwowa mam ADHD

klaudis - a co miał gołe baby i filmy albo profesjinalne z internetu albo taki co kręcą zanim je wyślą - bo się nudzą wywłoki - szkoda słów

Gość a dlaczego
jeśli bije to znaczy, że nie szanuje, mówiąc otwarcie olewa i gardzi...do zdrady bliziutko

Gość aliGinda hals
"wole zeby mnie bil niz zdradzal "..czyli nijako dajesz mu przyzwolenie na to, :o mi nie chodzi o to,ze masz doradzac, ale chodzi o to,ze twoje slowa sa puste, bo kompletnie nie adekwatne do rzeczywistosci,Skoro uwazasz,ze zdrada jest powodem do tego, by sie sprzeciwic, powidziec NIE to dlaczego nie uwazasz tak samo jesli chodzi o bicie.W pierwszym mamy do czynienia z oszustwem w drugim zas-twoim przpadku z oszustwe, bo robi to samo (sama powiedzialas) i przemoca czyli nieszanowaniem drugiego czlowieka. TYMBARDZIEJ POWINNAS ODEJSC !!!

Gość interpol
Dariusz Leśniarek - frajerze, policja juz jedzie do CIebie

Gość klaudis
ja naprawde nie wiem co mam robic głupieje masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedawno jeszcze wyleczyłam sie z uzaleznienia teraz trafił mi sie damski bokser masakra jeszcze problemy ze szkołą uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie wytrzymam tak dalej

Gość gilk
interpol - jaja sobie robisz czy co? szukasz kogoś?

Gość interpol
Warszawska i Graniczna sa juz obstawione, nie ma co uciekać

Gość interpol
dzisiaj wroce poźniej do domu, ide sie zabawic z kochanka

ktos mi tu napisał że to następny etap! a ty mi napisz jak nie umiesz powiedzieć co z tym zrobisz i dlaczego to robisz!