Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catterina25

Mamy z Trójmiasta-cierpicie na brak koleżanek-odezwijcie się-

Polecane posty

Jestem z Gdańska, jestem mamą i szukam innych mam które chętnie spotkają się na spacerze z dziećmi np. w jelitkowie:-)

Z checia przespaceruje sie trasa Jelitkowska:) jestem z Gdyni, mama 4,5 miesiecznego Krzysia:) pozdrawiam serdecznie

...miło mi, ze znalazła się tu Mama z Gdyni. Ja mam prawie 8-miesięczną Alicję. Możemy sie spotkać każdego dnia na deptaku w jelitkowie:-). Jestem mamą na wychowawczym także dzień bez spaceru - to dzień stracony:-). Pozdrawiam.

tak spacer obowiazkowo choc dzis chyba nici..leje jak z cebra:( Ja też na wychowawczym ,tyle ze do wrzesnia tylko. Ja często do Jelitkowa zagladałam na rolki, ale teraz sie pozmieniało i paraduje z wózkiem;) Ale ci zazdroszcze juz taką masz duzą dziewczynke:)pewno siedzi i powoli raczkuje?

Mam propozycję - podaj maila, wtedy będzie możliwość umówienia się na spacer. Moje Dziecko już raczkuje - mało tego nawet stoi podtrzymując się mebli, a rzeczy pozostawione na kanapie sama sobie podbiera:-), płacząc mówi mama, a gdy się bawi mówi tata:-). jednym słowem Mój Skarb. Bardzo potrzebuję poznać i pogadać z kimś. Jednak, gdy codzienny spacer spędza się z emerytami na jednaj ławce zaczyna to być nieco nurzące:-) Pozdrawiam i czekam na odzew. p.s. dziś się wypogodziło - przynajmniej za moim oknem:-)

Twój Maluszek fajny Bobas i widze, ze tez szaleje na macie tiny love tak jak i moja Mała:-)

podnosze topic:) spotkanie było bardzo sympatyczne, czas zleciał migiem...do nastepnego razu! zapraszamy tez inne nudzace sie mamy:)