Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krolewna_z_drewna__

oblesni byli faceci

Polecane posty

musze to z siebie wyrzucić bo nie mogę zapomnieć tej mojej porażki życiowej mój danwny facet Adam o fac koleś non stop śmierdział nie używał dezodorantów i te nadmiernie owłosione pachy malo tego hehe pocił się jak świnia największą breszkee miałam jak się rozebrał niebieskie przesiane gacie o mfg myślałam ze padnę ponieważ delikatne aluzje ze wali nic nie dały zmusiłam go do używania dezodorantu dając mu go co do ubioru (koleś miał kasę po prostu oddawał ją starej ) nosić przez tydzień jedną koszulkę pyzatym ta nadmierna wydzielina z fiuta bleeee a ja biedna desperatka się z nim męczyłam pyzatym puszczał bąki obgadywał wszystkich swoich przyjaciel i kiepsko się ruchal ot nigdy więcej teraz dopiero wiem ze zyje ;d pozdrowienia mili kafetarianiae opowiedzcie o swoich głupich przypadkach dobroczynności ;d

Gość Chyba
musisz być równie obleśna jak on, skoro pozwoliłaś żeby taki koleś Cię dotykał..a co gorsza posuwał!!! Boże nie pisz takich rzeczy, bo jem kolacje !!!

Gość Powiedz jeszcze...
że sex uprawialiście w krowim łajnie ...a potem odpoczywaliście w oborze :P

Gość
krolewna z drewna kojarzy mi sie z kloda :P

Tak, ja jestem idiotką, bo ktoś tutaj opowiada, że się zadawał z najbardziej niedomytym i obleśnym facetem na świecie:O I nie piszę, że seks ma coś wspólnego z telewizorem, tylko, że równie dobrze mogła się rzucić na telewizor, bo ma tyle samo seksapilu co jej były. Ale żeby zrozumieć zdania złożone, trzeba chyba skończyć przynajmniej 5 klas podstawówki, czego od Was nie wymagam:) Mój były chłopak jest cudowny w każdym calu, mądry, miły, ma szacunek do kobiet, można z nim porozmawiać o wszystkim i jest pociągający. To tak w temacie🖐️

Gość
Deska , ale to jednak juz byly ;) jakby nie patrzec z jakiegos powodu nie jestescie razem , moze czas rozejrzec sie za kims innym , bo jak na byla bardzo duzo o nim piszesz a raczej czesto go wspominasz :)

Moi obecni rowniez hie hie nio no ten jeden ej no wiecej luzu mialam nadzieje ze sie da z wami posmiac deseczka ni bulwersj sie tak pozdrawiam cie nie nie najoblesniejszy na swiecie znam gorszych ale powiem ta facet niezly i robil dobre wrazenie a okazal sie porachą ot tyle

deseczka mam nadzieje ze z dosralas to nie do mnie jestem wielbicielką twojego nicka a ze mam dosc duze niestety DD to jak mowie twoj nick w knajpie odnosnie do moich nastempuje ogolna uciecha;d

deska to kafe nie zycie mam tu brechte i tyle taka mala prowokatorka ze mnie ale zauwarzylam ze ty strasznie powazna babeczka jestes wiesz;d;d; zluzuj