Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carinnna

Mieszkamy w Niemczech!

Polecane posty

Witam i zapraszam kulturalne i interesujace osoby do dzielenia sie doswiadczeniem i przezyciami z Niemiec😍 Mieszkam w Frankfurcie z mezem od 6lat. Mam cudownych znajomych jak i z Polski tak i z Niemiec. Zapraszam😍

Gość may day-
Witaj Carinna! Tez mieszkam niedaleko Frankfurtu tak jak ty.Co porabiasz w Niemczech? Bardzo lubie okolice Frankfurtu a szczegolnie Wiesbaden.

Witam ! Mieszkam od 20 lat w stolicy Niemiec__ chetnie dolacze do dyskusji! Pozdrawiam.

Widze, ze juz zaczyna robic sie bardzo nie przyjemnie__ czy tak musi byc? __ Zastanowcie sie prosze!

Witaj Carinna! Tez mieszkam niedaleko Frankfurtu tak jak ty.Co porabiasz w Niemczech? Bardzo lubie okolice Frankfurtu a szczegolnie Wiesbaden. to moj tekst . Inne naleza do podszywacza.

:):) 😴 chyba wszyscy nie spicie jeszcze...dzis caly dzien padalo ale jutro chyba wybiore sie na dluuuuuuuuuuugi spacer

a ja jeszcze nie mieszkam w DE, czy tez mogałabym sie przyłączyć? pisałam na topiku Polki... myślę że jeszcze tylko kilka tyg i dołączę do męża, który jest w DE

Witam o poranku:D: :D malusienka , wieczor majowy , kasia k i mam nadzieje ze inne dziewczyny do nas dolacza😍 Postaram sie z czasem wazne informacje dotyczace Niemiec i przepisow tutaj powrzucac , by nie trzeba bylo szukac na tamtym forum. Czekam na Limes , Jo , dziunia .....itp ktore cudownie ciagnely tamte forum ale zazdrosc pewnych osob zrobilo swoje. Tu chce abysmy my wszystkie , zaznaczam kulturalne babki mogly spokojnie usiasc przy kopie z kawka w reka i czuc ze to jest tez nasze forum 😍 Czekam na przepisy kulinarne , zdjecia dzieci , zdjecia domkow , mezow i kochankow ;) Czas na kawke i sniadanko moi drodzy !!!!!🌻

no coz nie zostalam zaproszone wiec zmykam, skoro nie jestem az tak bardzo inteligentna .....🖐️

Gość nic mi sie nie chce
ale mnie ktos zalamal tym tematem :( moj byly ukochany byl z Frankfurtu 😭

belaiza - dawaj nie wygłupiaj się, jak tam twoje kocięta, bo nic nie piszesz o nich?

Gość paula10000
hej ja mieszkam w hamburgu....chetnie dolacze do was

Gość ja mysle tak
zaraz tu wpadnie mo.nika :(

Kasiu nie dorownuje inteligencja zalozycielce topiku wiec sie nie wypowiadam. O kocietach pisze w calkiem innym miejscu, zapraszam do poczytania.

Witam nasza zalozycielke topiku wszystkie dziewczyny!🖐️ Dziunia987! Pytasz w ktorej dzielnica mieszkam w Berlinie, a wiec mieszkam na Spandale, ale nie w samym centrum tylko troche na uboczu, jest tutaj naprawde ladnie, poniewaz woda, las i cisza! A jezeli moge zapytac ,to napisz gdzie Ty mieszkasz ! Zycze wszystkim milego dnia i duzo sloneczka!!

Dziunia987 Hm! Czy my sie znamy? A dlaczego tak sadzisz? Ja o Tobie nic nie wiem, ale bedzie mi bardzo milo jak poznamy sie blizej! 🌻

Macie ochote poglowkowac , wiem ze potraficie;) ------------------------- Jechał ojciec z synem samochodem. Mieli wypadek. Ojciec niestety nie przeżył, czyli umarł. Syn trafił w cieżkim stanie do szpitala. Od razu na blok operacyjny. Kiedy przyszedł chirurg oznajmił: - Nie będę operować tego młodzieńca. To mój syn !!! Pytanie: Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca??? --------------------------

Gość odp. na zagadke
matka, no nie?

Gość odp. na zagadke
chirurgiem moze byc przeciez mezczyzna albo kobieta

Gość odp. na zagadke
zakrecilas mnie , pytanie brzmialo - Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca??? - matka,pasuje,oder?

mysle ,ze podziekuje Wam i zycze przyjemnej rozmowy dalej, ale poniewaz nie lubie takich wpisow jak powyzej wiec znikam__ Wam zycze powodzenia i wytrwalosci! 🖐️

Witam -a ja sobie tak czytam tu i tam....przecierz nie uciekniemy od paskudnych troli....albo bierzemy sobie do serca to ze nie czytamy TROLOWCOW co chca pogaduszki zamienic w wielka wojne,albo zawsze ktos krwi napsuje,obojetnie gdzie bedziemy,przecierz ciagle uciekac sie nie da..pozdrawiam i tak bede czytac co gdzie sie dzieje,moze nie zawsze skomentuje ...bo to zazwyczaj szkoda slow poprostu i klawiatury:p

Gingera__ dziekuje. przekonalas mnie. A co do pogody to u nas jest cieplutko i slonecznie! Przesylam Wam troche promykow slonecznych!

Ostatniow wciaz sie natykam na takie artykuly , ktore sa przerazajace. Szpitale i koncerny farmaceutyczne dybią na nasze zdrowie? Co roku w amerykańskich szpitalach więcej ludzi umiera po niewłaściwej kuracji i wskutek zaniedbań personelu, niż ginie w wypadkach samochodowych, lotniczych, z powodu samobójstw, zatruć i utonięć. Liczba śmiertelnych ofiar błędnych terapii i stosowania złych leków sięga w Stanach Zjednoczonych od 44 tys. do 98 tys. rocznie. Tylko z powodu niewłaściwego stosowania leków umiera więcej ludzi niż na skutek wypadków przy pracy. Ponadto co roku około miliona pacjentów doznaje w szpitalach ciężkich uszkodzeń fizycznych i psychicznych, choć nie kończą się one zgonem. Leki nieskuteczne lub szkodliwe Opublikowanie danych amerykańskiego Instytutu Medycyny wywołało wstrząs nie tylko w Stanach Zjednoczonych.

Hej :D 🖐️ I ja sie melduje ;),mam nadzieje,ze mnie przygarniecie do swojego grona:D Mieszkam od 11 lat w Berlinie:D Na Spandau:D Pozdrawiam:)