Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona przerażona

O CO CHODZI W AFERZE TELETUBISIOWEJ???

Polecane posty

Bo ja nie wiem...:(

Gość trusski
chodzi o to, ze ktorys z teletusibiow nosi torebke... i dlatego jest gejem... ale pomyslcie... bo ja sie wczoraj zastanawialam ze znajomymi nad tym wlasnie... krolewna sniezka byla jakas glupia bo miala 7 krasnoludkow... moze lubila sex grupowy???... smerfetka lubila smerfy??? tez sex grup?... gargamel mial kota... no to pewnie jest pedofilem... a z krecika zaraz zrobia transwestyte... czy ogladajac te bajki pomyslelibyscie kiedys o takich rzeczach bedac dziecmi??? bo kiedy ja bylam dzieckiem nawet nie wiedzialam co to homo, trans czy inne //// DLA MNIE GLUPOTA!!!

Gość Tinky-Winky
no i co z tego? lubię sex w pupkę i się tego nie wstydzę najczęściej robię to z Dipsey... a w tym czasie Laa Laa i Po liżą sobie telepiipki:-)

Gość ksiondz Stefan-Brzeszczot
..... premier mieszka i sypia z kotem, razem z bratem spali w łóżeczku. A Bolek i lolek ? Ciągle za rączke, razem w namiocie...

jeden z teletubisow tinki łinki jest homoseksualista bo nosi damska torebke:O a makowa panienka jest cpunka mis puchatek zlodziejem bo kradnie miod i ciekawe czy bob budowniczy ma pozwolenie na budowe nad tym wszystkim zastanawia sie nasz wspanialomyslny rzad 4rp :O PORAZKA :O

Gość ZIM
Gargamel miał kota. To znaczy że jest stuknięty, a nie pedofil. :-D

Gość 1chodzi o to
że jeden z teletubisów (które są chyba bezpłciowe ale można mieć wątpliwosci bo maja imiona wskazujące na kobietę lub mężczyznę) który ma być chłopcem nosi damską torebkę i w związku z tym pewnie jest pedałem

Gość ZIM
a największe rypanie odprawiali Żwirek i Muchomorek w tych swoich dawno nie pranych koszulach nocnych i szlafmycach....

Gość dwójkowa mama
a moi synkowie to tez geje- lubią sobie moje buty nałożyć, z torebką pochodzić (mają 18-mies). jak myślicie mam złożyć je na stosie i spalić w ofierze?

Gość trusski
a kim byl zaczarowany olowek?...... bolek i lolek to podobno geje...... a macochy w kopciuszku nie powinno w ogole byc....

Gość trusski
jak niektorzy wiedza za niedlugo bede mama... i powiem wam tyle... przeczytalam pewna bajke w miesieczniku dla dzieci... mniej wiecej chodzilo o to, ze cala rodzina wyjezdza z domu i przed domem zostawiaja stracha, aby odgonil wszystkie zle moce... a on od razu zaprosil do domu wszystkie strachy ... i napisane bylo ze wychodzil strach z komina, spod lozka, z lodowki i innych... czy to jest normalna bajka dla 2 letniego dziecka? bo ja bym tego mojemmu nie przeczytala... bo baloby sie otworzyc lodowke, zajrzec pod lozko... itd.... niech sobie takie bajki sprawdzaja... bo pozniej dzieci piszcza i krzycza o niewiadomo co.. jak moja 16 letnia siostra...

a co z muminkami......................zaraz sie rozplacze

Teletubiś, prawdopodobnie płci męskiej (wszystkie z resztą wyglądają na obojnaków) niósł torebkę i zrobiła się afera???!!!

wszystkie bajki z naszego dzieciństwa aż kipią seksem :o i to zakazanym seksem... wszystkie bajki wycofać! kaczor donald miał siostrzeńców (a siostry osobiście nigdy nie widziałam:p).. i pomieszkiwał z nimi! gooffy nie miał żony (chyba?) a miał syna... o bajkach wspomnianych juz nic nie powiem... koszmar jeden wielki! :D

Przepraszam, czy ten problem podniesiono jak zwykle w Polsce, czy przyszedł do nas zza granicy???

Trusski>>> Ja też się zastanawiam, skąd się biorą takie bajki dla dzieci...Kiedyś, wiadomo bajki były hardcorowe, lała się krew itp., ale w końcu \'w naszych czasach\' edukacja społeczna i normy się zmieniły... Jak ktoś chce napisać ociekającą krwią i pełnś okrucieństwa historyjkę, to no problem, ale po co wydawać coś takiego jako bajkę dla dzieci?!sick...

Gość dwójkowa mama
w prawie każdej bajce można by było czegoś sie dopatrzyć, zależy tylko pod jakim kątem się patrzy. Niech zabronią emitowania wszystkich bajek, spalą wszystkie książeczki (zostaną tylko te do nabożeństwa) a jak dziecko wyjdzie na spacer z jakąś zakazaną maskotką to rodziców do 24-godz sądu a potem do iwęzienia... Ech się rozmarzyłam

a co z mappetemi to dopiero galimatias :kto z kim i dlaczego?

Gość ksiondz Stefan-Brzeszczot
"gargamel mial kota... no to pewnie jest pedofilem..." Buhehehehehe, chyba zoofilem :D

trusski, nie przeżywaj tak tej opowiastki z miesięcznika - sześcioletek jest zachwycony i kwiczy ze śmiechu przy bajce, która u dwulatka może wywołać traumę. A ośmiolatek będzie przy niej ziewał z nudów. Wszystko w swoim czasie... :) Teletubisie proponuję posegregować pod względem płci, w oparciu o upodobania, kolory stroików i fasony torebek, i nadac im tradycyjne, porządne imiona: Stefan, Janina, Maciej, Jarosław... :P Problem z głowy! :D

Ale czy to nasza rodzima Komisja d/s Radia i Telewizji podniosła problem, czy przyszedł on zza granicy???

rodzima komisja Polskiej tolerancji...........a psik!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś za granicą nikt dotąd nie miał takich problemów :O Nie lubię Teletubisiów, ale z całą pewnością są nieszkodliwe - wychowało się już na nich niemalże pokolenie i to na całym świecie. Jak dotąd nikt im w bieliznę /i do torebki/ nie zaglądał :D

Mniejsza o teletubisie. Najpierw trzeba sie zajac smerfami. Jedna smerfetka i cala banda smerfow. I skad sie wzial smerfik, he? Jakas komisje wypadaloby powolac do zbadania tych kwestii!