Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona przerażona

O CO CHODZI W AFERZE TELETUBISIOWEJ???

Polecane posty

Gość Jestem nauczycielką
w szkole podstawowej. Byłam dziś świadkiem takich oto rozmów uczniów podczas przerwy: - Słyszałeś? Tinky Winky jest gejem! - Wczoraj mówili, że Tinky Winky jest homo. Na moją prośbę, skierowaną do jednego z uczniów, żeby zmienił temat, tenże odpowiedział zupełnie poważnie: - Ale proszę pani, wczoraj w Wiadomościach mówili! Ech... Czy tym dzieciom przyszłoby to do głowy (mimo iż wiedzą, kto to jest gej), gdyby im o tym nie "powiedzieli w Wiadomościach"?

Gość powinni powołać komisję
śledczą ds. Teletubisiów :-)

Gość pampielnica
ale komus zdrowo odwaliło - mam radę - zostawcie moje dzieci z teletubisiami, komu sie to nie podoba - proszę szukac sobie innej, sprośnej bajki -

Gość yago
WODA Z MOZGU--ej sie narobilo z tymi teletubisiami!!!... Najlepsze jest TOOOO !!!! Jakis powazny,znaczacy dziennikarz z \"wielce szanownego \"wprost zrobil wywiad z Rzecznikiem Praw Dziecka Ewa Sowinska.Podczas tego \"wywiadu\" powiedzial :\"niektorzy uwazaja,ze w teletubisiach sa tresci homoseksualne\".Rzecznik odpowiedziala,ze nic o tym nie slyszala,ale sprawdzi ... W \"wielce szacownej\"gazecie \"wielce szacowny \"dziennikarz raczyl napisac ze to pani Rzecznik tak powiedziala... .Czy Stalin naprawde nie zyje!!!???...

Gość yago
Maala-adres-natychmiast!!!