Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona przerażona

O CO CHODZI W AFERZE TELETUBISIOWEJ???

Polecane posty

Gość nawiedzona przerażona
Dzięki i wszystko jasne. Chyba płonne są moje nadzieje, że ta afera nie pójdzie w świat?

Gość timbim
Zdarzało mi się oglądać teletubisie i jakoś nigdy nie zaprzątało mojej uwagi to czy są obojnakami, bezpłciowcami czy "dziewczynkami" i "chłopcami". Dla mnie to były dziwaczne, obłe, kolorowe grube postacie wydające róznorakie radosne piski. Zresztą ta bajka nie była przeznaczona dla dzieci tylko dla niemowląt, dlatego też cała fabuła jest taka uproszczona i schematyczna, krótkie narracje itp. Tak przynajmniej sugerowała recenzja w prasie gdy zaczęto nadawać tą bajkę za granicą.

Gość to ja teletubis
jak zwykle kolejny działacz- Ewa Sowińska- znalazł sobie sposób na popularność i to za wszelką cenę, nieważne śmieją sie na Twój widok, pukają w głowę- ważne, że o Tobie mówią. Przyznać się bez bicia kto wcześniej, tzn. przed tą teleubisiową aferą znał tę babę?

Wczoraj w Tv słyszalam,że problem Teletubisia był badany w USA.Podobno tam rodzice zrobili z tego aferę,że to gej.Także nie my pierwsi i nie ostatni,którzy czepiają się bajk.Szkoda tylko,że rzaden psycholog dziecięcy nie wypowiedział się w tej kwesti.Dzieci a zwłaszcza takie małe inaczej postrzegają świat.I jak ktoś tu mądzrze zauważył,w tym wieku nie znają jeszcze takich pojęć. Byłam też zszokowana relacją z przedszkola w Toruniu.Tam dzieci oglądały Teletubisie i komentowały właśnie to,że to chłopiec a nosi torepkę.Wyglądało to na wyreżyserowane,tak jakby ktoś im wcześniej powiedział,co mają mówić.Smutne to,że mieszają w te bzdury dzieci.

Gość torepka trepka
je japka jak żapka

Gość no to macie wstyd na swiat
kolega wpracy mi linka podeslal... mieszkam w Anglii... brecht na cale biuro.. :o

Gość uważam
ten odkurzacz w Teletubisiach uważam że ma za długą tą trąbkę , może się to źle dzieciom kojarzyć

Gość o kurka już się boję
mój syn czsem zabiera mi torebkę jakąś statrą i akuje do niej klocki i hotweelsy....jeszcze mnie oskarżą, że dzieciaka na geja wychowuje.... a prawde jest taka, że on ma to gdzieś, że to babska torekba, po prostu ma zabawe i tyle.... tak samo ja uwielbia bawić się staromodnymi wielkimi koralami u mojej mamy.... pamietam jak ja się uwielbiałam nimi bawić..... z tego co wiem, jak większość dzieci.... później po prostu z tego wyrastają....

Gość Koza w trampkach
Juz wiem - odnalazlam sens bajki o Jasiu i Malgosi - na pozor bajka wydaje sie normalne ale......przeciez to o anoreksji i bulimii!Jak bedziesz jesc to zla baba jaga Cie usmazy za kare w piecu!

Gość Gay Watch
tak domek z piernika i cala ta afera o jedzenie to anoreksja / bulimia a palenie w piecu to o uzaleznieniu od solarium

Gość Koza w trampkach
niech dzieci ogladaja po prostu obrady sejmu

Gość no problemo
nasz kochany rząd, na pewno wyjdzie z inicjatywą ustalenia minimalnych i maksymalnych racji żywinościowych dla nastolatek i po kłopocie :D łatwo, szybko i przyjemnie.... tak się w polsce rozwiązuje problemy...buahahahahahhhhhhhh

Gość Gay Watch
tak, ale wypowiedzi i widoki strony sali gdzie nie siedzi pis beda zagłuszone i zaciemnione

Gość Duck Tails
żeby tylko wzrostu maksymalnego nie okreslali bo mimo niewielkich osiagow moge byc zagrozony...

Gość Koza w trampkach
no bo po co maja dzieci miec jakies skojarzenia znowu?

Gość Koza w trampkach
kurka i zaraz mi zaczna kazac placic podatek od bezdzietnosci

Gość Koza w trampkach
ciekawe jakie bajki oglada wnusio Kaczynskiego

Gość Duck Tails
kota kup póki są tanie

Gość Koza w trampkach
nie moge juz mam szczury

Gość dwójkowa mama
ja też sie nie skusze na kota, bo słyszałam, że nie mają dobrego mięsa...

Gość Koza w trampkach
oj ciezki zywot Franciszka Buły w 4 rp........

Gość timbim
Ciekawie co by powiedzieli o Baltazarze Gąbce.....ten latynoski agent w pelerynie.....to pewnie o lustracji było...dobrze pamietam że śmigał z teczką schowaną pod peleryną ?! Może to był Giertych tylko sobię wąsa narysował dla niepoznaki ? ;-)

Gość a czerwony kapturek
to to już chyba całkiem jest zakazane..... bo czerwony, no i wilk pedofi w lesie....i gajowy ....

Gość ja p...e
Wielki Brat ma paranoje...niedobrze, niedobrze...ejj niech ktos mnie uszczypnie, czy to sie dzieje naprawde??

Gość Duck Tails
Gejowy? ojojoj

Hmm, a Wilk i Zając? Wilk to bezrobotny bumelant i kombinator, a zając ma rzęsy dłuższe niż uszy i chodzi w baletkach. I co wy na to? Czy w ZSRR nie było pedałów? :-D Aha, podobno do Bolka i Lolka dołączyła dla niepoznaki Tola, bo już wtedy posądzano ich o gejostwo.

Gość ja p...e
a krolik bugs ciagle bral do buzi :P