Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bardzo dzis

Nie mam przyjaciół, nie mam chłopaka, czuje sie bardzo samotna

Polecane posty

Studiuje i pracuje ale boje sie co bedzie jak te studia skoncze??? zanudze sie na smierc:( odkładam sobie troche pieniędzy z pensji ale tak sie zastanawiam po co??? nie wyjade gdzies za to bo nie mam z kim a kupowanie mebli czy takich rzeczy nie ma dla mnie sensu jak sie jest samemu:(

Gość jadzienka-wisienka
ja mam meza a za to nie mam pracy

a kochacie sie??? jesli tak wszystko mozna przezwyciezyc a samemu jest gorzej...

Gość jadzienka-wisienka
kochamy sie i to bardzo. ale na razie studiuje i nie za bardzo moge szukac pracy. nie przelewa sie nam.

ja studiuje zaocznie bo inaczej nie dałabym rady finansowo a na pomoc rodziców nie moge liczyc bo nie maja by mi pomóc...ale strasznie mi zle samej :(

Gość jadzienka-wisienka
my mieszkamy za granica (tzn ja do niego przyjechalam). on pracuje, ja studiuje ale malo chodze na zajecia bo uczeszczam na szkolenia, staz etc...na brak obowiazkow nie narzekam ale troche mnie denerwuje ze zalezna jestem od niego finansowo. no i nic nie mozemy zaplanowac bo a to mi wyskoczy kurs a to egzamin. mam nadzieje ze w koncu sie ustabilizujemy

Gość a znajomych nie masz
? na pewno ktoś Cie lubi:)

Gość vdae
a ja nie mam dziewczyny i nie chce miec :) .Wybralem samotnosc.

mam znajomych ale tylko tych z uczelni i jakos po zajęciach nie mamy za bardzo kontaktu tak zeby gdzies wyjsc albo wyjechac na wakacje:(duzo znajomych jest z innych miejscowosci bo to studia zaoczne a ci z mojego mista maja juz swoje połówki i z nimi chcą spedzac czas......

Gość mam całkiem podobnie
z tym że jestem facetem

dziwnie sie z tym czuje, stoje z boku zawsze:(jestem otwarta, pomocna i przychylnie nastawiona ale ostatnio np moja taka blizsza kolezanka zaczeła wykorzystywac to i sie pokłóciłysmy bo ona jest strasznie taka agresywnie do wszystkich nastawiona a mnie to meczy:(

a jedyny facet jaki okazuje mi zainteresowanie chce mnie tylko do łózka:(

Gość na pewno znajdziesz
sobie bliskich:) choćby tutaj. ja znalazłam i sie spotykamy:)

Gość John RAMBO
Moge zostac twoim przyjacielem i chłopakiem zarazem!

tylko, zeby nie było, ze ja szukam na siłe chłopaka bo tak nie jest.... ale mam 24 lata i jakos tak jest pusto w moim zyciu, praca, studia i koniec:(

Gość John RAMBO
każdy kogoś potrzebuje

usiłowałam sobie wmówic , ze nie potrzebuje i tak było przez jakis czas bo skupiłam sie na nauce i jakos w wolnym czasie odpoczywałam albo sie uczyłam ....ale to przestaje wystarczac:(

Gość John RAMBO
a znajomych takich dalszych też nie masz? W pracy, na studiach? Może warto kogoś bliżej poznać? Może warto się bardziej otworzyc?

u mnie na studiach prawie same baby a baby potrafią byc wredne ;) mam kolezanki ale przeciez nie bede sie wpychała na siłe między zgraną paczke albo nie wcisne sie na jakis wyjazd z jakąs parą;)

Gość Sylwusi Łódź
heh ja tez teraz nie mam nikogo:( Miałam wspaniała przyjaciolke ale poszlysmy do roznych szkol i teraz juz nie utrzymujemy kontaktow jak kiedys. Ona ma chlopaka a ja spadlam na ostatnie miejsce:(( W nowej szkole mam tam jakas kolezanke ale to nie jest wielka przyjazn. Ona ma swoich znajomych od lat i po co mam sie wcinac w ich grono? Nie wiem jak to bedzie dalej ehh. Jestem w liceum i mialam nadzieje ze tu poznam wielu ciekawych ludzi..ale jednak nie. Klase mam poje... Czasem wydaje mi sie ze to ja jestem jakas dziwna. Jestrem spokojna normalna lubie chodzic na imprezy ..jak mam z kim. Nie jestem jakas lalunia. i moze wlasnie powinnam byc bo takie maja od cholery znajomych chlopakow i sa lubiane. a ja? Szkoda slow. Mam nadzieje ze sie to zmieni..... Pozdro dla wszystkich w podobnej sytuacji.

Gość autorko skad
jestes? gdzie studiujesz? jakby w moim miescie, chetnie bym cie poznala:) ylko nie wie, ile maszlat i czy dla ciebie za mloda nie jestem:P bo ja mam 20:)

Gość malowana_słońcem
Też nie mam chłopaka. I przyjaciół też. Mam 20 lat. A te wakacje nie miały takie być :( Dom, komputer, telewizor... Rzadkie, ubłagane u "koleżanki" dyskoteki... Już nie mogę :(

wyjedz na jakis oboz, na jakas wycieczke. zapisz sie na jakis kurs w miescie. smutne jest by zaledwie 20 letnia dziewczyna upatrywala jedynie w chlopaku sposobu na weselsze spedzenie czasu.

Gość malowana_słońcem
Źle sobie dopowiedziałeś. Potrzebuję miłości :( Miałam ciężki rok, z powodu nauki odmawiałam sobie znajomości z facetami, ale teraz już nie mogę wytrzymać :( Jeszcze nigdy nie byłam w poważnym, oficjalnym związku. A przecież jestem już w wieku, że tego bardzo mocno potrzebuję... A do tego nie mam znajomych, z którymi mogłabym po ludzku wyjść na piwo :(

Gość bmind
Doskonale cie rozumiem....niestety...Tez mam 20 lat i jestem kompletnie samotna.Nie mam przyjaciol,nigdy nie mialam chlopaka.Teraz ide na studia,ale nie wierze,ze znajde tam znajomych.chyba stracilam nadzieje...i nie mowcie ludzie "idz na dyskoteke" "wyjdz do ludzi".Gdyby to bylo takie proste,dawno wszyscy byliby szczesliwi...

Gość Takie zycie
Mam jednego przyjaciela, nie mam dziewczyny.Jesli nie miałbym nikogo wydał wszystkie pieniadze na Astona i jezdził po całej Europie az skonczy mi sie paliwo ;)

haha, no ja mam bardzo podobnie i nawet takie marzenie, by pojeździć po Europie;) ale chciałabym z kimś, z kolegą, koleżanką, chłopakiem czy kimkolwiek, byle nie sama;)!

Gość Happy_
1. Od miesięcy szukam bezskutecznie pracy. 2. Mieszkam w małej miejscowości, wprawdzie ma prawa miejskie, ale i tak każdy każdego zna 5 pokoleń wstecz. 3. Jestem sama i na poznanie kogoś nie mogę liczyć, bo prawie wszystkich znam. Większośc już zajęta albo na emigracji. 4. Noszę 10kg tłuszczu, obgryzam paznokcie i skórki. To mój nałóg, którego nie mogę się pozbyć. 5. Odkąd skończyłam studia wszystkie weekendy spędzam w domu przed komputerem. Rzadko gdzieś wychodzę, bo nie mam z kim i za co. 6. Mam znajomych, ale oni zajęci robieniem kariery albo wychowywaniem dzieci. 7. Mimo wszystko jestem szczęśliwa :) Nie wiem skąd czerpię tę radość. Na moim miejscu nic tylko się pochlastać.

jak te samotne z okolic Łodzi są to ja sie chetnie wami zajme i bynajjmniej nie chodzi tu o sex tylko ( wszystko w swoim czasie) tylko o normlane soedzenie czasu :P