Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

jakie piersi lubia panowie

Polecane posty

Gość obojętnie jakie
byle dobrze przyjmowały parującego klocka

Jak dla mnie najlepsze są 70F.Ale żeby nie były obwisłe.Wiadomo że taki rozmiar nie jest stojący jak A ale powinny jeszcze być jędrne

Gość prawda jest taka ze tylko
duże i jedrne się podobaja :) żaden nie chce miec laski z A bo czasami faceci maja wieksze :D

i takie tam Posłuchaj to jest tak jak z Mercedesem A Klasa może i fajna ale mało kto ją chce C Klasa już lepiej E Klasa to jest już wypas.S Klasa Prestiż,Dostojeństwo,Piękno,Komfort, mają tylko nieliczni a każdy o niej marzy!!!

dobre. a znasz to? co mloda kobieta ma miedzy piersiami?? - wisiorek- a stara?? - pepek daje do myslenia?

jojoooo - debilu ! ! ! Wyraźnie nie raz pisałem o swojej hierarhii : twarz - oczy - pupa - sylwetka I lubie zgrabne - czy ja ten fakt ukrywałem ? ? A biuście liczy się dla mnie kształt i karnacja. Rozmiar jest dla mnie błachy. Czep sioe sam siebie.

kobitki z miejszym biustem zazwyczaj maja szczuple i zgrabne nogi, ladnie zarysowana talie i zgrabny tyleczek:) natomiast duzy biust maja kobitki tęzsze- ktore raczej nie ubiora spodniczki ani obcislej bluzki- bo te faldki beda probowaly zgubic pod ubraniem i takie tam--------> z tym wisiorkiem bylo swietne:D :D :D

Gość wole miec na starosc zwisy
niz być płaska jak deska

Gość strongman
najlepsze są takie lekko wypływające z dłoni, ale krąglutkie, miseczka B/C i zadbane , bez rozstępów.

Gość kompleksiki widze hehehehe

mniam jak masz 70 pod biustem to jak możemy mówić o kobiecie przy sobie.Pozatym przy sobie to pojęcie względne.Ja nie cierpię chudzin.Laska powinna mieć czym oddychać i pierdzieć!!!

mniami co Ty mówisz... :) znam wiele kobiet, które maja ladne zgrabne nogi i misteczkę C :) i noszą dopasowne bluzeczki z dekoldem :) i bardzo ladnie to wygląda :) wiem.. bo widzę to na co dzień:)

Gość własnie najlepsze sa takie
z duzym biustem i szczupłe !! jest takich dziewczyn sporo :)

Gość dziewczyna bez piersi to jak
facet bez penisa

Gość Madzieee
Do Zenka z pomostu- Co to za porównanie Klasa S piękno komfort??????? Kurczę jeśli liczy się według Ciebie tylko duży biust to gratuluję. I już sobie wyobrażam jak musi wyglądać Twoja "laska". Hehe może biust mam mały ale pewnie byś pozazdrościł mojemu facetowi

Gość Madzieee
mój facet ma większe piersi ode mnie odkąd zaczął chodzić na siłownie :(

co to za różnica... nie ważne jaki rozmiar miseczki liczy się kobiecość... ogół tzw :)

zadko sie zdarza zeby kobieta szczupla miala duzy biust- bo biust to tkanka tluszczowa- ale sa jasne- wiele tez tych szczuplych z duzym biustem maja poprostu sztuczny biust... a wszystko jest kwestia gustu:)

mniami... :-o oskarżasz mnie o fałsz...?:) że niby sobie operację zafundowałam?:) mi tam ta moja tkanka tłuszczowa nie przeszkadza :)

Gość ja tam znam wiele dziewczyn
szczupłych z dużym biustem - nie ma mowy o silikonach - i muszę powiedziec ze wyglada to mega seksownie

lagi czytaj to co pisze .......nie powiedzialam ze to sie nie zdarza......owszem , ale rzadko

Ja zawsze bedę wolał żeby kobieta miała zgrabną sylwetkę i mały biust, niż \"puszysta\" z dużym biustem. Choć tu oczywiście nie ma żelaznych regół. Te tematy potrafią być elastyczne. Pisze o tym co najczęściej mi się podoba. A piersi - kształty, to się liczy Małe potrafią się dobrze komponować na zgrabnym ciele. Spójrzcie na wiele fotomodelek. Często mają małe mpiersi. Zawsze zgrabną sylwetkę