Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

Witam 🖐️ moje mile kolezanki! 🌻 Za oknem szaro, no coz jesien,,,,,,, wrocilam ze spacerku z moja psiana i zaraz biegne do Was ,,,, a tu pusto,,,,,, zostawiam Wam dzbanek goracej kawki i swieze paczki ! Zajrze pozniej , wybieram sie do doktorow,,,,,, oj jak ja to lubie :-(. Nara.cmok, cmok.

Heja !!Witam oooooooooo dzieki za dzban kawusi za pączusie podziekuje Librusia wylazuj zdołka ale to już Szarookuś skrobnij cuś Tu-50 co na obiadek? Wyciszona nigdy nie byłam na Powązkach

Hej Dziewczyny!🖐️ Hyrpus❤️ wrocilam od doktorow, krew spuszczona :D we wtorek beda wyniki, mam nadzieje,ze bedzie dobrze! Mam tez problemy z kregoslupem ale sie nie poddaje! Chodze na zastrzyki i na pare dni pomaga. Na obiadek jajka w sosie musztardowym , ziemniaczki i kompocik z wisni ze sloiczka. Librus! ❤️ co sie z Toba dzieje? Zakop tego cholernego dola! Szarooka ! ❤️ czekamy na Ciebie! Wyciszona! ❤️ ❤️ i dla wszystkich, ktorzy nas odwiedzaja! A moze jakies spotkanko wieczorkiem zorganizujemy, przeciez weekend mamy! :D :D :D zabieram sie za robienie drozdzowki bedzie do goracej herbatki z rumem,,,,,,,,,,,,,, na wieczor! Zapraszam!

Skąd Wiecie,że mam doła? Mam - i to okropnego,zycie ze mnie ta chol... nerwica wyciąga. Pewnie te ciągłe zmiany ciśnienia.Oj nikomu,nikomu nie życzę tych momentów kiedy świat mi sie kończy,a skończyć nie chce? a może nie może?Boję się tych ataków - ale przychodzą bez ostrzeżenia i litości. No dosyć narzekania.MM siedzial na kompie do tej pory,teraz dopiero się do niego dostałam. Ostatnio wysłałam wspomnieniowego meila do rodzeństwa którzy mają internet - wyobrażcie sobie,że mój niemiecki brat odpisał mi dzisiaj,nazywając naszą rodzinną miejscowość nazwą niemiecką,jak nazywała się przed wojną.Już do cha... więcej nie napiszę. Kim On wlaściwie jest? - Wojna z Kaczyńskimi wygrana,w która był bardzo zaangażowany siedząc w niemczech,walczy nadal sprzedawczyk - gardzę nim jak i wszystkimi jemu podobnymi. To nara - wasza Libra Polka.

Gość proooszeee
Tu 50-tka Napiszjak robisz ten sos musztardowy do jajek. To napewno proste - a ja cos takiego jadałam 40 lat temu i chętnie bym znowu zjadła. Pozdrawiam wszystkie Panie🌻

W i t a n k o dla: tu-50-tki Librusi Hyrpusi Szarookiej Patrona Miernot i wszystkich pozostałych :)) :P sprzątam łazienke, ale nie omieszkałam zameldowac się i zapowiedzieć milusio na wieczorek 👄

a ja prasuje i tez zagladam do Was, prasowanie jest dla mnie katorga ale jak juz sie zabralam to zrobie to do ostatniej szmatki! :D :D :D najgorsze sa koszule ale co mam zrobic ,,,,, prasowac! :D Dziewczyny serwuje herbatke z rumem, kto ma ochote? YYYYYYYY za oknem pogoda paskudna i zimno to rozgrzejmy sie herbatka!!

Gość ciszaaaaaaaaaaaaa
czyżbyś była spod znaku panny? ja tez niecierpie prasowania. Uwaga mam pytanie do wszystkich - Jakie jest Wasze doświadczenie w kwestii tak bogatej na rynku oferty gadżetów, które maja sprawiać piękny zapach w łazience?

uffffff!! nareszczie, poprasowane, ale Was nie widze. :-( Wyciszona jak dlugo mozna sprzatac lazienke? :D :D :D

Gość te wszystkie
specyfiki sprawiają zapach gówna w lesie brzozowym

Witam w sobote wszystkie Dziewczyny! 🖐️ Wczoraj sie Was nie doczekalam a dzisiaj pewnie jeszcze spicie ! Ja juz tradycyjnie po porannej kawce i spacerku z moim pieskiem, teraz zabieram sie za sniadanie i zapraszam: swieze buleczki , serek zolty, pomidorki z mozarella i bazylia. Zycze smacznego!!!No i oczywiscie obowiazkowo kawusia!!!! Zycze milej soboty!!!! i duzo sloneczka w Waszych serduchach, bo za oknem nie ma na co liczyc, chociaz u mnie niesmialo sie pokazuje :D :D A do pani pomaranczowej,,,,,,,, to podam przepis, ale jak napiszesz czarnym nickiem bo nie lubie podszywaczy! :D :D :D

witajcie sobotnioooooooo 🌻 ❤️ tu-50-tka wczoraj nie dosprzątałam łazienki i przyjechali goście. A dzisiaj jeszcze jestem senna....wstałam tylko dorzucic do pieca bo mi MM rozpalił zanim pojechał do warszawki i teraz musze nie zaspać, bo zgaśnie. Fajna, słoneczna sobota sie u mnie za oknem zapowiada. Bede chciała potem iść na groby. A teraz pozdrawiam słonecznie, dzieki za zachecająco smaczne śniadanko, ale lece jeszcze pokimac ze 2 godzinki. W końcu od tego mam sobote i niedziele! :))

Witam Wyciszona!👄 Jak tylko tak cichutko zagladam , zeby Ciebie nie obudzic. 🌻 Dziewczyny znalazlam cos na jesienna aure i na lepsze samopoczucie, przeczytajcie!! ❤️ http://uroda.onet.pl/1446572,2043,,,,twoje_domowe_spa,twarz_i_cialo.html#czytaj ❤️ A na obiadek serwuje dzisiaj klopsiki w sosie smietanowym! 🖐️ Wieczorkiem wybywam ale jak wroce to zajrze do Was! 🖐️

Tu-50 klawa babeczka z Ciebie Wyciszona tez u mnie słoneczko ale mrożnawo od rana lotom z z ścierami i tanguje z odkurzaczem tera kawusia i spacerek z sunia nara-zieeeee!!!! zawołamy SZARAOKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIRUSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Witaj Hyrpus!! 👄 , a ja tu tak po cichutku, ale w koncu juz 13-ta dochodzi i Wyciszona tez musi wstac :D :D :D, a Ty taki pracus jestes,;;; odpocznij i napij sie kawki. No to wolamy: LIIIIBRRRRRRRUUUUUSSSSSS !!! SZAAAAROOOOOOKAAAA !!! wstawac , szkoda dnia 🌻🌻

o matttkooooooo za cichutko kochana grałas i za długo pospałam! w piecu zgasło! obiadzik sie nie gotuje a to rozołez z wołowego, to musi potrwac... nie wiem czy dam rade iść na cmentarz w tej sytuacji w efekcie nawet słonko już nie chce świecić :( ...to nie tak miało byćććććććć no nic, zaczynam żyć przy piosenkach Czesia, Tadzia, Marka i Miry ps. najwyżej pierogów juz dzis nie zrobie tylko sam rosołek.... :P

Ufffff no u mnie jakos mimo wszystko miły dzień :) czuje sie super, jakis nieuzasadniony przypływ energii a może to ta kawa orzechowa? piłyscie kiedy? u u u u u u u u u u u u u - prosze bardzoooooo!

Ano goscilam u siebie przez godzinę na skaype moją ukochaną siostrę bliżniaczą (tylko 4 lata starszą).Ile w niej radości życia,ile sił tylko pozazdrościć.Może to tak jest kiedy mieszka się razem z mlodym małżeństwem?Nie maproblemów np.takich jak dzisiaj u mnie? Wieszałam firankę,zlazlam zaraz z drabiny bo zawrót głowy - bez %%,potem wlazł na tą drabinę Mm i jeszcze szybciej zlazł,niż ja,też zawrót - ale on próbował wcześniej winko czy już dobre. W końcu znowu ja wlazłam na nią,on trzymał mnie za nogi i jakoś te cholere udało się nam zawiesić. Widzisz Wyciszona co to czas robi z człowieka? A tak ciekawe czego Was tu nie ma. 50-tko - moja Mama też robiła na obiad czasami jaja w szarym sosie. specjalnie tego nie lubiłam,ale moze teraz jakbyś przypomniała przepis - smakowałoby inaczej. A tak wogóle - to myśląc o szarych jajach,nie wiem dlaczego dostałam skojarzenia do pieczonych jabłek.Dzisiaj zrobilam. tych jabłek mamy ful z dzikiego ogrodu,zęby z koleii juz nie te,więc jest na nie stara metoda. Hyrpuś,Szarooka - gdzieś pewnie balujecie. Pogram w kulki,może któraś da głos - nara.

Gość do LIBRY 47
chyba zycie ci zbrzydlo zadnej radosci w tobie, chyba nie lubisz ludzi a nie mowiac juz o rodzinie. Kobieto nie mozesz zazdroscic rodzenstwu jak sobie w zyciu dobrze ulozyli a ty jestes smutasem.

Gość do tu 50 ka
ty to chyba nie masz innego zajecia tylko siedzisz przed pudlem i stukasz glupoty, oj bidna babo.

Gość no i poczytalam was
jestescie smetne narzekajace babole i jak tu sie do was dolaczyc brrr uciekam stad.

Gość no i poczytalam was
najweselsza jest stara hyrpa to moze dlatego ze stara.

Witam Was kochane Dziewczyny w niedziele! 🖐️ U mnie bialo, sniezek pada, duzymi krokami nadchodzi zima :D :D :D Pozdrawiam i zycze milego dnia! 👄🌻❤️ A teraz do pomaranczowej: Fora z dwora, nikt Ciebie tu nie zaprasza, a jak nas czytasz to po co te aluzje, to chyba Ty jestes ta smetna baba , ktora nie ma kolezanek i przyjaciol. Kobieto daj sobie na luz!!!

Tak,tak pomarańczko - masz słuszną rację,tylko na odwrót - jamoją rodzinę baaardzo kocham -ale oni mnie nie lubią,pewnie słusznie. co cię ugryzło? - moje zdanie o moim niemieckim bracie? Jesteś taka jak on? nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam,tego sobie nie mogę zarzucić, a jaka jestem - nie tobie osądzć.