Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

dostał nagrode w jakimś konkursie i przydomek \"literat\" w szkole... :) wyrósł na mądrego, dobrego chłopca i jest moją wielka radością, a urodziłam go juz tak dość późno i niezbyt byłam zachwycona początkowo tą ciążą..... ❤️ :D takie jest życie......

no cóż.... sama sobie gratuluję nowej stronki i .... przestaje monologować ide do swoich piernatów życze WAM kochane przemyslenia tego, czy warto rezygnować kolorowych snów udanego seksowania miłego przebudzenia w dobrym nastroju i naturalnie przywitania sie ze mną jak najpredzej i skrzykniecia się tu jak za dawnych, dobrych dni pa pa, smutne to pa pa moze jutro bedzie weselsze? pomyśl Libruniu, tu-50-tko, hyrpuniu, Czarnookuniu ❤️

Gość dla Wyciszonej
❤️ 👄 🌼

To ja Wyciszona - mnie żal też topiku,tak jakbym nie miala z kim pogadać.wchodzę pózno,bo w domu chorobsko,a kysz,,a kysz... Najgorzej to jak MM chory - dziecko w domu i to duże klnące,cały czas na paluszkach.Jutro pewnie po lekarzach latanie - oj jak nie lubię. Synuś dzwonił,chce abym przyjechała,mam straszną ochotę się wyrwać - ale jak to będzie,dopiero się okaże. Przez te zmiany pogody i zawroty glowy też mi trudno - ale trudno. fajnie,że jesteś dumna z synów a nawet nie wiem czy masz synowe. Czas na tv i spanko.Jeszcze tylko zajmę się chorym.Nara Jeszcze pies chce wyjść...

Libro ja ciebie czytam zawsze. Nie odzywam sie bo to nie moj topik, ale lubie was :-) Pozdrawiam

Gość do belvy
to nie szkodzi, ze nie Twoj topik, milo nam bedzie jak do nas dolaczysz! Pozdrawiam. Zapraszam. 🖐️

Kochane...... ❤️ jeszcze butow nie zdjęłam, nie zjadłam, a juz lece włączyć kompa, zobaczyć, że któraś moze sie odezwała, moze na mnie czeka..? DZIEWCZYNY - PRZECIEż TO RODZAJ PRZYJAźNI TO MIAłOBY SIE ZMARNOWAć, WYKREśLIć SIE Z NASZYCH SERC??? P O Z W O L I C I E ?! Libra, Belva i TY TAJEMNICZA ale czuć, że życzliwa pomarańczko :) :) :) 👄

Hyrpulkooooooooo, może Ty poratujesz sytuacje swym oryginalnym poczuciem humoru..? a mam dzisiaj też bardzo przyziemne pytanie. Protezka zrobiła mi bardzo bolącą rankę, smaruje sacholem ale czy to ma szanse do rana na tyle sie zagoić, abym mogła do pracy jechać z zębami... :(( buziak

Pozdrawiam i 👄 , tesknie za Wami ale obawiam sie tych atakow! Sprubuje jeszcze raz! 🌻 Wyciszona ❤️ Libra ❤️ stary hyrpa ❤️ Szarooka ❤️ W 🌻 I🌻 T🌻 A🌻 J🌻 C🌻 I 🌻 E !

WITAM CIE BARDZO SERDECZNIE i bardzo proszę tu-50-tko abys nie reagowała na te głupie wpisy. Znaj swoją wartość! A i ja, i Hyrpulka, i Librulka, Czarnooczulka - naprawde cenimy sobie Ciebie w naszym towarzystwie 🌻

chodz kochana zawolamy razem , moze dziewczyny nas uslysza! LIBRUSSSSS !!!! HYRPUSSSS !!!!!!!! SZAROOKUSSSS !!!!! chodzcie do nas!!!!!

Wołamyyyyy wołam Was Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyy tu-50-tka w r ó c i ł a a a a a a a a a przepiekny śnieżek sypie Czesiu śpiewa płonącą stodołęęę świat nie jest taki zły...........................

Dziekuję! Jest mi dobrze, zadarłam firanke do góry, by patrzeć na cichutko sypiacy snieg na moje iglaki... płatki są ogromne, postrzępione...latarnia uliczna pieknie to oswietla. Śpiewam razem z Czesiem Ichyba nie oszalałam z radosci?i zaraz przelacze na Mirę, wyspa jest jej najpiekniejszym utworem Herbatke bardzo chetnie, ja wyciągam wafelki z nadzieniem orzechowym, prosze bardzo, kto żyw niech sie częstuje, mam całe pół kg :))

czestuje sie wafelkami , piekna pogoda u Ciebie , umnie zimno i czarno! ❤️ Ale na swieta jedziemy w gory i mam nadzieje,ze bedzie snieg!!!

Witam Cie Hyrpus! 👄 Wiem , slysalam w wiadomosciach , tez Go bardzo lubilam i Jego piosenki, bardzo to smutne i dlatego trzymam sie zawsze tgo madrego powiedzenia: Spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza! :-(

Hyrpus!! Wytlumacz to nam, coprawda nosze okulary i jestem slepak ale naprawde widzialam Twoj Wpis!!! Dodrze ,ze Wyciszona tez ,bo nie wiem co bym zrobila bedac tu sama!!!!

Na kafeterii jestem od marca br. pokazala mi moja znajoma , probowalam pisac na jednym temacie ale tam bylo juz duzo Pan ze soba zzytych i nie zostalam nie zauwazona , wiec sie wycofalam , tez pisze na innym ale rzadko , a ucieszylam sie jak zalozypas Twoj topik i mam nadzieje ,ze juz nikt nie bedzie nam bruzdzil.