Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amega

jakie pupy podobaja Wam sie najbardziej???

Polecane posty

Nie jest zła, tylko chude nogi ma ta dziewczyna. Ktoś napisał, że sądząc po jej wadze pewnie ma płaski tyłek. No z własnego doświadczenia wiem, ze to jest prawdopodobne, bo ja mam wielki ponton i wygląda inaczej:O Ale tyłek właśnie jest bardzo fajny, a nie jakaś szafa:O

Ajs-Ti Ja fotkę tej pupy podałem jako przykład pupci idealnej. Masz podobną ? Mniam, mniam. To ja bym chciał zebyś usiadła na tależu z kremem. Nic by się z tego kremu nie zmarnowało (i nie mam na mysli talerza). A mi trudno jest sobie wyobrazić przyjemniejszą formę jego konsumpcji ;-)

no mam też chude nogi, ale tyłka nie mam płaskiego ;) a Ty Desko na pewno przesadzasz:D

każdy ma inny gust ;) Ty piszesz że jest idealna itp. a ktoś może napisać, że jest paskudna

Właśnie zależy, co kto lubi... Ja mam tłusty tyłek, a zauważyłam wczoraj, że na plecach widać mi żebra:O i wystają mi kręgi szyjne tak, że je widać z daleka:O Gdybym miała nogi tej grubości, co dziewczyna na zdjęciu, już bym pewnie dawno nie żyła. Poza tym nago ładniej wyglądają osoby normalnie zbudowane i wysportowane. A w ubraniu lepiej wieszaki. Zawsze wolałam być takim wieszakiem właśnie, bo to jest mój ideał, ale jak wczoraj się zobaczyłam, to ...:O Przegrałam życie😭

Ajs-Ti Nie przeczę że potrafią być ładniejsze, zawsze od wszystkiego znajdzie sie coś ładniejsze i tak w nieskończoność. Ale ja bym w tej nic nie zmieniał. Jest bardzo piękna. Z zupełności wystarczyłaby by uszczęsliwiać moje oczy, usta i język ;-)

Asj-Ti Może i widziałaś, nie przeczę. Ale tą uważam za bardzo piękną i mi by w zupełności wystarczyła by uszczęśliwiać moje oczy usta i język

Ajs-Ti Styl jabłuszka, a ja takie uwielbiam. Znakomicie też pasuje do całokształtu budowy tej dziewczyny. Już nie raz pisałem że kobieta potrafi być jak zywe dzieło sztuki. Ta fotka pięknie to potwierdza. A jeśli znalazłaś podobieństwo w sobie to i do ciebie tyczą się te słowa ;-)

przejze jak bede miała troszke czasu:) wieczorem może:D teraz lecę sie wykąpać i idę z chłopakiem ;) 3 majcie się 👄

Gość nie działa