Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna de la luna

aborcja-jesteście za czy przeciw??

Polecane posty

Gość luna de la luna

ja osobiście jestem za,ponieważ uważam,że nie można nakazywać kobiecie urodzenia dziecka którego ona nie chce(zanim zjedzą mnie przeciwniczki zaznaczam,że jest to moje zdanie i nikomu go nie narzucam).Poza tym uważam,że płód to nie jest dziecko tylko zlepek komórek.Chciałąbym poznać zdanie innych i bardzo proszę o kulturalną dyskusję i tolerancję dla poglądów innych.zapraszam

Gość luna de la luna
no był,ale myślę,że kolejny,świeższy nie zaszkodzi

Jestem zdecydowanie ZA. Ostatnio zmieniłam zdanie i jestem za jej całkowitą legalizacją.

Gość grancias
Jestem za ...

Gość luna de la luna
Katis,a dlaczego zmieniłaś zdanie?

Gość przede wszystkim jestem
za antykoncepcją, a aborcji do niej nie zaliczam. Trzeba myśleć przed a nie po

Gość urodzony zlepek komórek
wypieprzać! 😠 nie multiplikujcie topików i koszystajcie z kafewyszukiwarki, do cholery!

Gość boshhh
jestem za. (gwałtu nie przewidzisz na przykład)

Gość jestem ZA

luna de la luna---> Skoro w innych krajach aborcja jest legalna, to dlaczego my mamy być za Murzynami? Niestety żyjemy w kraju, w którym 95% społeczeństwa to zagorzali katolicy.

Gość luna de la luna
to prawda,wkurza mnie ,że Polska to kraj w którym 4 władza to wcale nie media tylko kościół ;( .ale jak u nas ma być tak jak w innych krajach skoro na górze siedzą kaczki a ministrem szkolnictwa jest wujek Roman:(

Gość simba.
Za, ale pod pewnymi warunkami (gwalt, itp.) Bo jesli laska puszcza sie bez zabezpieczenia, to jest tylko jej wina. Jak juz ktos napisal, trzeba myśleć przed a nie po.

Gość Pralina
przeciw

Gość luna de la luna
może ktoś jeszcze się wypowie?zapraszam

ktos tutaj myli zarodek/plod z dzieckiem, co robililas na biologii? :o uklad nerwowy dziecka ksztaltuje sie w 3 miediacu, co oznacza ze paro tygodniowy plod nic nie czuje !! to tak apropo koscielnej propagandy...nie ma swiadomosci, bo mozg nie wyksztalcony...macie jakies wspomnienia z okresu zycia plodowego ??? :o rozjuszenie przeciwnikow aborcji nad tematem ktorego w ogole nie powinno byc, bo co kogos obchodzi los mojego brzucha, a jednoczesnie jedzenie miesa przy tym co sie wyprawia w rzezniach i jak one cierpia, jest iscie wiktorianska hipokryzja...!!!

Priwadela - jak to sie nie zabija dzieci po urodzeniu ? Czy Ty z innej planety pochodzisz? kilka razy w tygodniu bębnią w gazetach i w telewizji że jakieś dzieciątko zostało zakatowane lub zabite od razu po porodzie. I tak właśnie będzie jak odbiorą prawo do aborcji. Ten kraj jest chory...

Gość uważam że
takie prawo (dotyczące aborcji) jakie teraz obowiązuje w Polsce jest sprawiedliwe. bikos: nie pozwala usuwać dzieci jak się komu podoba, ale zezwala na usunięcie z kilku, moim zdaniem racjonalnych, powodów.