Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowy swiat

PROSZE PILNIE O PORADĘ

Polecane posty

Gość bajkowy swiat

Za niedługo moja chrzesnica ma urodzinki, miałam wielki problem z pomysłęm na prezent dla niej i wymysliłam ze kupie jej bajke. Nie wiedziałam ze to jest az taki problem, czy mozecie mi podac tytuł jakies bajsi dla dzieci lub nazwsko jakiegos autora. A moze macie jakies fajkne propozycje, bardzo prosze o pomoc. Dziecko ma 2 latka, ale jak wiadomo ksiazki słuza przez lata. Co myslicie o tym prezencie?

Gość moze wielką
ksiege z basniami. ja mam i jest super. sa bajki, ktore opowiadali nam rodzice i te nowsze

Prezent jest jak najbardziej trafiony. Moja corcia ma dwa latka i juz od roku uwielbia czytać różne bajki i wierszyki. Na allegro jest duży wybór i w księgarni też wiec na pewno coś znajdziesz ciekawego. Ważne żeby było dużo kolorowych ilustracji. Pozdrawaim

Gość synek
w tym wieku uwielbiał wierszyki wszystkie jak leci . Te ksiazeczki są pieknie wydane i jest ich sporo z wyborem nie powinnaś mieć problemu. No i u nas w domu od zawsze Muminki maja swoje specjalne miejsce na półce . Teraz ma lat 7 i czyta juz sobie sam .

Gość Muminki
z tym też jest róznie. Mój syn akurat uwielbial Muminki od ok 2 roku życia, w wieku 4 lat mieliśmy juz przeczytaną Wyspę Skarbów , i szereg innych łatwiejszych ksiażek , myśłe że to indywidualnie od dziecka zalezy , najwazniejsze żeby dużo czytać , i zaszczepić w dzieciach miłość do ksiażek

Gość moze wielka
znalazłam :) http://wysylkowa.pl/ks726304.html ja mam taką książkę. jest b. dużo bajeczek. fajnie napisane, ilustracje tez są super. Nam ona napewno starczy na lata... :)

Gość bakowy swiat
dzieki dziewczyny aprawde mi pomogłyscie

sa rozne ksiazeczki z serii kamyczek polecam moj synek je bardzo lubi