Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr

KOSMETYKI INGLOT- OPINIE

Polecane posty

z Inglota lubie: bibulki matujace korektor w kremie cienie w szufladkach tez sa niezle natomiast kiedys uzywalam podkladow ale bardzo sie popsuly a poza tym zerzneli szate graficzna z podkladow chanel a to mnie zniechecilo zupelnie :( lakiery fakt tez sie pogorszyly, kiedys byly nie do pobicia teraz sa kiepskie a cena za wysoka w stosunku do jakosci.

Gość nidi
Inglot ma świetne cienie, kolory są nasycone i nie tracą po potraktowaniu ich fixi. Bibułki są fatalne jak cerata. Lakiery niestety bardzo szybko odpryskują i są bardzo rzadkie. Śliczne róże i bronzery. Długo można rozmawiać o inglocie. Przede wszystkim bardzo przystępna cena i możliwość skompletowania paletki według indywidualnych potrzeb:) Ogólnie duży plusik

Lakiery do paznokci sa super - piękne kolory, trwałe. Używam także bazy pod cienie i samych cieni do powiek.Jestem bardzo zadowolona z tych kosmetyków

Gość eweka23457
lakiery do paznokci bardzo straciły na trwałości - kiedyś lakier utrzymywał się spokojnie ponad tydzień albo dłużej a teraz czasami nawet nie wytrzymuje 1 dnia!

Gość nati2787
lakiery straciły na jakosci być może producent celowo to zrobił żeby je częściej malowac i częściej kupować

Gość gość
Kupiłam lakier za 32 zł i jestem zła,dwa razy malowałam i są prześwity,pędzelek do d.py i ten lakier jak woda.

Gość gość
UWAGA,UWAGA !!!!!!!!Kupiłam lakier do paznokci 32 zł po 3 godz zauważyłam że już ściera się Lakiery beznadziejne a cena z kosmosu , rozrzedzone do maksimum, oszukane !!!!!! Po prostu badziewie !!!!!!!!

Gość Ewaleks
Używałam kiedyś lakierów i były świetne, tydzień temu kupiłam lakier ciemny bordo. Ciemny bordo, jest po czterokrotnym użyciu. Rozcieńczony lakier po prostu.

Gość gośćGość
Nie znoszę sklepu internetowego Inglota! Drugi raz tam zamawiam i drugi raz ta sama sytuacja! Po tygodniu oczekiwania na zmianę statusu zamówienia byli wielce zaskoczeni, że owe zamówienie złożyłam! Oczywiście po napomnieniu otrzymałam zamawiany przedmiot. Jeśli tym razem będę czekała na kuriera dłużej niż 4 dni podziękuję i więcej nie zrobię tam zakupów. Po co zakładać sklep internetowy skoro nikt go nie obsługuje!

Gość boni123456789
Bardzo się pogorszyła jakość kosmetyków tej firmy , jeszcze dwa lata temu były,, nie do zdarcia'' dzisiaj już zaprzestałam kupna . ceny bardzo wzrosły a jakość dużo bardzo dużo gorsza !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moim zdaniem jest za drogo przesadzaja z cenami pędzel do makijażu kosztuje 90 zł to w te miejsce na internecie mam 10 pędzli