Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

3 minuty temu, murb napisał:

Ale jesteś nieobliczalny i nadejdzie kiedyś dzień zapłaty. Czyli rozmowa zamieni się w hejt. 

Jestem pamiętliwy i muszę mieć powody. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

No właśnie ja nie mam problemów w komunikacji z ludźmi , ale jak ktoś mnie wyzywa to jakaś godność oferuje odpowiednią reakcję. Ja nie wiem oni chyba chcą żeby ludzie których próbują gnoić sypali ciągle głowę popiołem. 😁

Raczej chcą takiej reakcji jaką dostają, to nakręca i tak piłeczkę odbijają  i czują że zapunktowali sami u siebie. To się nie skończy bo niechęć jest od dawna i ta przyjemność o której piszę jak dymek.

17 minut temu, Get Out napisał:

Jest nastawianione toto  anty i prawdopodobnie kolejnie multi konto zwyrola śliwkowego więc nie oczekuje obiektywizmu. 😁

Trudno nie być do ciebie nastawionym anty widząc zachowania jakie opisała. Zreszta doskonale wiesz ze osób mających cie za zwyrola jest tu zdecydowanie więcej niz sliwka i salix

Edytowano przez libbi_sztisel

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Brum jest jedną z nielicznych, która się z tobą nie zgadza i po niej nie jedziesz. Ale to tylko kwestia czasu moim zdaniem.

Mam nadzieję, że wtedy znajdę w sobie tyle mocy, żeby zniknąć z tego forum. 

Poświęcając uwagę Widmo łechcemy jego ego. Dzień na tym forum zaczyna się i kończy wspomnieniem jego imienia. Jest tu bohaterem, któremu range nadają użytkownicy.  Powiedzmy, że ma inny system wartości i nawet gdyby skały sr/ały to się go do niczego nie przekona. 

Przed chwilą, BułaBoża napisał:

Uwielbiam takie zaślepione babojady

Babojady nie powiem z czym mi się skojarzyło. ;D

12 minut temu, salix napisał:

Cześć sliwka, zostałyśmy tym samym zwyrolem.😄

Już od wczoraj chyba. Jesteś z Eve moimi ulubionymi drugimi kontami. Ex aequo 🙂

• Like 1

Dlaczego tak mje meczy wybieranie filmów tyle tego guwna ja jestem zmęczona samym szukaniem nic nie ma dla mnie

Nie ma dzis elzbiety czuje się zniesmaczona zmianom moich czwartkowych rytuałów 

1 minutę temu, murb napisał:

Powiedzmy, że ma inny system wartości i nawet gdyby skały sr/ały to się go do niczego nie przekona. 

A jest tu ktoś taki co się da przekonać?

Edytowano przez Pył na wietrze

1 minutę temu, murb napisał:

Mam nadzieję, że wtedy znajdę w sobie tyle mocy, żeby zniknąć z tego forum. 

Poświęcając uwagę Widmo łechcemy jego ego. Dzień na tym forum zaczyna się i kończy wspomnieniem jego imienia. Jest tu bohaterem, któremu range nadają użytkownicy.  Powiedzmy, że ma inny system wartości i nawet gdyby skały sr/ały to się go do niczego nie przekona. 

Eee tam, myślę, że już nie wzbudza tyle krytyki co kiedyś gdy hejtował.24 na dobę.

15 minut temu, Get Out napisał:

Bzdura bo choćby na tym topicku Brum ma inne zdanie na jakiś temat i jakoś jej nie obrażam. Problem się zaczyna jak się prujecie. 😁

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Brum jest jedną z nielicznych, która się z tobą nie zgadza i po niej nie jedziesz. Ale to tylko kwestia czasu moim zdaniem.

Już jej pocisnął komplementem przecież ‚masz maturę temu nie rozumiesz’ ten sam tekst pisał wczorsj do mnie 😃 pisze do niego wyjatkowo łagodnie, gdyby napisała dosadniej to już by tu jej foty lataly w awatarach. Już nie jest taki przyjemniutki na tym temacie ale brum i tak pisze mu wyjatkowo delikatnie poza tym on połowy ironii pewnie nie skumał wiec jeszcze nie została wrogiem 

8 minut temu, Get Out napisał:

Bo mnie nie wyzywa więc nie mam powodów odbić piłeczkę już podpowiem ci , bo dekadę ci zajmie zanim załapiesz tak proste oczywistości. 😁

Gdybyś był normalny i nie prowokował ciągle , to nie miał był powodów cię gnoić proste. 😁

Salix tez ciebie nie wyzywa, nie dorabiaj sobie rycerskiego honoru. Brum też kiedyś skrytykuje cię otwarcie za coś i poleci z górki.

9 minut temu, Get Out napisał:

Przeloguj się na śliwke 😁

A ty na jeża 😘😄 

6 minut temu, Get Out napisał:

Jestem pamiętliwy i muszę mieć powody. 😁

Jesteś postacią z forum tak jak ja.

Wyłączamy Internet i tyle zostanie po rozmowach. 

21 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dodaj, że zaczepką może być niezgodzenie się z tobą. Jeśli ktoś to zrobi kulturalnie, to dorobisz sobie teorię że to co dziurki nie zrobi a krew wypije, czy jak ty to tam nazywasz, i ruszysz z hejtem na całego. Więc już nie rób z siebie takiego ostatniego sprawiedliwego 😄

Zapomniałaś jeszcze ze ci niezgadzający sie z nim lub jego chorymi wysrywami ‚chcą przypodobać sie wrogom’ 😀

8 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Raczej chcą takiej reakcji jaką dostają, to nakręca i tak piłeczkę odbijają  i czują że zapunktowali sami u siebie. To się nie skończy bo niechęć jest od dawna i ta przyjemność o której piszę jak dymek.

Wykruszą się jak już bywało w przeszłości, bo zwyczajnie im zdrowia zabraknie to takie przewidywalne się robi. 😁

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Zapomniałaś jeszcze ze ci niezgadzający sie z nim lub jego chorymi wysrywami ‚chcą przypodobać sie wrogom’ 😀

A nie jest tak no właśnie i jak chcesz się przypodobać komuś to przyjmujesz ich przekonania. Zresztą twój niepełnosprawny narzeczony Lipedo nawet zczaił, że wspólny wróg jednoczy i prawda stara jak świat. 😁

3 minuty temu, BułaBoża napisał:

Po co wy z choroszczom dyskutujecie jak to tylko w pasy się nadaje 

Czujesz się pominięta to boli takiego atencjusza jak ty i może wyjdź z piwnicy, udaj się do wesołego miasteczka zapłać i niech cię zabawiają vhatewo 😁

6 minut temu, murb napisał:

Jesteś postacią z forum tak jak ja.

Wyłączamy Internet i tyle zostanie po rozmowach. 

No tak , ale świat jest mały i góra z górą nie , ale wiadomo. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Czujesz się pominięta to boli takiego atencjusza jak ty i może wyjdź z piwnicy, udaj się do wesołego miasteczka zapłać i niech cię zabawiają vhatewo 😁

Tam nie ma takich dziwactw jak tu. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

A nie jest tak no właśnie i jak chcesz się przypodobać komuś to przyjmujesz ich przekonania. Zresztą twój niepełnosprawny narzeczony Lipedo nawet zczaił, że wspólny wróg jednoczy i prawda stara jak świat. 😁

Naprawdę długo nie trzeba ciebie obserwować żeby ‚przejąć przekonania’ ze jesteś kompletnym degeneratem 😃 

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Eee tam, myślę, że już nie wzbudza tyle krytyki co kiedyś gdy hejtował.24 na dobę.

Ale dalej jest sławny. Pojawia się w rozmowach. Wzbudza emocje. I to nie tylko na tym forum.

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Salix tez ciebie nie wyzywa, nie dorabiaj sobie rycerskiego honoru. Brum też kiedyś skrytykuje cię otwarcie za coś i poleci z górki.

Wyzywa bo mi dorabia mordę, a Brum często krytykuje ale bez wyzywania mnie to zupełnie inna sytuacja. Ty jesteś do tego stopnia ułomny , że nawet nie potrafisz zauważyć jak akcja rodzi reakcje 😁

7 minut temu, BułaBoża napisał:

Po co wy z choroszczom dyskutujecie jak to tylko w pasy się nadaje 

Ja mam bliżej do Tworek a tu są bardziej liberalni. 

Przed chwilą, murb napisał:

Ja mam bliżej do Tworek a tu są bardziej liberalni. 

Muszę ksiazke przeczytać o tworkach

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Naprawdę długo nie trzeba ciebie obserwować żeby ‚przejąć przekonania’ ze jesteś kompletnym degeneratem 😃 

Spójrz na siebie co ty sobą reprezentujesz razem z tym niepełnosprawnym Lipedo, bo często swoją miareczką mierzycie innych. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

No tak , ale świat jest mały i góra z górą nie , ale wiadomo. 😁

Może się mijamy codziennie nie wiedząc nawet, że to my. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się