Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana***21

ADOPCJA _ inny kolor skory dziecka...

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
O przepraszam wlasnie wrzucilam w google http://www.google.com/search?hl=en&q=megmag1@o2.pl adres zalozycielki topiku, rzeczywiscie dziewczynka moze byc w ciazy ...LOL P.S. No prosze rzuccie sie teraz na mnie...hehe

Gość kurcze ...
ale wiesz na wsi jest ładniej niz w miescie? jest mniej spalin a to zdrowsze dla mózgu... kasa kasą mało wazna wazne ze mam fajny domek z basenem na wsi:-)jestem ze wsi!!!!!!!!!!!!!i CIESZE się z tego! hurra :-) modrzejsza ode mnie wróc proszę błagam! tak mi sie tutaj fajnie z Toba pisze...

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
"Anonse » Strona 2 : Ogłoszenia Towarzyskie : Sex Anonse ...... masz ochote pobaraszkowac z 21-letnia dziewczyna to nie wachaj sie...wzamian za sponsoring spelnie twoje erotyczne marzenia. Pokaż dane. : megmag1@o2.pl " Swoja droga jakis kiepski ten sponsoring sie jej trafil !

Gość kurcze ...
jesli faktycznie jest w takiej sytuacji to niesz szuka rodziny zastepczej w rzeczywistosci a nie przez internet!!!!!!!!!!!!!!!!!to akurat jest głupota temat mi się znudzil nie bede sie juz bawić.. ale nie lepiej zeby poszła do osrodka adopcyjnego tam na pewno są rodziny które by chciały malucha z ciemniejsza karnacją...

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
"Anonse » Strona 2 : Ogłoszenia Towarzyskie : Sex Anonse ...... masz ochote pobaraszkowac z 21-letnia dziewczyna to nie wachaj sie...wzamian za sponsoring spelnie twoje erotyczne marzenia. Pokaż dane. : megmag1@o2.pl " Swoja droga jakis kiepski ten sponsoring sie jej trafil !

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm

Gość kurcze ...
jesli to prawda to niech szuka rodziny zastepczej w osrodku adopcyjnym a nie w necie...bo to akurat uwazam za głupotę. dobra dzis juz dość wygłupiania się:-) dzieki za wasze wypowiedzi zwłaszcza te gorsze nikt nie jest idealny prawda?

Gość kurcze ...
do poprzednika ---? a gdzie wiadomosci ze jest w ciazy? to ze hmmm zarabia ciałem to jej sprawa.. chyba ze zaszła w ciąże z klientem to juz inna para kaloszy..

Gość woooooooooooooooooooooow kur
no to ladnie hahahah ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee