Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 4, 2007 Bo niektóre osoby pierniczą bez sensu i same się gubią we własnych słowach:) Z tąd właśnie.. A ta kafeteria to nie wypracowanie niespełniona polonistko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmnnnnnnnnnnnnnnn Napisano Czerwiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmnnnnnnnnnnnnnnn Napisano Czerwiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalalalalala..... Napisano Czerwiec 4, 2007 Do: Marta 1985 Tak czytam sobie Twoje wypowiedzi i widzę jak w każdej kolejnej coraz bardziej się pogrążasz. Ktoś kiedyś powiedział: "Czasem lepiej nic nie mówić niż powiedzieć za dużo" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalalalalala..... Napisano Czerwiec 4, 2007 Chodziło mi o Marta 1983. Przepraszam za pomyłkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 4, 2007 ty też się właśnie pogrążyłaś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ///////////////////// Napisano Czerwiec 4, 2007 tralalalalallalala.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ///////////////////// Napisano Czerwiec 4, 2007 lepiej jak ona się pomyli niż ty tralaluchu będziesz na siebie tak zwracać uwagę jak tutaj idź z tąd nikt cie tu nie chce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blehhhhhhhhh Napisano Czerwiec 4, 2007 obie siebie warte... jedna durna i druga... a poziom ten sam i braki w kulturze takze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr dre Napisano Czerwiec 4, 2007 marta83 obciagaro, odwal sie od autorki topicu. niby z jakiej racji ma sie tlumaczyc dlaczego nie sypia ze swoim facetem?? Nie kazdy sie nie szanuje tak jak ty i po 3 miesiacach obciaga facetowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ///////////////////// Napisano Czerwiec 4, 2007 uuuuu widać kultura się pokazała uahahahhahahahahahhaha Wszystkie tu jesteście gówna warte buahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ///////////////////// Napisano Czerwiec 4, 2007 a dr dre co wiesz że obciąga bo ma podobny charakter do ciebie?? Ty to każdemu pewnie lache w podstawówce ciągniesz a zaczynałaś od przedszkola.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eniris 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 Boze, dziewczyny przestańccie, kochane,. to naparwde nie ma sensu... tylko nie potrzebnie cisnienie się podnosi nie ma i nie powinno miec znaczenia czy jakaś jest dziewica czy nie, ja przezyłam badanie u ginekologa i to nie jedno jako dziewica, nadal mam błone dziewicza , mam 22 lata, nie czuję się dinozaurem;) mam kochanego chłopaka, to, ze nie było jewzcze pełnego zblizenia, nie znaczy ze się nie piescimy i nie poznajemy na wzajem :) nie mamy powiedziane, kiedy to sie stanie, dojrzewamy do tego i już, jestem zadowoloną z zycia 22latką, pod tym wzgledem, niczego nie chce przyspieszac,i raczej cnota mi sie na mózg nie rzuca;) bo na po prostu inaczej zaspokajamy potrzebe bliskci:) to jest na parwde indywidualna sprawa a co do badania to z tym też jest róznie, nie moge się wypowiedziec na temat wzierników, poniewaz najzwyczajniej w swiecie miałam badfanie palpastyczne, wspominam wszystkie dobrze, a dziewice ktore je miały moga je róznie wspominac, to z wziernikiem, poniewz kazda ma inną budowe błony i inaczej moze to poprostu odczuwać nie kłloccie sie, nie ma co gadac, która miała racje a która nie, która się czepia a która nie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brawo dla tej Pani Napisano Czerwiec 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylek16 Napisano Czerwiec 8, 2007 a tak wracając do rozmiarów wzierników to mój ginekolog powiedział, że bada mnie jak to ujął "niemowlęcym" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 a tak w ogole to nie byloby tej calej klotni gdyby autorka tematu dobrze zrozumiala co napisala marta1983 bo nie bylo tam nic obrazliwego, skrytkowala tylko wypowiedz \'dsfhsd\' ktory nazwal ja zarliwa katoliczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadę pociągiem Napisano Czerwiec 8, 2007 nie nazwał żarliwa katoliczka , tylko spytał , czy JEST żarliwa katoliczką to różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Czerwiec 8, 2007 hej,są 4 rozmiary wzierników ginekologicznych.pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadę pociągiem Napisano Czerwiec 8, 2007 mój ginekolog ma tam u siebie parę wzierników, ale nie wiem, czy to są różne rozmiary, czy po prostu lubi ich miec wiecej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 rzeczywiscie. ale i tak moim zdaniem nie powinna miec pretensji do marty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 8, 2007 U mnie u ginekologa może i są różne rodzaje ale on nie mówi że mnie zbada takim albo takim.. Po prostu bada i tyle.. Dzięki za poparcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymi Napisano Czerwiec 8, 2007 Dobrze że prawiczki nie mają takich problemów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynakkkkkkkk Napisano Czerwiec 8, 2007 szymi- ciesz się. Ja zawsze przeżywam stres jak tylko muszę zdjąć majteczki. fakt mam 19 lat, ale dziewictwo noszę- tak chce mój chłopak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach