Gość taka taka tak Napisano Maj 31, 2007 jest tutaj konsultantka z avonu???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jakas konsultantka Napisano Maj 31, 2007 sie znajdzie to ja tez mam pytanie : jak nazywa sie seria do włosów kręconych i jakie produkty wchodzą w jej skład, a może jest jakiś link gdzie można obejrzeć aktualny katalog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam pytanie Napisano Maj 31, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneska 0 Napisano Maj 31, 2007 witam, jestem konsultanką avonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam pytanie Napisano Maj 31, 2007 e- katalog i ogladasz a w tle piękna muzyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam pytanie Napisano Maj 31, 2007 kiedy bede mogła dostać podkład z avonu beyond colour pewnie zle napisałam moze jest jakiś lepszy lub podobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneska 0 Napisano Maj 31, 2007 jesli chodzi o zestaw do włosów kreconych to jest szmpon + ozywka typowe do włosów kręconych z serii Advance Techniquea o pojeności 250ml Pozdrawiam w razie pytan zapraszam na gg 1441771 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneska 0 Napisano Maj 31, 2007 witam, wiec ogólnie ten podkład jest jedynie na wyprzedazach bedzie napewno w kat 8(bo własnie mam go przed soba) katalog bedzie dostepny od 24-25-06 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijka 0 Napisano Maj 31, 2007 a ja szukam jakiejś konsultantki z Warszawy, bo się przeprowadziłam i nie znam tutaj żadnej - może możecie kogoś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Maj 31, 2007 ja jestem konsultantka avon...:) o co chodzi?:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneska 0 Napisano Maj 31, 2007 przykro mi ja jestem z okolic szczecina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Maj 31, 2007 ja z poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijka 0 Napisano Maj 31, 2007 madzia - a z warszawy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijka 0 Napisano Maj 31, 2007 sorry - nie doczytałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Maj 31, 2007 z poznania:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Maj 31, 2007 spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam tych produktów Napisano Maj 31, 2007 do włosów kreconych i nigdzie nie moge znalezc, moze jakis link ktos mi poda , podobno jest tez oprócz szamponu i odzywki jakis krem do stylizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Maj 31, 2007 http://www.avonpolska.pl/e-katalog/katalog11.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam tych produktów Napisano Maj 31, 2007 a czy ta odzywke spłukuje sie czy nie, w ogóle to nie za wiele napisali :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneska 0 Napisano Maj 31, 2007 chodzi o krem do stylizacji loków -150ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach