Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość un coche nuevo

Dlaczego w wiekszosci malzenstw to facet ma lepszy samochod???

Polecane posty

IR TIR - skrót od \"Transit International Routier\" (z fr. Międzynarodowy Tranzyt Drogowy) . Międzynarodowa konwencja celna z 1975 roku (z późniejszymi zmianami) dotycząca tranzytu towarów samochodami ciężarowymi w transporcie międzynarodowym.

Ja mam mniejsze auto, bo jeżdżę nim tylko do pracy. Mój mąz ma większe, bo na wycieczki i wakacje jeździmy jego, bo prowadzi on. Oboje nie lubimy, jak ktoś nam reguluje fotel i lusterka, więc nie jeździmy zamiennie. Zresztą teraz mój mąż ma samochód służbowy i sprawa załatwiona.

no są ludzie którzy traktują to na serio - ale można tylko głową pokiwać nad nimi :D bo prostować wszystkich głupot w które wierzą się nie podejmuję ja lubię się pośmiać :D

Gość rozkapryszona zonka zuczka
ja jezdze trzyletnim audi A8, a moj maz " rozbija sie "osmioletnim VW Passatem i gdzie tu niesprawiedliwosc :P

najgorzej jest ze starszyi osobami, ktorzy wiedza swoje i koniec. Znam jedna kobiete, ktora uwaza, ze czlowiek mieszkajacy w bloku to dziad a liczy sie tylko ten, ktory ma dom, pole, sad, las i ogrod, bo widac, ze zaradny :P i w razie glodu lub wojny (sic) poradzi sobie. Kolega chodzil z jej wnuczka. Babcia pyta: kaj wy bedziecie mieszkoc? chlopak odpowiada: tam gdzie moja X, tam i ja (romantycnzie(, jednak babulenka zrozumiala po swojemu: no tak, w bloku to dziadostwo, loni choc pole majom, ale tyz mi sie nie podobosz, bo sie wzenic w ziemie chcysz i wytlumacz takiej :D

Gość antyteletubissss
bo baba zaraz rozwali droższe auto

Gość ajajaj
mężowie mają lepsze samochody od swoich żon,bo facet tak szybko nie rozwali samochodu jak kobieta- a szkoda by ten droższy rozwalić, tym bardziej przy parkowaniu:)))