Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznietakamłodaaaa

zamowilam sobie daxa na biust - nie moge sie doczekac efektow

Polecane posty

Gość juznietakamłodaaaa

ale bede miala piekne piersi... ach... :)

Gość powtarzaj to sobie rano i
wieczorem naiwna dziewczynko.

Gość juznietakamłodaaaa
wiara czyni cuda,wiem,ze mi urosna :P samancie urosly z aa do b wierze jej bo to jedna z nas-dziewczyn z forum :)

fajny jest - ja tez mam efekty :) tylko śmierdzi strasznie...

Gość nie mówcie że wam piersi
po kremie rosną. Ile wy macie lat?

Gość juznietakamłodaaaa
krem to tylko dodatek - do masażu :P

Gość sexihexi
Ten krem pobudza rozbudowe tkanki tluszczowej wiec piersi sie powiekszaja wastarczy poczytac i sie wie a ja sprawdzilam i efekty sa fajne

a więc rosną od masażu, ta

no coż, mi urosły - po miesiącu efekt był widoczny, więc nie wiem czemu mam tego nie przyznać - a lat mam koło 30...

jest różnica między powiększeniem sie a urośnięciem.

pomyśl

Gość juznietakamłodaaaa
dziewczyny ale poradzcie mi prosze :) u mnie to jest tak mam nierownie piersi - prawa jest mniejsza o prawie rozmiar od lewej i jest od niej przez to troche wyżej bo jest mniejsza i jedrniejsza (tak sobie tlumacze) jak bede stosowac tez koncentrat to mi sie ta mniejsza jeszcze bardziej nie podniesie ? :( moze masowac te wiekszą a nie mniejsza... juz sama nie wiem :(

Gość juznietakamloda
up

Gość juznietakamloda
up łup łup :)

Gość mada12lena
jak chcesz miec ladne piersi to zainwestuj w serum do biustu z oriflame! Naprawde warto!!!!!!!!!Efekt praktycznie natychmiastowy!

ja mam 21 lat i z AA jak pisze dziewczyna powiększyły mi się do B. 70b (w porywach do 70C - też noszę i są ok) ale przynajmniej ten \"biust\" widać wreszcie :) nie wiem czy można powiedzieć ze urosły, poniewaz jeszcze nie przerywałam stosowania daxa na dłużej niż ok 6 tyg (przez ten czas nie się nie zmniejszało), ale nie wiem jak to wygląda na dłuższą metę. myślę jednak że one urosły, tzn że krem wpłynął na zwiększenie \"ilości\" tk tłuszczowej w biuście, bo gdy byłam chora i nie stosowałam nic, nie jadłam praktycznie także, momentalnie schudłam ponad 2 kg (u mnie to bardzo dużo..), powychodziły mi żebra na wierzch, kości biodrowe itd, a biust pozostał taki jak był, a zawsze znikął w pierwszej kolejności nikogo nie namawiam, wiem że to samemu trzeba mocno wierzyć i chcieć, ale mi pomogło i się z tego cieszę. choć wiem że wielu dziewczynom mocno to przeszkadza i skrytkują każdą moją wypowiedź zarzucając mi kłamstwo.. cóż.. nie naganiam was. już nie taka młoda - trzymam kciuki :):)

Mam pytanie. gdzie można to zamówić i ile to kosztuje. jakieś bliższe info na ten temat jakby ktoś mógł mi podać byłabym straaasznie wdzięczna.

ja kupuję w aptece super pharm (w centrach handlowych przeważnie są) i kosztuje ok 40zł.. w drogerii natura ponad 40.. ale na allegro jest i internetowych aptekach również mi wystarcza na dorbych kilka tygodni (teraz już używam z 7..) ale niektórym dziewczynom wystarcza na 3-4tygodnie.. zależy..

I to faktycznie pomaga? Mam straszny problem, ostatnio schudłam troszeczkę i oczywiście biust znowu mi się zmniejszył :-) Ja poprostu niedługo nie będę miała na co stanika założyć!!!!!!

mi pomogło, mi i chyba jeszcze kilku (chyba 3) dziewczynom z topiku \"jak powiększyć i ujędrnić\".. wielu nie więc nie ma gwarancji.. ale warto spróbować, w porónaniu do innych specyfików na biust dax nie kosztuja tak dużo, vensu ker koszt ok 150zł za tubkę i działa jak się go używa tylko, więc nie jest najgorzej z tym daxem. na przykład bielenda jest tańsza, ale jak dla mnie - nic a nic nie działa. aha - ja nie schudłam ani nic - po prostu zawsze miałam aa:( i dzięki temu daxowi i masażowi o którym wspominała autorka tego topicu (znajdziesz go na początku topicu jak powiększyć..) mam większe :) nie jest to satysfakcjonujący rozmiar, ale zawsze

Gość glos rozsadku
juznietekamloda jak tam efekty??