Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryglus

Chciałabym na pierwszy taniec piosenke Garou Sous Le Vent

Polecane posty

Gość gryglus

Tylko nie mam zielonego pojęcia o czym ona jest. Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś ma słowa przetłumaczone.Dzięki

Garou Sous Le Vent - tłumaczenie: Pod wiatr Jeśli myślisz, że się boję - mylisz się Daję memu sercu wakacje, nieco odpoczynku Jeśli myślisz, że nie miałem racji - poczekaj Zaczerpnij trochę złotego tchnienia wiatru Który pcha mnie do przodu i ... Ref. Wyobraź sobie jak wyruszam w morze Jak rozwijam ogromny żagiel Jak sunę lekko pod wiatr Wyobraź sobie jak opuszczam ziemię Jak znajduję swoją gwiazdę I płynę wzdłuż niej przez moment Jeśli myślisz, że to już skończone - nigdy Chodzi o małą pauzę, wytchnienie, po niebezpieczeństwach Jeśli myślisz, że Cię zapominam - posłuchaj Otwórz swoje ciało wiatrom nocy Zamknij oczy i ... Ref... Pozdrawiam :)

gratuluję zdrowego rozsądku tzn ze nie lecisz slepo na ladna melodię ale interesuje Cię treść, której nierozumiesz mnie wpienia eksploatowania piosenki \"juz mi niosa suknie z welonem\" bo tam jest motyw ze ona kocha innego lub odwrotnie: pierwszy hicior Rubika \"Niech mówią, że to nie jest miłość\" - kumpela miała to na wesel i rodzina sie obruszyła, że co to za piosenka, a przeciez tam jest sens \"iech sobie gadają, my się kochamy i wiemy swoje\"

Gość gryglus
Bardzo dziękuje

Gość gryglus
Myślałam jeszcze o piosence Anny Jantar "Przetańczyć z Tobą chce całą noc". Ale juz sama nie wiem. Nie mozemy sie zdecydowac.

Może macie piosenkę, która ma dla Was jakieś wyjątkowe znaczenie? Jeśli mogę coś zaproponować, to posłuchaj piosenki \"Moje jedyne marzenie\" w wykonaniu Natalii Kukulskiej (\"Przetańczyć z tobą chcę całą noc\"). Coraz więcej par odchodzi od standardowych piosenek na pierwszy taniec :) Spotkałam się nawet z prośbą o tango (w wersji modern). Jedna z par tańczyła układ do piosenki \"Time of my life\" z DIRTY DANCING (wraz z podnoszeniem), ale oni uczyli się tego około 4 miesięcy :) Zawsze warto poeksperymentować :)

Gość Astronautka
Do gryglus: i co, dziewczyna podała ci tłumaczenie a ty nawet nie raczyłaś podziękować.

Gość gryglus
Do Astronautki: Masz oczy to patrz. A może czytać nie potrafisz.

Gość gryglus
Moi znajomi będą mieli "Time of my life" z DIRTY DANCING ale chyba tańczyć tak nie będą. A szkoda. Dzięki za propozycje.