Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syll.

modelka na kursie kosmetycznym / krakow

Polecane posty

Gość syll.

co o tym sadzicie? czy bylybyscie chetne na bycie modelka na kursie kosmetycznym? kurs bylby indywidualny uczennica (ja :) ), kosmetyczka (wykladowca) i wy jako modelka :) wszystkie zabiegi od henny, depilacji, woskowanie ciala, czyszczenie, zabiegi na twarz i cialo, manicure, pedicure, masaz - wszystkie ZA DARMO,wykonywane pod okiem instruktora :D wiek nie ma znaczenia ! bylyby jakies chetne?

Gość ciebie chyba powaliło
myślisz że któraś odda się w ręce osoby poraz pierwszy wykonującej oczyszczanie, henne, wosk, a może jeszcze jonoforeze, galwanizacje i inne zabiegi z prądem wchodza w gre? ja właśnie kończe 2 rok studium kosmnetycznego i wiem że nawet pod okiem instruktora, a tym bardziej robiąc cos poraz pierwszy można komuś krzywde zrobić, nie wiem czy chciałabyś na takie coś pójść...to nie jest odpowiedzialne!!!

Gość No jak to
To na kim ma sie nauczyć????a wy w tej szkole to na kim sie uczycie,urodziłas sie juz zta umiejętnoscia czy co,???ja Ci dam nieodpowiedzialne

my uczyłyśmy się najpierw na manekinach, potem na sobie nawzajem, a dopiero po tym dopuszczali do nas klientki

Gość A ja juz jestem
po manekinach wiec teraz czas na klientko Ciebie teraz powaliło:)

no to życze szcześcia

Gość syll.
oczywiscie bylo juz wczesniejsze cwiczenie np, henne na kakale, zabiegi na kolezankach itd.wszystko po kolei :) chodzi mi o koncowe 3 tyg. gdzie pracuje sie z prawdziwa klientka nie w szkole a w prawdziwym gabinecie kosmetycznym ! taki kontakt - ty - klientka ( i czuwajacy instruktor) i nie - nie powalilo mnie a ty jako potencjalna kosmetyczka powinnas miec wiecej oglady i twoja wypowiedz powinna byc nieco bardziej taktowna (ale to moja subiektywna ocena)

Gość Ależ nie syll
To prawidłąowa Twoja ocena,to wyżej jest bardzo grubiańska i zadufana w sobie,myśli że Ty jej konkurencje zrobisz wiesz jakie teraz sa kobiety:)

Gość syll.
konkurencja zawsze sie znajdzie :) ja nie jestem z Krakowa i nawet nie zamierzam zawodu wykonywac w Polsce :) przyjezdzam do Krakowa tylko na takie doszkolenie z zakresu kosmetyki ... ale co tam .. chcialam tylko zapytac o potencjalne chetne dziewczyny, panie - bo zdaje sobie sprawe, ze nie kazda stac na zabiegi a tu ja mam okazje spotkac sie z prawdziwymi klientkami i one maja szanse poddac sie zabiegom na ktore normalnie je nie stac :) ale zapytalam chyba w zlym miejscu, tak czy inaczej pozdrawiam serdecznie !