Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

ściemacie/łoezuuu/dzie facet78?

Polecane posty

Gość a co mamy
robić ????

Gość a co mamy
nie chce nam się

Zocha jak zwykle. Zachowując dyskretną indywidualność niczym słoń w sklepie z porcelaną zakłada własny temat, który jak zwykle zdechnie.

Tak jak tuuuuu: http://www.youtube.com/watch?v=BLZG3iHeMts No i gdzie facet78? Już się go pozbyliście? Jeden z sensowniejszych, to już wypad z baru! Facet cho, bedziem gadać, musi mnie ktoś distract zrobić po dzisiejszej wizycie w klinice (fucked up beyond recognition).

Gość Przymknij się nowy
moje topiki zrzeszają margines umysłowy tego świata (do którego apparently nie należysz, dlatego mi tu wypisujesz o słoniu, i w dodatku powinien być on w składzie porcelany). Bo moje topy są nie dla każdego!

Zoska Na tamtym topiku jest post: \" cwel , stopka itd.\" Przypomniałęm sobie gdzie pierwszy raz taki widziałem pdo swoim adresem Pomarańcza (jowitka m) miała topik, flirtowaliśmy sobie. Ja rozpisałem się na innym . Ona tam wpadała robiąc minki. Później swój topik podtrzymywała na wyświetlaczu Kafe pisząc wykkrzykniki itd, A później pojawiła sie właśnie ta stopka, powtórzona parę razy, później na innhych (na tych gdzie była moja obecność) ----------------------------------------------------- Ja nioe wdaje się w pyskówki. Nie interesuje mnie temat. MAM TEMATU DOŚC dlatego jej nie odpisałem Lecę na piwko. Pa 🖐️

Dżizas facet78 ignore i tyle, w ogóle nie bij piany, ryj na kłódę i co sie bedziesz odzywał do jekiejś pały. Traktuj jak powietrze i koniec.