Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 lat minie we wrzesniu mi

LUDZIE KTÓRZY MACIE OD 24 LAT DO 26 ZGŁOSCIE SIE TUTAJ PROSZE!!

Polecane posty

Gość Weronikaaaa
jeśli sie tego uczylas to na pewno duzo wiesz, kwestia przypomnienia sobie kilku rzeczy. ale jesli cie to nie interesuje to nie wiem co Ci poradzić :(

Gość Weronikaaaa
szczerze mowiac nie interesowalam sie jeszcze szczegolowo doktoranckimi, bo nie wiem czy nie skoncze na magistrze ;) a z przedmiotow mam min komunikowanie spoleczne, prawo prasowe, psychologie reklamy, psychologia perswazji i propagandy, etyke zawodową, prace empiryczną i historie mediow (ktora najprawdopodobniej zawale:O) w kazdym razie to jest warszawska WSFiZ. myśle że na stronie uczelni jest sporo informacji o kierunkach:)

Gość DZIEKI WIELKIE
👄

Gość 25 lat minie we wrzesniu mi
32 wrzesien, a Ty? ;)

Gość satine...
uuuu to bardzo nietypowa data, gratuluje :-)

Gość abigaile
ja mam 24 lata (rocznik 83) studia w trakcie (dopiero 3 rok) praca na umowe zlecenie (byle co ale zawsze jakis grosz) mieszkanie od rodzicow samochod od rodzicow zwiazek z 30 letnim facetem, poki co slubu nie ma i jeszcze dlugo nie będzie generalnie nic nie osiągnelam to chyba pzregralam zycie

Gość jedna z wielu ...... .
26 lat własna firma kasę na mieszkanie mam, ale po co mam mieszkać sama :( kasę na auto mam, ale nie mam prawa jazdy, bo jestem za głupia :D życie osobiste - faceta brak, dziecka brak - na dziecko nie czuję się jeszcze gotowa, na męża chyba też :D