Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwujace

Kogo wkurza...

Polecane posty

ja mam ad block i nie moge zablokowac depilatora bo mi ciagle zjezdza na dol i nie umiem wycelowac w \"zablokuj\" bo znajduje sie na dole, a reklama sie przesuwa...

Natka pietruchy kliknij na ten czerwony znaczek ABP potem \"otowrz liste blokowanych elemntow\" znajdujesz tam reklame, zaznaczasz. i gotowe

jedenasta, no ja to mniemam, ze sie wlasnie nad soba lituje, wszak proces depilacji (dla jasnosci w temacie: nie skutki ! :]) wydaje sie owej litosci brakiem :] poza tym, kurcze... rozowym? :] to takie, jakby to najlagodniej powiedziec, metro :] i nie mow, ze w glowie zawracam, bo jeszcze wyjdzie, ze ze mnie afro dyzjak, albo inne licho :] a wiadomo, licho nie spi :P

afro moze i tak ale czy dyzjak? :P no fakt z tym różem to juz rzeczywiscie przesada, jak sie depilowac to juz jakos tak po mesku... moge Ci na nim jakiegos kałacha wyrysowac :D

esteta chciała tylko niesmiało zauwazyc ze liczba postow na tym topiku niebezpiecznie przekroczyła 30...

jedenasta, spoko moloko, jezeli jest ponad 30, a ja w tym uczestnicze, nie jest zle :] a co do kalacha, to jasne, moze byc :) bedzie stalo na szafce i sialo strach :] przecie sam sobie takiego zla nie uczynie ;P wlasnorecznie to ja sobie moge... kotleta zjesc ;)

wez przestan o tych kotletach bo sie głodna zrobiłam a o tej porze to przecie kotletów nie bede smazyc :o bo i gdzie ja teraz mieso mielone dostane, ze juz o schabie nie wspomne :P

hahahah, mace Ci w glowie, wzbudzam apetyt, zmuszasz mnie do zmienienia nicka na egomaniak, albo co :) a co do kotletow, to na wies, do jaiejs zagrody, pochwycic dorodnego knura i gotowe :]

no widzisz co Ty ze mna robisz? a ty mi tu wciskasz ze ty zniewieściały jestes :P na wies to jutro jade wiec z tymi kotletami musze poczekac. ale wez tu takiego knura upoloj. moze go depilatorem poszczuje ;)

no widze, bo to wszystko gra pozorow, wiesz, jezeli mam byc szczery, to za cztery posty glowe stracisz ;P depilatorem nic nie rob, knur bedzie jeczal i kwiczal :P jest wyprobowany sposob: dasz do zrozumienia, ze masz jedzenie, sam przychodzi :P

TYLKO ZTERY? KURNA TO WYCHODZI NA TO ZE NIE DOśC ZE GIEJ TO JESZCZE łATWA JESTEM :O

ohh, nie przejmuj sie :P nikt nie jest doskonaly :) poza tym na forum mozesz latwo stac sie idolka, bo nie oszukujmy sie, wiekszosc mezczyzn jest stosunkowo napalona :) choc faktycznie, przepraszam, to nie jest jakis wspanialy komplement, drugi raz chyba trza mi wymierzyc jako taka kare, no :P

[po raz kolejny kopie estete w tylek tym razem jednak uzywajac swojej całej wcale nie małej siły bo mu sie słusznie nalezy] :P

choleara ! dopoki nie nie przeczytalem tu o tym pieprzonym depilatorze to nie zwracalem na niego uwagi a teraz go widze nawet jak zamkne oczy :D zeby to jasna ch.... wziela

no widzisz Ramzes my to kochani jetesmy :D jakby co zawsze do usług :D jak nastepnym razem bedzie nas cos wkurzac nie omieszkamy Ci dac znac :P

100% !! mi sie wlasnie snił az musialam wstac i przyszłam dalej przegrywac swoje zycie na kafe :o