Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwujace

Kogo wkurza...

Polecane posty

Gość denerwujace

ten jezdzacy depilator :o??

i ja sie podpisuje;D ale fajne są te postacie na górze . mobilizują do odchudzania:D

i po co ten temat? teraz zwrocilem na niego uwage i mnie zaczyna wkurzac :/

esteta - to co tylko nas ma wkurzac? :P ty tez sie troche podenerwuj i łącz sie z nami w bólu :P

mnie tak wkurzył że moja maszynka poleciała przez okno przypadkowo dostał nieogolony funkcjonariusz Strazy Miejskiej:-p

kurna i mnie tez wkurza jest taka opcja zeby to zablokowac w narzedziach internetowych ale nie ppamietam dokladnie.:(

jedenasta, empatia jest fajna, jezeli chodzi o doznania erotyczne, jedzenie kotletow, ewentualnie o inne rzeczy, ktore niosa przyjemnosc, ale kurr******, depilacja to nawet nie moja brocha ! :P

no moja juz tez nie - do października :P a kotlety to ja tam lubie jesc :P ze juz o doznaniach erotycznych nie wspomne :P:P:P :D

jedenasta, do pazdziernika? :] to cos jak sen zimowy? :] czy tu chodzi o te cale lasery, ktore macie i robicie z nimi jakies szmery bajery? :] Wiesz, wylaczajac z dyskusji wegetarian, wegan, marsjan, pudzian(no dobra, Pudzian to je z 1000 kotletow jak nic), zapanowalaby wielka spoleczna zgoda i w ogole(ze nie bede pisal robaczywie :P) Bo co jest dobre, to jest dobre, ze powiem, co wiem :)

sciagnijcie z netu Adblock-a ja mam mozille i z glowy teraz te wszystkie natretne reklamy

esteta jakbys przeczytał wszystkie wypowiedzi na tym topiku (a nioe tylko wybrane:P) to bys wiedział ze nie depiluje nog do pazdziernika w ramach protestu :P a co do mozilli to ja tez ma i sie nie chwale :P a depilator jak latał tak lata :o

Gość w ramach zemsty
depilator jeździ sobie po kaferii a my kaferianie pojeźdźmy sobie po moderatorach co wy na to?

jedenasta, ahh, no si :] upraszam o wybaczenie ;) ja przelatuje te tematy, chyba, ze bywaja konstruktywne, o ! a sledze pilniej, kiedy zaczynam konwersacje, no :) dlatego jak ognia unikam takich, ktore maja wiecej, jak 30 wypowiedzi :P W dowod poczucia winy mozesz mnie raz(wzglednie lekko) kopnac w tylek i powiedziec, zem debil i ignorant :]

esteta to smiesz stwierdzic ze moje wypowiedzi nie są konstruktywne?! :P takze kopniak Ci sie jak najbardziej słusznie należy [wzglednie lekko kopie estete w tylek] na debila i ignoranta jeszcze zes nie zasłuzył :P Tinky Winky - ty sie nie smiej bo ja sobie wczoraj czerwona torebke kupiłam :P no i ładnie! teraz ja tez wyjde na gieja :o

z updatem antyvira sie udalo. usuniecie adblocka podejrzewam ze nastapi wraz z odinstalowaniem firefoxa

jedenasta, oh i ah, prosze mi nie imputowac ;P tematy przelatuje, nie wypowiedzi (glaszczac sie po obolalym tylku, bo lekko okazalo sie rzecza bardzo wzgledna :P) Co mam zrobic, azeby na ignoranta zasluzyc? :]

Gość zeza od niego mozna dostać

no nie wiem... staraj sie... staraj... :P i coś Ty taki delikatny? toz ja Cie ledwie dotkłam :P zeza od depilatora?? :o ja to co najwyzej wysypki dostaje :o ale do pazdziernika mi to nie grozi :P

jedenasta, toc sie staram i staram :] a delikatny, bo zniewiescialy :) jezeli juz depilator mnie wyprowadza z rownowagi, to chyba o czyms swiadczy, nie? :] poza tym wzbudzenie litosci gwarantuje lekka przeprawe, o ! :P

nie ma to jak zniewiesciały esteta :D tylko zlituj sioe niech ci do głowy nie przyjdzie nóg depilkowac jak sie tak na tą reklame napatrzysz... kto wie co Ci do głowy przyjdzie :D