Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic345

beznadziejne rozjasnione wlosy i co teraz???

Polecane posty

Gość magic345

Kobiety pomozcie mi,rozjasnilam wlosy i mam teraz okropne zolte i pomaranczowe,jutro ide do fryzjera poprawic,ale boje sie ze bedzie chciala mocno przyciemnic,obciac to i tak bende musiala nieco.Mialyscie kiedys podabna sytuacje??

Gość magic345
dodam ze jestem zalamana

Gość ubodło mię to
przyciemnic, to chyba jedyne słuszne wyjscie... moja kolezanka się tak kiedys zalatwila, smiesznie wygladala :D

Gość ubodło mię to
nie martw się, to tylko włosy ;) ludzie mają gorsze problemy, np. ja nie zdałam prawka dzisiaj :O fryzjer na pewno doprowadzi Cie do stanu, w ktorym bedziesz mogla się ludziom pokazywac :D powodzenia 🖐️

Gość magic345
myslisz ze farby blond nie rozjasniacze pomoga?

ja miałam! całe zycie miałam ciemne włosy i mi odwaliło zeby sobie blond pasemka walnąc. Oczywiscie zdolne ze mnie dziecko i sama sobie zrobiłam. Przypominało to wszystko tylko nie pasemka moich marzen :o tragiczne biało pomaranczowe kłaki z biała łatą na czubku głowy :o wiec sobie chciała spowrotem przyciemnic... i wyszły ZIELONE!!!!!! podobno zaraz po rozjasnianiu nie mozna farby bo w jakas reakcje wchodzi i moze zielone albo fioletowe wyjsc. Oczywiscie z zielenią wygladałam jeszcze gorzej!! Takze idz do tej fryzjerki ona najlepiej Ci doradzi. Zawsze mozesz na łyso. Tak na lato chociaz chłodniej bedzie :P

Gość magic345
ja juz prawka niezdalam 4 razy

Gość magic345
kiedys tez tak mi fryzjeraka zrobila prawie na zielono

Gość magic345
juz rok niepodchodze do egzaminu,tyle stresu sie juz przez te oblewanie najadlam,tylko kase chca wydrzec

Gość magic345
wygladam jak ten ptaszek Twingy z bajki

Gość mozna na dwa sposoby
1) zbić żółtość fioletową płukanką - powinien wyjść przygaszony, dużo bardziej naturalny blond 2) przyciemnić czymś delikatnym, zmywalnym; wszelkie farby dadzą kolor o wiele za mocny. Z czasem kolor się spierze razem z żółtym i pomarańczowym, powinno zostać coś w miarę naturalnego. Byłam tak ratowana po nieudanym balejażu.

ewentualnie jak wyjdzie zielony lub fioletowy-potraktować to jak zabieg celowy :) Jest lato,ekstrawagancja dozwolona :)

nie przejmuj sie tak czesto jest:P ja farbuje od wielu lat, najpierw wychodza zolte/pomaranczowe, na to naklada sie colorans z odcieniem jaki Ci sie podoba-ja zawsze sobie platyne nakladam.ostatnio sie wycwanilam i kupuje szampon fioletowy do zbicia zoltka i moge sobie sama \"dozowac\" jaki odcien chce.do fryzjera marsz to jest na prawde typowe:)

tylko nie probuj na wlasna reke zadnych szamponow ikoloryzujacych bo mnie kiedys po takiej zabawie wyszly fioletowo-niebieskie.a ten szampon fioletowy tylko wyglada tak przerazajaca(atrament na glowie).