Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emelka

wynik b-hcg

Polecane posty

Gość emelka

kochalam sie z facetem 26 dni temu(8-y dzien cyklu), zabezpieczneie bylo i spokojnie mijal cykl, dostalam w srode okres-32 , ale zaczelam miec nudnosci bole brzucha wiec jak to ja panika i po test z moczu Quick wyszedl ujmeny ale mi to nei do konca starczylo i zrobilam z krwi-wyszlo 2.25 -norma jest do 2,7 u nieciezarnych tylkos ie zastanawiam czemu tak wysoko, czemu nei 0, wiem ze gdybym w ciazy byla to juz pewnie kilka tysiecy bylby wynik . Wiec moze ktos wie czy ten wynik zalezy od fazy cyklu i np w czasie okresu moze byc wyzszyitp prosze o powazne odpowiedzi

Gość emelka
odpowiedzcie na pytanie prosze

Gość emelka
:( i nikt nie odpisal, naprawde dla mnei to wazne

Gość ndziejka.
moim zdaniem nie jestes w ciazy napewno! Test juz by to wykrył....

Gość emelka
mam okres , minelo prawie 4 tyg wiec wyniki gdybym byla w ciazy bylyby znacznie wieksze jak wynika z tabel pewnie juz kilkaset by bylo , tylko sie zastanawiam czy zalezy to od fazy cyklu np robilam w czasie miesiaczki i bylo 2,25 (norma dla neiciezarnych do 2,7) a kiedys robilam w polwie cylu i byly male ilosci bardzo, czy ktos wie?gdybym byla w ciazy to test sikany i test z krwi by juz wyszedl prawda?po tylu dniach, juz zaczynam wariowac

Na 100% wyszedłby test z krwi, nie wariuj, nie jesteś w ciąży! Co innego testy z moczu, one mogą ciąży nie pokazywać, mimo, że takowa jest, ale beta się nie myli.

Gość emelka
dziekuje za odpowiedz , nei wiem czemu tak malo logiczna w tej kwestii jestem, niby jzu dorosla a tu taki irracjonalny strach

Gość emelka
jednak ta obsjesja ciezko przechodzi pewnei za kilka dni test zzrobie z moczu, choc te z krwi tak pozno po seksie musialyby wyjsc prawda? i sa najbardziej pewne, bez hcg nei ma ciazy, w sumie okres mi sie konczy i byl o czasi i trwal jak zawsze wiec nei wiem czemu wymyslam, dziewczyny Wy tez tak macie?