Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAC ADAMIA

Seksualnosc czlowieka a sposob prowadzenia samochodu.

Polecane posty

Gość MAC ADAMIA

Nie mam zbyt duzego doswiadczenia seksualnego ale zauwazylam, ze im szybciej facet jezdzi tym szybciej tez...konczy. Napiszcie co o tym sadzicie.

uwielbiam zmieniać biegi, robię to najczęściej jak się da np. zwalniając. Ciekawe o czym to świadczy....:P

Gość MAC ADAMIA
Czy mozna przez to rozumiec, ze im facet spokojniej prowadzi tym bardziej jest w stanie doprowadzic kobiete do rozkoszy ?

Gość TO ZNACZY
Wirtualnie - sorry - ale ze lubisz sobie czesto zwalic konika.

facet jeździ tak na ile mu pozwala samochód :P :P mój facet jak jedziemy autem , które ma 139 koni jedzie szybko a jak jedziemy Pandą to szybko jechac się tym nie da :P :P więc ja nie widzę związku jednego z drugim :D:P

Gość TO ZNACZY
ze nie masz nic przeciwko zrobieniu sobie dobrze sama. :)

Gość TO ZNACZY
ZEBY ZARABIAL PIENIADZE.

Gość eeeeeee tam
to chodzi o jedzenie bo rzeczywiscie jak samochod nie da sie "depnac" to i tak nie pojedzie szybciej :P ale za to facet ktory szybko pochlania posilki jakiekolwiek praktycznie nie zdazajac poczuc ich smaku w lzoku tez jest szybki i mysli tylko o sobie i o swoim zaspokojeniu ale facet ktory delektuje sie posilkiem , je nie po to zeby sie szybko nazrec tylko po to zeby poczuc jego smak i wysilek ktory ktos wlozyl w przygotowanie tego posilku (nawet jesli przygotowal go sobie sam) w sypialni rowniez nie spieszy sie z zaspokojeniem swoich potrzeb ale skupia sie na "smaku"

Gość eeeeeee tam
hehehe blizsza bo sprawdzona ;)

Gość MAC ADAMIA
No to mam pecha. Moj facet zjada w pol minuty, samochodem rozpedza sie zeby zaraz zahamowac, o lozku juz nie bede wspominac.

Gość MAC ADAMIA
Dlaczego tak jest ? :(

Gość watcher
zgodnie z tytulem topicku: ja zauwazylem ze gdy kobieta jest oziebla seksualnie to obraca kierownice jak miske w ktorej robi sie ciasto.Co o tym sadzicie?

Gość MAC ADAMIA
Wiesz, watcher, nie ma ozieblych kobiet, sa tylko nieodpowiedni faceci...

Gość ha ha ha haaa

Gość Taki ciekawy topik
i nikt nie pisze...

Gość Ciasta nie robi sie w misce

Gość podniose przy wtorku

Ze tak szybko jadła czy tak szybko konczył??? a juz myslałam ze jak wezme faceta na kolacje to bede wiedziała czy jest wart mojego wianuszka 😭

chodziło o to, ze ten, który jadł wolno i się delektował był egoistą w łóżku, a ten co pochłaniał szybciutko był rewelacyjny, skupiał się na mnie a nie na sobie ;)

--> MAC ADAMIA Teoria, zawarta w pierwszym poście delikatnie rzecz ujmując chybiona. -znaczyłoby to że bogatsi posiadające lepsze auta są gorsi w seksie -znaczyłoby to że człowiek, który sie spieszy na umówione spotkanie od razu jest bardziej podniecony(wyłączam sytuacje gdy umówił się na sex) -znaczyłoby to że łikendowe pustki na ulicach wpływają na stopień podniecenia itd itp. :P

Gość dr szczakow
Załozenie, że słabszy samochodem nie można jechać dynamicznie jest fałszywe. Na prostej nie osiągniemy wyższej prędkości niż taką którą umożliwia silnik ale w zakrętach juz moc nie jest tak istotna, raczej zawieszenie... Rzecz nie w prędkości tylko w dynamicznym sposobie jazdy... Jeżdzę dynamicznie i w łóżku też tak mam, mnie się wydaje, że to po prostu kwestia temperamentu, jeśli kto ma to przynajmniej w tym co lubi ten temperament widać...

Gość mis kolabor
Prosze psycholog sie znalazl...nie tylko mysle ale i wiem ze miedzy tymi dwoma czynnikami nie ma korelacji, a jesli jest to ujemna. Jak facet szybko prowadzi to lubi adrenaline , jak lubi adrenaline to zanczy ze w lozku tez ma fantazje. PS wspolczujemy nieudanych kochankow

Gość MAC ADAMIA
Dziekuje, ze piszecie. To chyba ja mam po prostu pecha ! Moj facet jezdzi tak, ze robi sie niedobrze, ostro rusza, za chwile hamuje - bo swiatla /wiadomo, ze w miescie nie ma sie po co rozpedzac/, czuje sie jak worek kartofli miotany po podlodze furgonetki prowadzonej przez szalenca, ze o jedzeniu i seksie nie wspomne. Macie oczywiscie racje, ze kazdy ma inny temperament i ze nie mozna uogolniac:)