basia333 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 hej zawsze mój akres trwał 6 dni , i 2,3 dzień był obfity.Od dwóch miesięcy trwa 2 i tak jakby go prawie nie było , miewam też bóle w dole brzucha często między okresami .Jak myślicie czemu tak się dzieje? Miała tak któraś z Was? Moze histeryzuję ale przychodzi mi do głowy torbiel albo....nowotwór : ((( piszczie proszę/.// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 1, 2007 2 odstawowe założenia: mówimy o naturalnym cyklu (nie biorę pod uwagę antykoncepcji hormonalnej), oraz ciąża została wykluczonaJeśli cykle są regularne, kilka miesiączek pod rząd było tak skąpych (a nie np co druga) - to nie jest to nrmalny objaw. Należysię z tym prędko udać do gina.Zakłada się, że normalna miesiączka ma przynajmniej 3 dni krwawienia (nie plamienia).Co to może być? Wiele czynników, zaczynając od najczęstszych: stres, choroba (efekt brania leków, czy np anemia), po równie częste ale związane ukadem rozrodczym, jak zbyt małe endometrium. Wymieniać można wiele ale bez badań i tak nic nie da się stwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia333 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 ciąża napewno nie , od 4 miesięcy nie biorę pigułek ale zawsze jak odtawiałam to miałam odwrotnie-bardziej obfite owszem mam teraz spory stres fakt muszę iść do lekarza i to szybko dodam jeszcze że krew jest b.ciemna..: ((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 1, 2007 Nie wiem skąd Ci się wziął nowotwór? To byłaby ostatnia rzecz o której mogłabyś pomyśleć. Jeśli chodzi o torbiel to jest cała masa innychobjawów. Myślę, że ze strachu popadasz w niezdrową skrajność... nie ma co szukać chorób i dopasowywać objawów - powinno być raczej na odwrót, cyli najpierw objaw a potem szukanie przyczyny.Nie denerwuj się tak, to pewnie nic poważnego - ale zbadać trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach