Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon_sam

Czy miałbym u ciebie szansę? pyt. do kobiet od faceta

Polecane posty

no koniec szymus wysłuchał wszystkich ochów i achów na swój temat a kiedy zaczeły się sypać niepochlebnę opinie facet zwiał

Gość a tak fajnie bylo
😭 :( :-o 😭

Gość szymon_sam
Na metę jak to inaczej nazwać? Początkowo nie odbierała telefonów to myślałem, że może coś się stało, no i przez pierwsze dwa dni to aż mnie mdliło z neerwów, że może jakiś wypadek - człowiekowi wyobraźnia w takich sytuacjach pracuje ze zdwojoną siłą. Zadzwoniłem do rodziców - to mi dali jej nowy numer, bardzo się zdziwili cała sytuacją bo podobnoa powiedziała im , że ze mną już nie chodzi od 2 tyg. więc nie wiedzą jakim cudem jej kase wysłałem. Jak zadzwoniłem to mi powiedziała całą prawdę ;/

Gość kurnachatka
aaaaa co tyś się tak tej kasy uczepił? tu go mamy dziołszki: PAZERNIAK

Gość eee ale co
dlaczego, po co i z kim?

Gość dobra szymek
strasznie to smutne i wogole ale ja juz ide 3-maj sie :)

Gość agivp
czuje sie tak jakbym czytala o swoim misiu

Gość szymon_sam
Nie no laski naprawdę myślałyście, że ten opis to prawda? To wszystko jest zerżnięte z Cosmopolitan i innych Zwierciadeł, które czytam z nudów w kiblu. Ale to niestety obrazuje, że konsumpcyjny sposób życia promowany w tych pisemkach przekłada się również na sposób postrzegania faceta przez niunie, które dają sobie robić wodę z mózgu - towar ma być doskonały, bo przecież Krysia spod 3 nie może mieć lepszego. Wasz, samiec_alfa

Gość samiec_afla
We własnej osobie.

Gość a mi się wydaję że jest na odw
rót konsumpcyjny styl życia przedkłada się na czasopismu, tacy faceci istnieją naprawdę, są ideały, a babskie kolorowe poczytadła to podłapują i jedynie promują taki ideał czyniąc go pożądanym przez większe masy :). Ja znanał takiego faceta, nie czytywał Cosmopolitan ani nic z tych rzeczy, sam z siebie był taki :)...

Taa.... włącz sobie TV idzie chyba jakaś telewenezuela, Ignacio porywa Isaurę. Język polska, trudna język.

Gość mrauuu
skad jestes szymon?

Gość hnrl bnw
super....tylko ja nie lubie ciemnych blond wlosow..... a jakbys zafarbowala to tak jakos troche gejowsko.....

Nie ma szymona, jest samiec_alfa, szymon_sam to kobiecy ideał, archetyp meskiego Apolla, niestety dla was, drogie panie, jest jedynie syntezą mojej wyobraźni i kilku przeczytanych pobieżnie egzemplarzy \"prasy kobiecej\".

Gość ciepły powiew wiatru
No jak dla mnie ideal...:D ale tacy nie istnieja, juz to wiem:o Ja tam mu zycze jak najlepiej(czy to prawda co napisales o sobie czy nie-nie wazne) :) powodzenia Szymon

no i wiedziałam, że gdzieś musi być haczyk... ;)

co to za prawdziwy mężczzyna co nie narzeka na długich zakupach?:P :)

No nie? Ja na zakupy chodze sam akcja hit&run, biorę 4-5 par spodni mierzę, wybieram, płacę, wychodzę. 10-20 minut.

Gość iha-a-a
ale masz fajnie :(, ja za jedną bluzką która musi odp mojej wizji potrafię 3,4 h chodzić :(. Sama siebie wtenczas męczę, dlatego nikomu nigdy bym nie zawracała duupy z zakupania. A jak idę po coś więcej to potrzebuję pół dnia :O. Zakup spontaniczny to dla mnie abstrakcja i marzenie jednocześnie :O :O

ja jestem kobietą ale moje zakupy nie trwaja dłużej niż 2 godziny... szkoda mi czasu na takie marudzenie... :) wolę ten czas przeznaczyć na coś ciekawszego :) a z reguły i tak mniej więcej wiem co chcę kupić :)

Gość Kajtek bez majtek to ja
Eee to ja jestem lepsza- bo wpadam do sklepu, NIE PRZYMIERZAM, lece do kasy i uciekam na parking (bo mam obsesje ze mi auto ukradna, ale to juz inna historia). Takze samcu Alfa :D- CO TY WIESZ O ZAKUPACH :D :D :D

Gość zdecydddowanie
szymus wcale nie musi byc kobieta!! owszem pisze jak ideal wielu z Was. ale tak naprawde ktora dalaby sie poderwac np.; w tramwaju, na zakupach, idac po ulicy? szukacie idealow i nawet nie wiecie, ze ten gosc co to przed chwila sie za Wami obejrzal, usmiechnal wczoraj na ulicy, albo jezdzi z wami codziennie rano tym samym autobusem do pracy jest wlasnie takim idealem.... tylko nie dajecie im szansy na zwiazek!! ot co!!