Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytam Pytam Pytam

Kto ze mną zrobi 14 dniową głodówkę od 12.06?

Polecane posty

ja od dziś.staram się. jak nie wyjdzie no to trudno.bede probowac az do skutkul

Wiesz, złe samopoczucie może trwać różnie, jak ktoś cały czas odżywiał się zdrowo etc to 2 dni i potem pójdzie swietnie. Ja mam w sobie śmietnik :O i wiem, że u mnie może to potrwać dłużej (ale nie musi :) ) Tym gorsze objawy im gorzej jedliśmy, im więcej mamy grzeszków :( Potem to przechodzi u większości, i ma się dużo energii :) i nie warto rezygnowac, choc początki są trudne :) polecam jeszcze raz stronę www.glodowka.pl

po co sie tak katowac, rzeczywiscie w tym zakresie jestem laikiem:p jak czytam opinie na tym forum, to sa kobiety ba czasami dziewczyny 20 paro letni, ktore cale zycie sie odchudzaja, przeciez to nie jest normalne, a spadek masy ciala o 10 kilo, to jak dostac siekiera w leb, i niech mi nikt nie mowi, ze taka glowdowka nie ma wplywu na zdrowie... slyszalam o glodowkach 1, 2, 3 dniowych, ale sory 14 dni to jakas przesada????!!!! poza tym po co tak chudnac, jak zarz po miesiacu powrotu do normalnego jedzenia przybierze sie na wadze ale nie te 10 kilo 20 kilo najwazniejsza jest systematycznosc, jedzenie w normie, stranie unikac sie slodyczy, konczenie ostaniego posillku ok 18-19 ( w zasadzie 3 godz przed zasnieciem) i uprawianie sportu- spacerey, taniec, plywanie przynajmniej 2-3 razy w tyg, NIC INNEGO TEGO NIE ZASTAPI- KONIEC KROPKA!!!

MANTIS zlituj się :O Czy słyszałaś o turnusach głodówkowych np nad morzem? Ludzie tam jeżdzą i głodują po 2 tygodnie, pod okiem LE KA RZY! Na dodatek za to płacąć. Nie wmawiaj mi że to niezdrowe. Wiem sporo na ten temat. Także jestem zwolenniczką zdrowego odżywniania, co niestety nie zawsze wychodziło i teraz wyglądam jak wyglądam- nie bede ukrywać zapuściłam się bardzo i walczę o swój wygląd w najlepszy możliwy sposób Proszę zrób ze mną tę głodówkę i potem powiedz, że się myliłaś, Mi nie zależy żeby schudnąć w taki sposób- ale po to by oczyścic swoje ciało! W jaki inny sposób pozbędziesz się syfu? Wysrasz czy wyrzygasz za przeproszeniem? NIE! Mam ogromny cellulit, az mnie samą przeraża i to jedyna droga, żeby się go pozbyc, Uwierz wreszcie ze nie Ty masz tu rację :P

cellulti to normalna rzecz, ma ja kazdy:) to po prostu tkanak tluszczowa, mozna ja splaic tylko poprzez cwiczenia:) cellulit wymylily koncerny kosmetyczne, zeby moc sprzedawac kolejne produkty na rynek masowy i zwiekszyc sprzedaz w nowych obszarach:P

jestes deperatka:/ poza tym kazdy ma w udzie tyle ile ma, nie da sie tego tak porownac, nie ma idealnej miary uda inaczej wszyscy bysmy sie rodzili tacy sami:( "idealni bez cellulitu" ale zycze powodzenia, jesli rzeczywiscie nad tym panujesz i nie jest temu podporzadkowane cale twoje ycie to w porzadku!! poza tym jesli rzeczywiscie zalezy ci na likwidacji tkanki tluszczowej, to sprawdzona droga sa sysatematyczne cwiczenia, miesnie musza zastapic tkanka tluszczowa, ot co...

hehe:D, nie rozumiemy się. Nie jestem desperatką. Proszę Cie- wejdz na to i poczytaj www.glodowka.pl OK? Bardziej mi zależy na zniknięciu cellulitu :P niż na zniszczeniu tkanki tłuszczowej, zrozum kobieto wreszcie co sie do Ciebie pisze :( Z tym udem i wagą żartowałam oczywiscie :O nie mam świra na punkcie swojej wagi :O nie chodzi o waagę tylko o dobry wygląd. ZRÓB ZE MNĄ GŁODÓWKĘ :P To jest głodowanie a nie głodzenie się, jakbys poczytała to bys wiedziała :P

ja chętnie bym się skusiła, ale nie wiem czy wytrzymam 14 dni bez jedzenia.... jak będę się czuła w pracy ? Czy to jest do przeżycia?

Gość Nowaaa*
ja to probuje sie ograniczac wjedzeniu a juz mi slabo hehe nie wiem jak to bedzie na tej glodowce ale tak bym chciala zeby mi sie udalo ale co robicie z glodem psychicznym ? bo ja obsesyjnie mysle o jedzeniu a to zawsze sie konczy napadami ehh ale trzeba zebrac sie raz a porzadnie :-)

Gość ja nie moge głodówki
bo dojeżdżam do pracy własnym samochodem i nie wiem jak to może wpłynąć na mój refleks

Gość regularnie zaczynacie diety
OD pONIEDZIAŁKU. Niezłe z was patałachy. Już was widze na dwutygodniowej głodówce !! Koń by sie uśmiał !!!

Gość Nowaaa*
regularnie zaczynacie diety a ci gowienko do tego moge zaczynac nawet 7 razy w tyg jak mam taka ochote :) a Ci pewnie nudno i nie mogles/as poszczedzic swoich 5 niepotrzebnych groszy ehh ci znudzeni zyciem ludzie :D

Hej :) z chęcią zrobiłabym sobie głodówkę, ale chyba nie aż 14 dni bo nie robiłam jej nigdy wcześniej. Więc moze na początek tak 4 dni :) Ale nie mam o tym zbyt dużej wiedzy... jeśli ktoś z Was będzie tak miły to bardzo prosze o kontakt na nr gg 1597152 :) żeby mnie troxhe poduczyc o głodowce. dzieki z gory :*

Gość regularnie zaczynacie diety
tobie tez gowienko do tego ile razy bede wtrącała swoje 5 groszy :-D

Ty wyzej- to będzie wtorek- patałachu :P Głupia jestes spadaj na bambus ot co, od tej pory nie widzę twoich postów pusta, głupia, zakompleksiona lalo, która zazdrosci ze komus cos sie uda HAHA :D:D:D:P Ignor :P

Gość Nowaaa*
dokładnie ignor :-) a jak tam kochane wasze przygotowania ida ?? u mnie jeszcze dwa dni i woda woda i jeszcze raz woda ;-)

Ja na kopenhaskiej, dzis tylko piers kurczaka zjadlam i nie jestem za bardzo glodna, bo reszta to woda woda woda :P Lece pocwiczyc przed TV :) Moja glodowka od 12.06 :)

Gość ty wyzej twoja inteligencja
mnie zadziwia, jestes pewnie dziewczyna, pomysl nad soba kto cie zechce jestes oblesna i masz teksty jak stary chlop boj sie boga :O

Gość mimiczka20
kurcze tak sie teraz zastanowilamz e tez bym chciala na kilka dni na takiej glodowce wytrzymac -wtedy moze celulit by sie zmniejszyl? no ale ja tak goraz 4-5 dni wytzryma a potem przejde na kopenhaska!

Gość mimiczka20
maly urwis a napisz mi ile na kopenhaskiej juz schudlas? i jak wytzrymujesz glodowke oraz ile wazysz - bedziesz moja motywacja oraz skarbnica wiedzy:) moze napiszesz mi wszsyystko na gg? 3426831

Gość ugryź mnie raz jeszcze
tak, masz racje ! Nikt mnie nie chce. Jestem obleśna i rzucam tektsy jak stary chłop. A teraz sie popłakałam, bo mnie oświeciłaś !

Gość dawaj nastepne zadanie
a w czasie sesji taka glodowka mi nie zaszkodzi? ja w sumie lubie sie glodzic, bylebym znowu gdzies nie mdlala po autobusach ;)

to nie głodzenie się a głodowanie :O zrozumcie wreszcie ;) jest ogromna różnica. tez mam sesję i wiem ze po kilku dniach zaliczę wszystko lepiej niz zwykle, bo umysł tez sie oczyszcza z głupich myśli :P ugryź mnie raz jeszcze- masz ze sobą duży problem skoro musisz tak emocje wyładowywać. Szkoda, że są tacy ludzie, zatruwają świa t:P

Gość a ja tak........
dobra za jakis czas odezwe sie do ciebie na maila. moze w grupie latwiej bedzie sie glodzic, bo sama to bym pewnie nie dala rady.pzdr

Gość Zaczynam od poniedzialku-Ada
Ja zaczynam od poniedzialku 14 dni, waze 59kg, a chcialabym 51kg:) Mam nadzieje ze mi sie uda, chcialabym dobrze czuc sie w wakacje:) Z wami bedzie mi na pewno latwiej. Pozdrawiam (w czasie glodowki bede pisac o jej efektach)

Gość sylwunia1111
Mały urwis:::::))))))))))))) chciałabym się dołączyc do ciebie start od 12 czerwca!!!!!!!!!!!!trzymaj za mnie kciuki!!!!odezwę sie jutro jak mi idzie !!!