Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

imiona waszych dzieci

Polecane posty

celi🖐️ bawi mnie ta zajadłość dziewczyny(kobiety) kryjącej się pod nickiem gadanie- jaką małą, złośliwą i puściutką osóbką musi ona być, że nie stać jej na akceptację cudzych wyborów? a przecież jesteśmy sumą naszych wyborów:)

A Kubuś też mi sie podoba ;) ale juz siostra mi podkradła ;) Xena - tez fajne ;)

mi kubuś tez sie podoba ale chłopak nie chce o tym słyszeć :(

a takie pytanie skromne. Od kiedy każdy musi mieć takie same poglądy na temat imion? :) Nie podoba się to krytykuje a robi to w sposób jaki uważa stosowny dla siebie.

agatha christie ;) ja już przestałam rozmawiac z ową \"damą\" ;) szkoda czasu :( Buzia :) Aleksandra - nie wiem czy pospolite , ale chyba nie ;) ja osobiście znam tylko 2 Ole ;) i są bardzo fajne ;)

dobromiła ;) \"Nie podoba się to krytykuje a robi to w sposób jaki uważa stosowny dla siebie\" wiesz to nie chodzi o stosowność dla siebie ! tylko o normy społeczne !!!!!!!!!! :( a normy społeczne nie zakładają ubliżania :(

Gość Przyszła mamuśka
A ja myślałam kiedyś nad Dobrosławą lub Dobrochną a widzę, ze jest jeszcze Dobromiła :) A dla chłopca - Janek :)

dobromiło wydaje mi się, że warto, żeby dyskusja miała jakiś poziom, a nie sięgała dna, przez udowanidnianie innym jakimi są idiotami. tylko dlatego, że nie nadali dziecku imienia zgodnego z jakimiś nieistniejącymi dyrektywami...

Gość kasiaaaaaa dd
czy podoba wam sie imie OLGA ? łądne.. i żadkie bardzo do słyszenia :)

skarbie, trudno żeby wypowiedzi były konstruowane pod gusta każdej z was. Ona robi to ostro i niech robi, skoro jej taka forma pasuję. Tobie nie pasuje, więc nie zwracaj uwagi.

agatha christie dlatego właśnie komentarze osób pałających destruktywną opinią po prostu się omija, a wy jeszcze bardziej podburzacie.

ja juz swoje typy podawałam tylko wyzej teraz podam je jeszcze raz :) jesli bedzie dziewczynka to zastanawiamy sie nad: Aleksandrą, Amelią i Oliwia jeśli bedzie chlopiec to Wiktorek., Szymuś albo Oliwier mi się podobają jeszcze Antosia, Jagódka, Maja, Marysia, Zuzia, Dominika a dla chłopców Filip ,Gabriel ,Hubert ,Jakub ,Jan ,Kacper, Maciek ,Maksymilian ,Patryk, Krzyś, Dominik

Gość gadanie dla gadania
a co to za imię ??

Gość gadanie dla gadania
Amelka butelka ooooooooo pasuje

Gość gadanie dla gadania
moja corka ma imie po mojej mamie ponadczasowe i nie ulegajace zadnym trendom mody a twoja to czasowa zachciewajka żałosne

Gość P.............................
R Z E S T A N C I E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

to moja ciążowa zachciewajka, trwająca już prawie 3 lata, więc chyba raczej nie taka chwilowa :) Przykro mi, że Ewa to dla mnie imię pospolite, niedźwięczne, nudne i oklepane :)

Mi się te imię po prostu podoba ... A ty nazwałaś swoją córke Ewa bo to była pierwsza kobieta na świecie ... i myślisz, że dzięki temu twoja córka będzie popularna i we wszystkim PIERWSZA ... chcesz se odbić za to że ty zawsze zostawałaś w tyle? Nigdy nei byłaś zbyt ceniona i nigdy w niczym pierwsza?

W czym, że się tak zapytam Ewa była pierwsza? Rozmawiajmy jak ludzie a nie katolicy, bo ja wierząca nie jestem.

Gość baby_boom
prawda jest jedna - większość z was to kiciarze bez gustu :)

Gość dobromila przeciez
twoja corka nazywa sie FRANCE sama tak napisalas

Gość no jak to w czym
pierwsza dała dupy

Gość przecież Adam i Ewa
wg Biblii byli pierwszymi ludźmi na ziemi. Nie trzeba byc wierzącym żeby takie podstawy wiedzieć.