Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

imiona waszych dzieci

Polecane posty

Tatiana, Tamara, Nadia, Nina- ludzie przecież to normalne imiona. Nikt nie nazywa dzieci polskimi imionami, bo co tu dużo ukrywać- są po prostu brzydkie.

gadanie dla gadania----> nikt się do ciebie nie dowala, że twoja córka ma imię pochodzenia hebrajskiego, więc daj kobieto spokój, bo ci żyłka na czole pęknie:classic_cool: poza tym jak już to raczej chodzi ci o imona pochodzenia ROSYJSKIEGO pozdrawiam miłej dyskusji 🖐️

Gość gadanie dla gadania
a jak sie mozna doczepic do imienia ewa? moim zdaniem ludzie nadaja dzieciom wyszukane imiona aby w ten sposób wyróznic sie z tłumu czyzby nie było innego sposobu?

Gość ewka to kotka sąsiada
No jest. Dać dziecku imię hebrajskie wtedy będzie sie wyróżniało ! A może i zakonnicą zostanie lub księdzem ? kto wie ? Grunt to wstrętne staropolskie imię koniecznie dać i już, bo się tak jednej nawiedzonej wydaje, że wybrała najpiękniejsze imię pod słońcem, cóz że pospolite jak jej matka, grunt że starodawne. To moze jeszcze Sara ! - o widzisz masz propozycję dla drugiej córy. Tylko pamietaj to nie sa imiona polskie.

Gość gadanie dla gadania
moja corka ma imie po mojej mamie ponadczasowe i nie ulegajace zadnym trendom mody

Gość gadanie dla gadania
poza tym ono swietnie pasuje do naszego długiego nazwiska

no wiesz... chociażby niechlubna żona słodkiego adolfa:D:D:D poza tym- naprawdę nie rozumiesz, że niektórzy ludzie po prostu nadają takie imiona jakie im się podobają, nie oglądając się na innych?? dobrze, że kiedy nadawałam imię mojemu dziecku, jeszcze nie wiedziałam o istenieniu kafeterii, bo pewnie bym dostała ataku apopleksji:P p.s. ja osobiście nic przeciwko imieniu ewa nie mam, ale tak samo nie mam nic przeciwko nadii czy nataszy. a mój mąż już dawno stwierdził, że jeżeli będziemy mieli drugie dziecko i będzie to córka, to będzie nosiła imię tamara i naprawdę gwiżdżę na to co myślą o tym złośliwe babska z kafe:D:D:D

Mnie się większośc imion podoba . Jedynie imiona moich poprzedniczek nie są rozpatrywane :P - ale to chyba zrozumiałe :D:D:D:D:D:D:D:D:D I tak samo z męskim odpowiednikiem :) Gadanie................ , a dlaczego po matce dałaś imię, a ze mnie się smiejesz że chcę kultywować swoje korzenie?? :O Wiesz jesteś bardzo dziwna :P

Gość gadanie dla gadania
a syn bedzie władimir?

Gość gadanie dla gadania
co ty mozesz wiedziec o mnie i mojej dziwnosci skoro wiesz tylko jak ma na imie moja corka?

Gość gadanie dla gadania
to nie jest dyskusja o mojej dziwnosci ale o dziwnych imionach

wystarczy mi, ze cię czytam tutaj, poznawać już nie muszę i nie chcę :P a dziwna jesteś i to nie tylko moja opinia :P

Gość gadanie dla gadania
zwyczajnie zapanowała moda na ruskie imiona i teraz bedzie ich wysyp tak jak kilka lat temu rodziły sie same julie i kuby Polacy do gesi i lubia gegec tak jak inni

Gość ty głupia babo od ewy
a syna będziesz miała Adama i odziejsz go w listek figowy buhahahahaha co za idiotka buhahahahahahahahahahaha

Gość gadanie dla gadania
hahahahahah znasz wszystkie opinie na forum?

Gość gadanie dla gadania
bede miec syna Yong HAng?odpowiada ci?

Gość a co powiecie na imię
Xena???? Mnie się bardzo podba:)

Gość gadanie dla gadania
xenna tak działa ze ulga szybka i trwała hahahah

Gość gadanie dla gadania
zawiewa od wschodu non stop

Gość Zuzia i Justyna
lub Kamil i Kubuś to imiona mioch siostrzeńców i chyba jedno podkradnę . Najbardziej to podoba mi się Kubuś. Co o tym myslicie? Wiem, ze dużo jest teraz Kubusiów.

Gość a co powiecie na imię
gadanie dla gadania - ty chamka jesteś i tyle ci powiem !!! i niespodziewałam sie takiego potraktowania tutaj .

gadanie, to, że padło imię tamara, to nie oznacza, że syn, także będzie miał imię pochodzenia ROSYJSKIEGO:) ty chyba jakaś ultra prawicową katoliczką jesteś, skoro nadajesz tylko biblijne imiona i te powiewy ze wschodu cię tak bolą:) poza tym światopogląd, też masz co najmniej zawężony....

Gość Kamilciaa
a ja mam na imię Kamila i bardzo się z tego cieszę bo to fadne i dosc rzadkie imię :)

Gadanie dla gadania ... jesteś dziwna naprawdę to jest topik stworzony po to by podzielic sie tym jak nazywają sie nasze dzieci bądź tez jak będą się nazywały ... ten topik może pomóc niezdecydwanym ... ale po co nie pytana przez nikogo krytykujesz czyjeś imiona ...Chciałaś to nazwałaś Ewa ... ktoś inny chciał to nazwał Nina no a ty wykłucasz sie że to rosyjskie imiona a ty nadałaś hebrajskie imię! Dziewczyno jestes matko a zachowujesz się jak jakaś arogancka nastolatka ....

Gość Kamilciaa
a Kubuś to super imię !!

agatha christie ;) bo większość myśli ,że w Polsce sa tylko polskie imiona :( no cóż, nie każdy przeciez musi znać choćby biblię, ale w kraju katolickim to trochę dziwne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale co mi tam, z moim dzieciem moze do przedszkola i Nicola i Grześ chodzić ;) przecież to sa tylko dzieci ;) Ale nazywanie zwierzątek imionami dzieci sąsiadów uważam za wielki nietakt. Cóż pewnie dziwna jestem. U mnie w rodzinie była afera o Czarka i Adriana , a chłopaki mają teraz po 5 i 7 lat i lubia swoje imiona ;)