Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

imiona waszych dzieci

Polecane posty

Gość a ja powiem wam tak
Leontyna-mnie sie to imie podoba:). tak jak innym podobaja sie Sandry, Samanty, Nikole, Julie...kazdemu podoba sie cos innego. Nie mowie ze nazwalabym tak dziecko, bo rzeczywiscie kiedys mogloby miec do nie pretensje, ale moze dalabym tak na drugie... sama nie wiem. moje rodzeństwo to Ewa i Grzegorz i uwazam ze te imiona sa w porządku. osobiscie nie chcialabym nazywac sie Angelika czy Nikola.

Gość A ja........
Gracjana-imie zenskie Gracjan -meskie

Gość tak dobrze to nie ma
Nie Livia tylko Liwia. W języku polskim nie ma literki V. Dlatego Victoria też odpada.

Gość zoja 66
nie wiem czemu czepiacie się tak tych wszystkich nikoli i kevinów.Ja 100 razy bardziej wolałabym nazywać się nikola niż np.marysia czy zosia.A dlaczego? bo jest XXI wiek,jesteśmy w Europie i dla mnie nadawanie nowoczesnych imion jest jak najbardziej na miejscu.Mam kontakt z dzieciakami w podstawówkach i gimnazjach i ojednym mogę was zapewnić: z nikoli czy andżeliki nikt w szkole nie będzie się śmiał,za to z marysi czy staśka jak najbardziej. nie twierdzę ,że koniecznie trzeba nazywać dzieci imionami ''zamerykanizowanymi''-jest wiele imion normalnych,ale dla dziecka nie obciachowych np. patrycja,damian itp. nie są staroświeckie,ale tez nie są przesadnie nowoczesne.coś pośrodku. myśle,że z tą marysią córeczka będzie się czuła jak w starej niemodnej sukience właśnie po prababci.życze Ci aby tak nie było. pragnę nadmienić,że to tylko moje zdanie i nie narzucam go nikomu.pozdr

Gość tylko nie to
Marysia jeszcze ujdzie, bo jest z nią tak jak z Magdaleną- ponadczasowe imię. Bardzo, ale to bardzo nie chciałabym mieć na imię: Antonina, Zofia czy Barbara. Wolałabym: Nikola albo Angelika.

Gość a ja powiem wam tak
a ja wlasnie uwazam ze imiona typu Kewin, Alan, Eryk są okropne i nie wiem dlaczgo ludzie nazywaja tak dzieci(to oczywiscie tylko moje zdanie). nie zgadzam sie ze Maria czy Zofia to brzydkie imiona, chociaz rzeczywiscie kojarzą sie z prababcią.

Gość no wlasnieeee
Górniak nazwała synka Ala. Wtedy jeszcze nie wiedziała, że ludzie zaczną go zdrabniać na anal.

Gość no wlasnieeee
Alan mialo byc

Gość słoneczka
a co do imion Żanetta Adrianna Anetta Wioletta - w Polsce od paru lat jest zabronione stosowanie dwóch tych samych liter obok siebie wyjątki Anna, Marianna...

Gość zenon30
mam dla was imie o ktorym nikt nie pisal: Marcelina i Marcel

Gość zenon30
dodam ze moja corka ma na imię POLA i pasuje to do jej nazwiska. mi sie podoba zonie i wszystkim tez dzieci tez sie nie smieja

Gość zenon30
mi sie podobaly imiona laura i lena zona wolala pole druga dziewczynke nazwiemy pewnie laura

Gość zenon30
najlepszy jest moj kumpel ktory nazwal dzieciaki: blanka blazej borys nie wiem co on z tym B

Gość wiolaq
Moje dzieci nazywają się Monika i Maciej. W sierpniu urodzi się Bartosz.Moim zdaniem są to ładne, proste imiona.

Gość marta....
wow nie liczylam ze moj temat tak sie rozwinie :)

Gość piękne imiona
Moja córka będzie miała na imię Sandra, a synek Natan. Zaraz pewnie mnie zjadą, to z góry uprzedzam, że nie jesteśmy rodziną patologiczną.

Gość moja malutka
jesli bedzie dziewczynka to zastanawiamy sie nad: Aleksandrą, Amelią i Oliwia jeśli bedzie chlopiec to Wiktorek., Szymuś albo Oliwier mi się podobają jeszcze Antosia, Jagódka, Maja, Marysia, Zuzia a dla chłopców Filip ,Gabriel ,Hubert ,Jakub ,Jan ,Kacper, Maciek ,Maksymilian ,Patryk, Krzyś

Gość moja malutka
no i jeszcze oczyswiscie Dominik albo Dominika ale mąz wogle nie chce o tym słyszec :(

ja juz gdzies pisałam swoje typy, ale co mi tam ponowię ;) Nina i Maciek ;) żadne więcej nie jest brane pod uwagę, na razie ;) a że czasu mam dużo, to wszystko moze sie zmienić ;) Buzia :)

Gość HaWi
U mnie jak będzie córka to Nela,a jakchłopiec to Borys.

Gość gadanie dla gadania
a co was tak naszło na te ruskie imiona ? nadia nina itp mnie podobaja sie takie normalne imiona ale gdy słysze wkoło Julka Marysia Kubus to juz sie robi nudne w takich ilosciach jak one sie pojawiaja czy ludzie musza nadawac takie imiona jak ich sasiedzi? moja corka to ewa

Gość gadanie dla gadania
a Borys zwie sie moj bernardyn fajny pies

Gość do nazwiska by mi pasowalo
Nina- bardzo ładnie. Podobają mi się krótkie imiona.

Gość gadanie dla gadania
do rosyjskich korzeni przyznawac sie ??

Gość gadanie dla gadania
to moze tamara tatiana wowa ??hihih

a widzisz w tym coś złego????? no to ci dołoże zmartwień, bo mój facet ma pochodzenie węgierskie :P no i teraz doradz coś mądrego :P

Gość gadanie dla gadania
bez komentarza

Gość ewka to kotka sąsiada