Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

imiona waszych dzieci

Polecane posty

dobromiła , nie obraz sie, ale przed chwila pasowało ci to, ze owa \"dama\" jezdzi po innych :O i jeszcze jej broniłaś :( a jak dopadła ciebie to co ? już zmieniałas zdanie ?? :( I nie przejmuj się . Imię Amelka to bardzo ładne imię, znam dziewczynę, która tez tak dała córeczce na imię :) Buzia :)

Gość i jako pierwsi
zgrzeszyli, a to świnie . i jeszcze sa naiwniacy co ich imiona swoim dzieciom dają - to woła o pomstę do nieba buhahahahahahahahaha.

niech będzie, że broniłam, ale nie jej tylko moralności jakiejś. Chodziło o omijanie takiego smrodu mimo jej zdania i komentarzy.

Gość do dobromila
babo czy ty nie masz co robic?? to mial byc temat dla matek ktore wybraly lub wybieraja imie dla dziecka .. idz stad wariatko po co zasmiecasz swoimi wypowiedziami ten temat pare stron wczesniej pisalas jak to wierzysz w boga teraz mowisz ze nie jestes wierzaca idz do psychiatry

ja np. nie mam w zwyczaju jechac po innych ale akurat gadanie dla gadania tak mnie zdenerwowała tym ze sie kazdego imienia czepiała ... dlatego powiem Ci kobieto, że tak sie chwalisz, że nazwałaś córeczke po swojej mamie ... a w jakim celu to zrobiłaś żeby sie podlizać? No powiedz prawdę... poprostu sobie pomyslalas, że jesli nadasz jej imię po swojej mamie to twoja mama twoją córeczkę bedzie faworyzowała i bardziej kochala niz córke lub synka twojej siostry czy barta ? hehe

Gość tego już za wiele
Droga dobromiło, wytykasz to innym, ale sama jesteś pierwszą przekupką tego topiku.

Gość ech przez takie dobromily
to forum schodzi na psy.

dobra dziewczyny nie piszmy/piszcie juz o gadanie dla gadania lub o dobromile poprostu wpisujcie dziewczyny imiona swych córeczek i synków :)

Gość takie jesteście
Każdy ma inny gust, a Wy właśnie te gusta krytykujecie. Żeby było zabawniej nikt nie krytykuje mam Zuzanek, Kubusiów i Kacperków, a dostaje się mamom Oliwii, Nikoli i Alana.

Gość gadanie dla gadania
mnie sie nie podobaja te imiona ktorych jest za duzo czyli własnie wyzej wymienionem

Gość xxxx....
zuzia jest beznadziejna hania i marysia tez

Gość xxxx....
mi sie podoba blanka

Gość ja mam Nataszkę
Kiedyś popularna była Kasia, Ania, Asia, Magda, Agnieszka, Paulina, Marcin, Piotr, Paweł itp. Teraz popularne są: Zuzia, Kuba, Wiktoria, Oliwia, Nikola, Kacper. Za 5 lat popularna może być Martyna, Alicja, Aleksandra i Hanna, bo ostatnio coraz więcej mam nazywa tak swoje córeczki. To, że jakieś imię nie jest popularne teraz nie oznacza, że nie będzie popularne za kilka lat. Julia też kiedyś nie była popularna, a nagle nadciągnęła fala w postaci wysypu Julek i w efekcie czego na każde przedszkole przypada około 20 dziewczynek o tym imieniu. To nie jest tak, że ludzie naśladują sąsiadów i nazywają swoje córeczki Julia, to imię jest piękne, dlatego podoba się wielu mamom.

Gość gadanie dla gadania
tylko bardzo dziwne jest to ze podoba sie w tym samym mniej wiecej czasie

Gość nie macie juz wiecej pomyslow

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjj
moja coreczka nazywa sie KAROLINA

Gość ale to ten igor
z na wspolnej czy igor z kreskowki-sluga hrabiego draculi??

Gość 1111111111111
domena Polaków -krytykować i naśmiewać się ze wszystkiego co nam nie odpowiada co różni się od naszego gustu,upodobania nie potraficie zaakceptować albo chociaż uszanować zdania innej osoby jeżeli różni się ono od Waszego krytykujecie imiona inne niż te ,które Wam się podobają krytykujecie kobiety które postanowiły urodzić dziecko-wg Was zbyt późno lub zbyt wcześnie krytykujecie mamy,które karmią piersią publicznie krytykujecie mamy które będąc w ciąży pokażą kawałek brzucha czepiacie się wszystkiego,wścibscy,nietektowni,złośliwi ludzie,przykro czytać Wasze wypowiedzi,jak się czujecie jak kogoś zbluzgacie ? jeżeli lepiej i w ten sposób rozładowujecie swoje frustracje i niepowodzenia to tylko pogratulować!!! weszłam na ten topik,żeby poczytać sobie jakie imiona ludziom się podobają i niestety tak jak na innych podobnych topikach znalazły sie osoby,którymm sie wydaje,że są wspaniali i tylko ich dzieci tak pięknie się nazywają-reszta blee i nie do przyjęcia

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tymon,Lena

Gość olllllllaaaa
up

Gość omg lol
mojej kolezanki pies nazywa sie benji. to owczarek collie

Sliczne imie, ihihihi, powiedz kolezance. Ludzie ostatnio nazywaja swoje psy imieniem dzieci, nie wiem dlaczego. ale to ich sprawa

Gość ****ONA****
Ja mam na imię Marlena- to bardzo rzadko spotykane imię. Ale... podobają mi się też imiona takie jak: - Jawier (czyta sie Hawier)- to imię bohatera mojego ulubionego filmu:) - Juanita (czyta się Huanita):) -Fabien- żeńskie:p -Fabian- męskie:p -Michalina:) -Marcelina:) -Celestyna:) - Cyprian:)