Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwćówka

Leje i jest zimno. Co robic kiedy ma sie zabukowany termin na zdjęcia plenerowe?

Polecane posty

Gość Czerwćówka

Chciałam miec dzis zdjecia plenerowe.termin zabukowalismy z 6 miesiecy temu i...klops.Pogoda straszna. O sesji nie ma mowy. No i co teraz zrobic? dzwonie rano ado fotografa a on nie ma zadnej alternatywy : ani studia swojego ani wnetrz żadnych gdzie mozna by sesje wykonac. A najgorsze jest to,ze nie wiemy kiedy moglibysmy te zdjecia wykonac w innym terminie. Wyjezdżamy w podróz poslubną . No i zalezało mi,zeby wygladac na sesji tak jak w dniu slubu... Za 4 godziny slub a ja sie denerwuje tym,ze nie mamy sesji. Co robic ? Jak wy rozwiazujecie ten problem? czy wasi fotografowie tez nei maja niczego do zaproponowania kiedy akurat leje i jest zimno?

Gość ojejejejej
zrezygnuj z sesji i umów się na kiedy indziej . Pójdzie kasa na fryzjera jeszze raz, ale lepsze to, niż taka zmokła kura. Powodzenia :)

Gość trzeba było...
trzeba było pomyslec wczesniej i wybrac fotografa,kóry ma jakies zaplecze a nie tylko cyka fotki w plenerze. jezeli zależało wam na sesji w dniu slubu (bo tak zrozumiałam) to trzeba było umówic sie z takim fotografem,który ma profesjonalny sprzet i swoja pracownie. Moze nie byłyby to zdjecia plenerowe ale zawsze jakas pamiatka . Zdjecia studyjne tez moga byc fajne,jak niema tych kiczowatych dekoracji:-)

Gość wyjścia są trzy
1 zmienić termin sesji 2 zrobic fotki w atelier 3 zrobić plener w deszczu i futerku :D

Gość Czerwćówka
no własnie.tak sie zapatrzylam w plener ,ze nie pomyslałam,zeby sie zabezpieczyc i wybrac fotografa,który ma swoje atelier. Dopiero dzis spytałam czy da rade fotki zrobic we wnetrzu jakims a on,ze nie ma swojego studia. Myslałam,ze kazdy profesjonalny fotograf powinien miec swoje atelier. Wkurzył mnie na maxa

Gość dobrze myslałas
kazdy fotograf jesli jest profesjonalny w swoim fachu to powinien miec studio .No ale wiekszosc slubnych fotografów to tylko z nazwy sa fotografami.Nie maja zadnej bazy a jedynie po parku z cyfrówka latac potrafia. A jak juz jest taka pogoda jak dzis to rece rozkładaja.Profesjonalisci z bozej łaski!

Gość Okudżawa
Wedding, niezły pomysł.

Gość eeeeee
toz to znowu sciema. ktos robi sobie reklame bo ma studio (i zaraz zobaczymy czyjas reklame zdjec w studio) albo anty reklame tym ktorzy nie potrzebuja studia do zdjec. smieszne. kazdy fotograf musi miec swoje studio - bez jaj. kazdy fotograf musi miec glowe na karku. zdjecia mozna wykonac niemal wszedzie od darmowych miejsc jak dworzec pkp, stare fabryki po miejsca platne jak ogrody, palmiarnie, muzea, plalace/zamki). mozna wyminiac i wymieniac. na koniec dodam ze studio mozna zawsze wynajac na godzine-dwie.

Gość Ale bzdura
Na to, by robić zdjęcia na dworcu, trzeba mieć pozwolenie. Inaczej pierwszy lepszy gliniarz ma prawo cię zgarnąć.

Gość jasne
i zamknie do paki na 48h :-) . nie te czasy kolego\kolezanko. tera juz wolno na dworcach sobie pstrykac.

Gość a dlaczego
a dlaczego fotograf,kóry podpisał z toba umowe nie moze sfotografowac cie w miejscu innym niz plener? Jak pada deszcz to chyba ma jakies studio gdzie wykonuje zdjecia? i co ,zostawił cie na lodzie?