Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona 25

Jaki fason sukni żeby nie uwydatnić brzuszka?

Polecane posty

Gość zakręcona 25

Jestem niską osobą i w czasie ślubu będę w ok 5-6 m-cu ciaży. Możecie mi poradzić w jakim fasonie brzuszek nie będzie sie wyróżniać?

Gość moj nick
tylko nie idz w bialej sukni...

Właśnie że idz w białej,idz w takiej w której poszłabyś bez względu na swój obecny stan:)Ja mam zamiar tak zrobic;)i mam wszystkie inne opinie w d....jestem teraz w 3 miesiącu:)ślub za 2 miechy:)

Gość mirabellka24
dokladnie, lepoiej wybierz sie do salonu i poprzymierzaj rozne fasony, bo zupelnie inaczej sukienki wygladaja na roznych ososbach, nie musisz kupowac od razu tylko zobacz jak to bedzie wygladac:)

Gość serenadaaaa
slub z brzuchem i w białej sukni- ale potwarz dla tradycji:O

Gość
tak nie na temat, ale ja nigdy nie zrozumiem dziewczyn idących do ślubu w ciąży :/ nie lepiej poczekać kilka miesięcy po porodzie i iść jako wiotka? ;)

Gość
no niby tak, ale... moja koleżanka ze studiów szła do ślubu z brzuszkiem i do tego w grudniu, gdzie na piękną suknię musiała założyć futerko :/ ja bym jednak poczekała, bo dziecko byłoby tak czy tak, a pół roku ciotkom dewotkom już różnicy nie zrobi :/ zakręcona, a masz szerokie biodra? bo jeśli jesteś szczupła i masz szersze biodra to brzuszek nie będzie bardzo widoczny...

jezeli ktos decyduje sie na slub koscielny to znaczy ze jest katolikiem, a to znaczy ze przestrzega zasad i przykazan.a wg tych przykazan seks przedmalzenski jest grzechem.wiec przynajmniej odpusc sobie biel.albo wytlumacz mi po jaka cholere Ci slub w obrzadku religii ktorej nie wyznajesz.dodam dla oburzonych-jestem ateistka.

Gość matylda74
duży bukiet radzę

Gość microshit
po co sie pchac do lozka przed slubem koscielnym i jeszcze nie umiec sie zabezpieczyc? a potem udawac dobrego katolika i leciec z jezykiem na brodzie zalatwiac slub w pol roku. albo jestesmy katolikami i czekamy do slubu albo nie przestrzegamy zasad. dziecko to wprawdzie nie grzech ale organizacja wesela na lapu capu na pewno mu nie posluzy. a juz wciskanie innym kitu, ze chce sie zawrzec przysiege przed bogiem jesli nawet nie umialo sie dochowac czystosci do dnia tej przysiegi to szczyt hipokryzji. to juz lepiej wziac cyilny a z koscielnym poczekac az sie dzieciak urodzi i podrosnie.

Gość barambara
ale z niektórych z Was dewoty sie robią, niby młode dziewczyny, a juz taka sieczka w mózgu... :o mam taką ciotke w rodzinie co cały dzień w kościele potrafi przesiedzieć i wszystkich by tylko pouczała, osiemdziesiątka na karku a jak miała 17lat to usuneła ciążę w 6 miesiącu, a teraz udaje świętą...

Gość microshit
nikt tu nie jest dewotem. sama nie chodze do kosciola wiec co mnie obchodzi? ale dlaczego panny, dla ktorych niby przysiega przed bogiem jest taka wazna pieprza sie przed slubem jak niewyzyte kroliki, robia dzieciaka a potem zalatwiaja wesele dopiero? moze bardziej po katolicku jest najpierw wziac slub a dopiero potem robic dzieciaka. podobno 92% obywateli poslki to katolicy. a wedle satyustyk 80% dzieci w ostatnik roku urodzilo przed uplywem szesciu miesiecy od daty zawarcia zwiazku malzenskiego. rozumiem ze tyle wczesniakow sie rodzi co?

Gość śliczna ta suknia Anette

Gość oczywiście zawsze znajdą
się idiotki piszące nie n atemat i oczerniające a same też pewnie dawały dupy nie raz:-P MAM TAKĄ PROŚBĘ! AUTORKA NIE PROSIŁA WAS O PORADY DOTYCZĄCE CIĄZY ALE O PORADY DOTYCZĄCE SUKIENKI WIĘC SWOJE KAZANIA SCHOWAJCIE BO I TAK NIKT NA TO NIE PATRZY CO PISZECIE!!!!

Gość oczywiście zawsze znajdą
tym bardziej ATEISTKI!!! Skoro jesteś ateistką to nie wpierdzielaj swoich opini!!! Najwięcej masz do powiedzienia a nie wierzysz!!!

Gość
a takie marszczenia na brzuchu nie uwydatniają go jeszcze bardziej? moim zdaniem to fason dobry dla chudych patyków, no ale mogę się mylić ;) ja bym w takim przypadku uszyła sobie suknię w stylu empire :) taką jakie nosiły dziewczyny w \"Dumie i uprzedzeniu\" :)

Gość
jakie śliczne :)

lubie rzeczowe kontrargumenty...oprocz plucia jadem nie dowiedzialam sie wlasciwie dlaczego katolicy postepuja jak niekatolicy.

Gość microshit
i sie nie dowiesz, bo zadna sie nie przyzna, ze tak naprawde pedzi do kosciola, bo nie chce zeby ludzie gadali. inny powod moze byc taki, ze po prostu chce bialej sukienki, wesela i welonu. wlasnie ostatnio bylam na slubie dziewczyny, ktora wpadla. 6ty miesiac, bruch juz lekko na wierzchu. akurat ptrzytafila sie bardzo upalana pogoda, zar z nieba, slub o 14 bo oczywioscie jak sie zalatwia w ostatniej chwili to nie ma innych terminow. dziewczyna ciagle siedziala, nie potanczyla, ciagle bolala ja glowa. no ogolnie zle znosi ciaze wiec ... ale oczywiscie slub koscielny bo musi byc po bozemu ...

Gość a wiesz na czym polega
katolicyzm???

Gość microshit
na pewno nie na tym, zeby sie ruchac przed slubem a potem pedzic do oltarza z brzuchem. wg. kosciola katolickiego ciaza to przymus i na tej podstawie malzenstwo moze byc uniewaznione.

Gość
microshit, to Ty pisałaś o tym 12-letnim bachorze? :D

cale szczescie, ze Jezus przyszedl go grzesznikow a nie do tych co sie dobrze maja...

Gość mikroshit
nie nie ja, ktos podkradl moj nick wczesniej. a tak pozatym, to jezus chyba cierpi jak ktos tak powaznie grzeszy uprawiajac milosc fizyczna przed slubem, co? no co wy? o jezusa cierpieniu nie myslicie w ogole, o tym, ze za was na krzyzu umieral w cierpieniach, za wasze grzechy. jak sie jest katolikiem to do konca, a nie tylko odtad dotad. w sensie. jesli ktos uwzza siebie za katolika to nie pieprzy sie przed slubem, tylko czeka do slubu. a nie seks przed slubem czyli tu zasady nie obowiazuja, ale w miejscu gdzie zcazyna sie slub koscielny to jestem juz dobrym katolikiem.

tak jak mowisz to bedzie w raju a poki jestesmy na ziemi to ludzie nbeda robic rzecyz niezgodne z zasadami religii, ktora wyznaja nie popieram takich zachowan, ale tez nie potepiam to, ze ktos grzeszy, nie znaczy ze trzeba go wykopac z kosciola, bo wtedy nikt by tam nie zotal, a zreszta wiara to uèpadki i podnoszenie sie z nich