Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAOW

NIE MA PIEKNIEJSZEJ FIGURY NA SWIECIE CHYBA !ONA JEST BOSKA!!

Polecane posty

Gość jedym sie podoba
jedno innym drugie, jedni wola chude inni grube, i tyle jest gustow, nie kazdy ma taki jak wy, wiec wsadzcie sobie w dupe te wasze wszystkie idealy, bo kazdy by chcial byc idealny, ale nie kazdy moze, trzeba sie cieszyc tym co jest, a nie podniecac laskami zrobionymi w fotoszopie, ze sztucznymi cyckami, dupami, brzuchami i mozgami

\"Szerokie kości biodrowe: - buhahahahah! :-D Jak już to można mieć szerokie biodra a nie kości.... A ona ma szerokie jak dziewczynka z gimnazjum albo i podstawówki co jeszcze nie zaczęła dojrzewać...

Gość wszystkiejestesciezazdrosnice
mozna miec szeroka miednice!!kosc!przez to budowa jest bardzije kobieca!!

Gość adam z krakowa
jezu wezcie tą laske juz nie weklejajcie bo nawet moj pies zdycha jak patrzy na te kosciste biodra:( monica bellucci go cieszy za to:)baby jerstescie podupcone!!

Gość adam z krakowa
za to ta co wkleila kuraiko jest BOSKA!!!!!!!!!!i ma ładną buzie !a nie to co ten wymoczek antykobiecy!

Gość przykro mi ale jej figura
to fotki z zeszłego roku, te obecne sugerują, że bardzo zeszczuplała i zupełnie nei ma bioder przez co wydaje się, ze zupełnie nie ma talii adam z krakowa-------> każdy ma inny gust i ja to szanuję natomiast jeśli Ty jesteś ADAMEM (osobnikiem płci męskiej) to ja jestem Chińskim Mandarynem:D

Gość jedym sie podoba
zakladam sie ze ten adam z krakowa to jakis gruby pasztet laska oczywiscie

Gość przykro mi ale jej figura
adam z krakowa--------> niewątpliwie jednak jesteś z Krakowa, bo tylko tam chyba mówią "podupcone":D

Gość jedym sie podoba
oczywiscie ze to laska, facet by tak nigdy nie napisal:O

Gość adam z krakowa
hahhahaa fajnie:)musze powiedzieć kumplom ,że jestem kobieta od dzis:)hahha

Gość jedym sie podoba
niech ktos wkleji zdjecie belluci z profilu, bo mnie cos ciekawi

Gość ZAZNAJOMIONA W TEMACIE
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE FOTKI Z PLAZY SĄ STARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 WIDZIALAM NOWE OSTATNIO JEJ FOTKI I BYLĄM W SZOKU JAK OGLADAM TE CO WKEIL KTOS Z PLAŻY NA TYCH NOWYCH JEST STRASZNIE CHUDA I ZAPEWNIAM WAS ZE CHUDSZA DUZO NIZ NA TYCH FOTACH I FAKTYCZNIE NIE MA PUPY ANI PIERSI A NOGI MA STRASZNIE CHUDE A TU WIDZE ZE JESZCZE MIALA GRUBSZE ..

Gość fffsfs
oj co tu gadac, ,, przestancie mówic ze jest brzydka bo od razu widać na kilometr że jestescie grube baby zle sie czujecie w swoim tłuszczu a chcecie jeszcze dopiec iinnym.. zresztą każdy ma inny gust .. ale akurat tu nie ma nic do gadania poprostu jest ŁAdna .. i przestancie zazdroscic bo wy gdybyscie miały chociąz troche silnej woli też byscie mogły tak wyglądac! wiec ruszcie dupke a nie siedzicie całymi dniami przy tv! otwórzcie oczy! Każdy może miec taką figure! to jest moje zdanie. Ruszac dupki!!

SLUSZNIE KTOS NAPISAL KOMENTARZ POD FOTKA "GDZIE ONA MA CYCKI"??ONA WCALE ICH NIE MA:(

pokazciej ej nowe foty to zobaczycie jak schudla straszliwie :(

Gość jedym sie podoba
a najsmieszniejsze sa te laski co sie podaja za facetow i wybrzydzaja jak rasowe konie, dla mnie wklejanie zdjec znanych lasek jest beznadziejne, a juz w ogole bez bielizny, bo kazda jest zrobiona w komuterze

bellucci sie tak trzyma?matko ona jest duzo po 40stce a jednak sie trzyma ..super wyglada nawet bez makijazu i ma piersi superowe. alba to dziecko przy niej a bellucci t odojrzala kobieta..super jest !

Gość interesantka
ladne ma cialo czyli biust nie za duzy nie za maly wsam raz ,plaski brzuszek ,ladna twarz ,wlosy ,pupe zgrabna ale duzo jest dziewczyn majacey taka figure wiec unikatowa to ona nie jest